Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Akvarell - JOVIS ATELJÉ - Målarkurs - Nyb/Forts (kvällskurs)

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Helena
(5)
Jätteroligt! Härlig stämning och alldeles exellent kursledare!
IM
(5)
Mickan är en mycket skicklig, possitiv, inspirerande och flexibel kursledare/lärare. Att hon dessutom själv är verksam som konstnär gör att hon är uppdaterad innom konst, "har öga för" och är "inne" i det hon lär ut.
Sirpa
(5)
Otroligt inspirerande kurs! bra stämning på kurstillfällen och det har varit lätt att komma med i sällskapet trots att man är nybörjade.Man känner sig alltid välkommen!! Varje gång lär man sig något nytt:färglära,material,olika teknik...mm.. Glad att jag hittade till kursen!
I.M.
(5)
Vår kursledare besitter mycket breda kunskaper innom konst och dess teckniker. Hon är bred, flexibel, skicklig, och mycket inspirerande. Att ha en lärare som dessutom är verksam som konstnär är betydelsefullt eftersom hon då alltid är inne i måleriet och har koll på vad som händer just nu innom måleriet. Mer inspirerande än såhär kan det int...
Visa hela
Pirjo
(5)
Äntligen har jag fått möjlighet att komma tillbaka till Din kurs, Mickan! Det var roligt då för många år sedan och det är lika roligt nu att måla akvarell under din handledning. Spännande att ta del av din pedagogik som du förnyar hela tiden, du har ju ditt kunnande och konstnärsskap att ösa ur.
Kerstin Lövqvist
(5)
Mickan är väldigt generös med att dela med sig av sina otroliga kunskaper,färglära, pigmentenslära,komposition, perspektiv och mycket mer. det blir en härlig stämning på fika rasten och på lektionstid kan man nästan ta på allas konsentration. Jag längtar redan till nästa gång var gång jag går därifrån. Kerstin Lövqvist
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.