J Kvissberg AB

Konstnär och pedagog Johannes Kvissberg

Jag heter Johannes Kvissberg och har arbetat på Folkhögskola i större delen av mitt yrkesliv. Mina ämnen har varit personlig utveckling, kommunikation, hälsa, pedagogik, keramik, skulptur, färg och form.

Numera driver jag mina skulpturkurser i egen regi. Jag är också verksam som konstnär med skulptur som mitt huvudsakliga uttryckssätt. Mina skulpturkurser handlar om att få prova på och lära sig olika tekniker för att skulptera, men det finns så mycket mer som detta skapande med lera ger.

Min erfarenhet från folkhögskolans pedagogik är att skapandet med keramik också är redskap för självkännedom, personlig utveckling, mindfulness, välbefinnande och hälsa. Vill du gå en kurs utan prestationskrav, där lekfullhet, lusten att utforska och nyfikenhet är i fokus och där vi tillsammans skapar en generös och avslappnad stämning är du välkommen till mina kurser.

Du kan läsa mer om min värdegrund på min hemsida under rubriken kurser.

Visa alla kurser med Johannes Kvissberg

Kurser

Kurs
Hantverk
Skulptur Pris Ort Snittbetyg
Skulptur - “Terminskursen” Från 5 950 SEK Distans
5,0 (16)
Skulptur - Ansikte/huvud, helgkurs Från 2 750 SEK Huddinge
5,0 (6)
Skulptur - Ansikte/huvud, Sommarkurs Från 3 250 SEK Huddinge
Skulptur - Färgsättningskurs Från 2 850 SEK Huddinge
5,0 (14)
Skulptur - Människokroppen Från 2 500 SEK Huddinge
5,0 (4)
Skulptur - Människokroppen, Sommarkurs Från 3 000 SEK Huddinge

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Johannes Kvissberg och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Johannes Kvissberg


Mobil 0739417982

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 44 recensioner.

Charlotta Edelswärd

Väldigt nöjd med kursen hos Johannes, har lärt mig något helt nytt som jag kommer att använda mig av för färgsättning av mina skulpturer. Möjligheten att experimentera och att inspireras av andra var otroligt lärorikt.

Ulrika Birkflo

Upplägget på kursen får full pott, jag har fått grunderna till att färgsätta och förstått att möjligheterna är oändliga och det kanske låter klyschigt men det var precis vad jag behövde för att gå vidare med mitt skapande. Pedagogiken, Johannes lugna fina personlighet tilltalade mig. Så här dagen efter har jag inte ens något förbättringsförslag ...

Visa hela
Therese Tess Mabon

Att få workshoppa med Johannes och denna grupp av keramikälskare från hela Sverige berikar på flera sätt. Jag har lärt mig att våga prova med linoljevax, pigment, akvarellfärger och metallpigment. Vi har delat med oss av tips och nyfikenhet till varandra i gruppen och Johannes har varit en trygg hamn när det har behövts. Samtidigt som han utmana...

Visa hela
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 44 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Johannes Kvissberg och få mer information, fyll i följande uppgifter: