Visa kurser.se som: Mobil

Författarkurs 1 - Skrivarkurs vid Hötorget våren 2018

Jorun Modén - Författarkurs.se
Kursinformation
Plats: Stockholm
Längd: 8 veckor
Pris: 3 500 SEK inkl. moms
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

Författarkurs 1 - Vill du bli författare? 

Författarkurs 1Vill du förverkliga dina författardrömmar? Våren 2018 kan du gå Författarkurs 1 i fina lokaler nära Hötorget. Start den 23 januari och 10 april. För mer information om skrivarkurser på distans och fysiskt, besök gärna Forfattarkurs.se

Kursbeskrivning
”Vill du bli författare?” är en författarkurs som ger mer än bara skrivövningar; du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får en första verktygslåda för skrivandet och massor av inspiration. Jag som leder kursen är författare och lektör, samt grundare av forfattarkurs.se. Det här är en skrivarkurs som har fått högsta betyg från tidigare deltagare och jag hoppas att du ska bli lika nöjd.

Allt det här får du:
- Tio teorilektioner (fördelade på åtta veckor med normal studietakt, fem veckor om du går intensivkurs), inklusive övningar och diskussioner. Under lektionerna skaffar du dig smarta skrivrutiner, studerar drama, utvecklar dina karaktärer, tränar på att skriva levande dialoger och får berättarknep som driver handlingen framåt och höjer spänningen.


författarkurs 1 i gamla stan- Du lär dig gestaltning och stilknep som omedelbart höjer din nivå. Dessutom går vi igenom hur du presenterar ditt manus för bokförlag på ett proffsigt sätt.

- Personlig handledning. Tillfällen att ta med dig egna texter och få feedback både från kursledaren och andra kursdeltagare. Just den här delen i kursen är enormt omtyckt, både för att alla får lektörsomdömen på sina texter och för att vi har så roligt. Vi jobbar med konstruktiv kritik och du får med dig tips för att utveckla ditt skrivande.

- Skrivövningar och hemuppgifter. Varje vecka får du med dig nya verktyg samt skrivövningar som du antingen kan göra fristående eller tillämpa på ett eget skrivprojekt.

- Du får löpande svar på alla dina frågor kring alltifrån skrivandet till bokutgivning. Varje kurs utgår från deltagarna och era behov.

DebutanterFörfattarkurs 1 – fakta
Nivå: Grundkurs för alla som vill utveckla sitt författande.
Antal deltagare: Varje grupp består av ca 10 deltagare, max 12.
Nästa kursstart: Den 23 januari och 10 april 2018. Det finns även intensivhelger samt distanskurs, välkommen till Forfattarkurs.se för mer information.
Tid: 18 – 20. Kort fikapaus med kaffe/te och tilltugg ingår.
Plats: Cinemantrix på Olofsgatan 18 precis vid Hötorget. 
Hemuppgifter: Varje vecka får du hemuppgifter eller arbetar med ett eget skrivprojekt. För att få fullt utbyte av kursen är det en fördel om du kan avsätta minst 3 timmar i veckan utöver lektionstiden.
Pris: 3.500 kr för 10 lektioner fördelade på 8 träffar, två timmar per träff.

På bilden ovan ser du några av de författare som blivit utgivna efter att ha gått en kurs hos Författarkurs.se - jag hjälper dig gärna med just det som är viktigt för dig – behöver du ta itu med skrivblockeringar eller diskutera en bokidé så gör vi det. Varmt välkommen!

författarkurs 1 i gamla stan - om fiktion och skrivardrömmar

Målgrupp

Nybörjare som vill få en första verktygslåda som författare. Alla som vill prova på en skrivarkurs som ger dig vad du behöver för att fortsätta skriva på egen hand när kursen är slut. Du som vill bli författare och inte bara vill lära dig hantverket utan också en del yrkesknep.

Kursintyg

Kursintyg.

Kursledare

Jorun Modén, författare och grundare av Författarkurs.se - din kursledare på skrivarkursen.Jag heter Jorun Modén och är författare samt grundare av Författarkurs.se. Hösten 2017 utkom min senaste bok Vidunder på Max Ströms förlag. 2018 är planerat utgivningsår för min nästa roman.

Verktyg för författare
Författarkurs.se föddes när jag var hemma med yngste sonen och fick fler och fler frågor om hur man blir författare. Jag ville lära ut allt jag önskade att jag hade känt till innan jag blev utgiven: praktiska kunskaper, verktyg till skrivandet som snabbt ger insikt och resultat, och massor av inspiration. Kursen gavs från början under Studieförbundet vuxenskolans tak. Numera jobbar jag helt i egen regi i lokaler på Söder, nära Hötorget och i Älta. Vid sidan av mitt eget författarskap, frilansade jag en tid för Tidningen Skriva.

Utbudet på Författarkurs.se har utökats med nya kurser, både fysiska och på distans. Fler och fler deltagare från tidigare kurser är vid det här laget utgivna författare. Mitt mål är att din författardröm ska bli verklighet.

Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Författarkurs 1 - Skrivarkurs vid Hötorget våren 2018.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.sePå Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i...


Läs mer och visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Kontaktuppgifter till Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner

Ingela   |   2017-11-01
Jag har under 2017 gått Författarkurs 1 och 2 och är så lycklig över att ha haft den möjligheten. Jorun är en fantastisk person som är seriös, kunnig, erfaren, inspirerande, krävande, varm och helt fabolous! Kommer att fortsätta med del 3 och Jorun har verkligen fått mig att tro på min förmåga att skriva och jag kommer att jobba hårt för min dr...
Visa hela
          (5)
Linn   |   2017-04-11
Jorun Modén gör ett grymt jobb! Hon vet exakt hur hon ska inspirera till skrivkonst och jag känner att hon tagit så väl hand om oss från kursens början fram till avslut. Jag tycker så mycket om att Jorun skiljer på text och person, men har samtidigt förmågan att trots det under lektionerna prata till våra "författarjag". Imponerande! Även det a...
Visa hela
          (5)
Maria   |   2015-05-06
Jorun är inte bara väldigt professionell och kunnig inom sitt ämne - skrivandets och författarskapets olika sidor - utan också en mycket generös och pedagogisk kursledare som brinner för sitt ämne och har ett genuint intresse av att dela med sig så mycket som möjligt. Jag kan varmt rekommendera hennes kurser till alla som vill utveckla och komma...
Visa hela
          (5)