Visa kurser.se som: Mobil

Författarkurs 1 - skrivarkurs på distans - FÅTAL PLATSER KVAR

Jorun Modén - Författarkurs.se
Kursinformation
Längd: 8 veckor
Plats: Distans
Pris: 2 600 - 2 700 SEK inkl. moms
Språk: Svenska
Kommande starter
Distans
2017-06-25 19:00 
2 700 SEK
2017-08-30 19:00 
2 600 SEK

Info om Författarkurs 1 - skrivarkurs på distans - FÅTAL PLATSER KVAR


Jorun Modén - Författarkurs.se

FÖRFATTARKURS 1 – SKRIV VAR DU VILL! – DISTANS
Det här är en författarkurs som har fått högsta betyg från tidigare deltagare och jag hoppas att du ska bli lika nöjd. Nästa skrivarkurs på distans blir i form av Författarkurs 1/ Bootcamp på distans med start den 25 juni (en intensiv studieform) och det blir också ett nytt tillfälle att gå 8-veckorskursen med start den 30 augusti. Skrivarkurserna blir ofta fulltecknade någon månad innan start, var gärna ute i god tid. 

Du kommer att få utforska vad som händer med ditt skrivande när du får lära dig proffsens verktyg och tekniker, oavsett om du skriver för nöjes skull eller med målet att bli publicerad. Flertalet författare som gått just Författarkurs 1 är nu utgivna författare. Varmt välkommen – jag heter Jorun Modén och ser fram emot att få följa ditt skrivande! Jag jobbar som författare och lektör och är grundare av Författarkurs.se.  

skrivarkursFörfattarkurs 1 är en skrivarkurs för dig som inte bara är ute efter övningar och diskussion, utan också vill få en första verktygslåda som författare och konstruktiv feedback. Under skrivarkursen får du veta hur du skaffar fungerande skrivrutiner, skapar en dramatisk struktur, använder berättarknep, skildrar miljöer, utvecklar dina karaktärer och skriver dialog. Vi går också igenom hur du går till väga när manuset är klart och du vill få din bok utgiven (till vänster ser du några tidigare kursdeltagare som nu är utgivna författare). Kursplanen och innehållet är mycket likt upplägget för en fysisk skrivarkurs, men eftersom jag utgår från deltagarna i varje grupp, händer det alltid något nytt.

Skrivlust och kreativitet är ledord under den här författarkursen – det ska vara roligt att fördjupa sig i skrivandet. Om du upplever att du har svårt för att hitta skrivtid, har en jobbig inre kritiker eller inte vet hur du ska fortsätta din historia, så hjälper jag dig att lösa det. För mig är skrivtid och konsten att lösa blockeringar minst lika viktiga som teknik, annars blir det kanske ingen bok över huvud taget. 

Intensivkurs/ Bootcamp
Intensivkursen pågår i 8 dagar och du behöver avsätta 2 - 4 timmar dagligen för att få fullt utbyte av kursen. Mer information fås via intresseanmälan (ange att du är intresserad av Bootcamp). Nästa Bootcamp pågår den 25 juni - 2 juli. 

Distanskurs med normal studietakt
En distanskurs pågår i åtta veckor och du får en ny lektion varje vecka plus två bonuslektioner. Lektionen består av en teoridel, övningsuppgifter, samt diskussion. Du har också en egen skrivarlya där du får personlig feedback på egna texter från både kursledaren och andra deltagare. Varje vecka har vi dessutom live chatt i 45 minuter, oftast kvällstid eller helg för att tiderna ska passa så många som möjligt. Chattarkivet läggs också ut på lektionssajten.


fika för skrivarkursAllt det här får du:

- Tio teorilektioner (fördelade på åtta veckor), inklusive övningar och diskussioner. Under lektionerna skaffar du dig smarta skrivrutiner, studerar drama, utvecklar dina karaktärer, tränar på att skriva levande dialoger och får berättarknep som driver handlingen framåt och höjer spänningen.

- Du lär dig gestaltning och stilknep som omedelbart höjer din nivå. Dessutom går vi igenom hur du presenterar ditt manus för bokförlag på ett proffsigt sätt.

- Personlig handledning. Du får en egen skrivarlya där du får personlig feedback på egna texter både från kursledaren och andra deltagare. Just den här delen i kursen är enormt omtyckt, både för att alla får lektörsomdömen på sina texter och för att vi har så roligt. Vi jobbar med konstruktiv kritik och du får med dig tips för att utveckla ditt skrivande.

- Skrivövningar och hemuppgifter. Varje vecka får du med dig nya verktyg samt skrivövningar som du antingen kan göra fristående eller tillämpa på ett eget skrivprojekt.

- Du får löpande svar på alla dina frågor kring alltifrån skrivandet till bokutgivning. Varje kurs utgår från deltagarna och era behov.

Författarkurs 1 – skrivarkurs på distans
Nivå: Grundkurs för alla som vill utveckla sitt författande.
Antal deltagare: Varje grupp består av ca 10 deltagare, max 12.
Övrigt: Du går tillgång till en lösenordsskyddad lektionssajt där du studerar teori och skrivtränar. Lärarledd chatt en gång i veckan (45 minuter), diskussionsforum och egen skrivarsida.

Välkommen med din intresseanmälan!

författarkurs 1 på distans

Målgrupp

Både nybörjare och mer avancerade skribenter som önskar sig inspiration och en första verktygslåda till skrivandet, och som vill utveckla sitt personbästa.

Examen, diplom m.m.

Studieintyg erhålls.

Kursens ledare

Jorun Modén - författare och grundare av Författarkurs.seJag heter Jorun Modén och är författare samt grundare av Författarkurs.se. År 2017 utkommer min senaste bok på Max Ströms förlag, ett drömprojekt som ännu inte har någon titel. Jag återkommer med nyheter kring nya boken så snart jag har möjlighet, än så länge vill vi hålla det hemligt. Våren 2017 är också planerat utgivningsår för min nästa roman.

Verktyg för författare
Författarkurs.se föddes när jag var hemma med yngste sonen och fick fler och fler frågor om hur man blir författare. Jag ville lära ut allt jag önskade att jag hade känt till innan jag blev utgiven: praktiska kunskaper, verktyg till skrivandet som snabbt ger insikt och resultat, och massor av inspiration. Kursen gavs från början under Studieförbundet vuxenskolans tak. Numera jobbar jag helt i egen regi i lokaler på Söder och i Gamla Stan. Vid sidan av mitt eget författarskap, frilansade jag en tid för Tidningen Skriva.

Utbudet på Författarkurs.se har utökats med nya kurser, både fysiska och på distans. Fler och fler deltagare från tidigare kurser är vid det här laget utgivna författare. Mitt mål är att din författardröm ska bli verklighet.

Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Författarkurs 1 - skrivarkurs på distans - FÅTAL PLATSER KVAR.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.sePå Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i...


Läs mer och visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner för kursen

          (5)
Lena   |   2017-05-18
Kursen överträffade förväntningarna med råge. Vi fick många verktyg för framtida skrivande. Extra plus för chatten som jag inledningsvis var skeptisk till. Den var mycket bra, det var som vilket personligt möte som helst men utan att ses IR. Lärorikt och inspirerande.
          (5)
Harriet   |   2017-04-03
Det bästa med citatet: "Imagination is more important than knowledge" är förstås att det kommer från Albert Einstein. Det bästa med Jorun Modéns Författarkurs 1 är att den stärker deltagarna oavsett vad de har för bakgrund, intelligensnivå, talang eller kunskap. Behöver jag tillägga att det var Jorun som citerade Einstein?
          (5)
Michel   |   2017-04-01
Jag tycker kursen innehöll mycket. Jorunns feedback var väldigt givande och det finns många övningar och texter som inspirerar. Själv var gestaltning och rytm den största lärdomen. Kursens noggranna upplägg och möjlighet att använda sig av varandra, kursdeltagare emellan är väldigt bra.