Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Jesper Blomquist silver- och guldsmed

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Henrik
(5)
Mycket bra kurs! Kunnig och pedagogisk lärare, bra upplägg och en välutrustad verkstad.
Anita Wall
(5)
Bra verkstad och bra tillgång på verktyg och hjälpmedel. Antal deltagare är lagom stort, vilket gör att det inte blir långa väntetider när man behöver hjälp. Allt från smycketillverkning, infattning till corpus mm.
Maria
(5)
Superbra introduktion till silversmide! "Hands on" verkligen, med fina ringar som resultat. Trevlig, kunnig lärare. En kurs som jag varmt rekommenderar. Skickade dit min son som blev lika nöjd!
Madeleine
(5)
Jesper är en pedagogisk lärare som vägleder oss elever på den svåra vägen genom silversmidets ädla konst. På dessa kurs tillfällen har jag lärt mig mer än på andra silver kurser jag jag har gått på.
Fredrik Bernlo, Stockholm
(5)
Jag fick kursen i 30-årspresent av min sambo och började helt oerfaren för en termin, höstterminen 2012. Jag fastnade - och har därefter fortsatt - och påbörjar min åttonde termin nästa vecka (VT 2016). Så himla kul! Man får som nybörjare lära sig grundläggande tekniker inom silversmide (och senare om man vill även guldsmide) och får prova si...
Visa hela
Birgitta
(5)
Trevligt och lärorikt!
Pia
(4)
Pedagogisk och trevlig lärare med stort engagemang för sina elever. Fantastiskt att få insikt i silversmidets svåra konst. Betyget drogs ned något pga avsaknad av material vilket medförde en del väntetid inför momenten (verktyg behövs fler av )
"busCarsten"
(5)
Jesper är mkt kunnig och ödmjuk som person. Dessutom en god pedagog med stort tålamod och en stor portion humor!! Jag går dit med glädje varje gång vilket ju åxå beror på övriga deltagare i gruppen. Personligen tycker jag att min utveckling och produktion varit lyckad. ...mycket tack vare Jesper!!😊
Elin
(5)
Jag lärde på den här kursen inte bara skapa smycken men även ha tålamod vilket tidigare varit bristvara. Tack :)
Mats k
(5)
Mycket bra och givande kurs haft jätte kul Kommer helt klart fortsätta
...
(4)
Jättebra upplägg där man verkligen får gå igenom allt från grunden till färdig produkt, i det här fallet en ring. Väldigt professionell lärare.
Per-Arne
(5)
Jesper är en mycket bra lärare och har en kurs upplagt utifrån att man i praktiken skall kunna handskas med material och redskap.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet