Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Författarkurs 1 - 2: Intensivhelg vid Hötorget - Grundkurs och Avancerad

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Lars Jarnhammar
(4)
Jag har gått flera skrivarkurser genom åren. Att lära sig och utveckla hantverket och att få prova sig fram genom olika uttrycksformer och perspektiv har varit gemensamt för alla. Liksom textsamtalen, där kursdeltagarna delar med sig av sina texter och där vi diskuterar texterna tillsammans med kursledaren. Den skrivarkurs som jag nu går för Jo...
Visa hela
Linda
(5)
Har gått två kurser för Jorun och det är det bästa jag gjort på länge. Jag har lärt mig oerhört mycket och jag kan varmt rekommendera denna kurs. Vill man lära sig bli bättre på att skriva, att utvecklas och har en dröm att bli författare så är detta en jättebra kurs att gå. Jag ska gå trean nästa år!
Christopher Toll
(5)
Bäst: bra engagemang från Jorun med fullt fokus på att få deltagarna att verkligen förstå vad som bygger en bra text/bok, nyttiga övningar och inte minst en osedvanligt gedigen genomgång och dokumentation av själva hantverket att tillverka en bok.
IngridKristin
(4)
Kursen är inspirerande. Engagerad kursledare och relevanta ämnesområden som behandlas. Personligen tyckte jag att delen där vi gav och fick respons på texter var för spretig, hade velat ha det begränsat till någon enstaka text att ge respons på per vecka och inte en hel grupp.Saknade också att jobba efter deadline men såg poängen i att sätta sin...
Visa hela
Eliz
(5)
En höjning från första kursen, samma briljanta upplägg i ett avancerat nivå. Rekommenderas!
Lars Sundström
(5)
Joruns kurs var mycket bra eftersom jag kunde både skriva på mitt eget projekt och få feedback på det båda av Jorun och av de andra kursdeltagarna. Samtidigt så hade vi "teoretiska" genomgångar av olika teman typ dialog, språk, miljö, karaktärsblad mm. Dessutom fanns det möjlighet till att utveckla sig själv genom enkla och nyttiga skrivövningar.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.