Målarkurs med Bertil Pettersson

Jacobsgården, i Simrishamn
Längd
3 dagar
Pris
3 450 SEK
Nästa kurstillfälle
24 maj, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 dagar
Pris
3 450 SEK
Nästa kurstillfälle
24 maj, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 3 450 SEK / person

Kursbeskrivning

målarkurs

Målarkurs på vackra Jacobsgården med Bertil Pettersson som kursledare 2024.

En målarkurs för dig som vill prova på eller som målat lite tidigare. Vi målar i akvarell, akryl eller olja. Du bestämmer själv vilken teknik du vill prova på eller utveckla. Några lär sig grunderna medan några experimenterar utifrån sina egna önskemål. Kursen leds av Bertil Pettersson som till vardags arbetar som konstnär och kursledare.

Kursen genomförs på den vackert belägna kringbyggda Jacobsgården strax utanför Järrestad i hjärtat av Österlen, 6 km väster om Simrishamn. Här arbetar vi i den inspirerande miljön inomhus, på den vackra gården eller med horisonten och Österlens böljande landskap som blickfång. Du målar efter dina  egna förutsättningar och Bertil hjälper dig från din egen nivå med dagar inleds med att Bertil håller en gemensam föreläsning om teknik, material och fritt måleri.

Det finns möjlighet att bo på Jacobsgården i eget rum eller dela rum med en kamrat. Boendet är enkelt men trevligt . Lunch och fika ingår i kursen. Frukost och middag ingår i matpaketet.Det blir alltid en mycket trevlig stämning runt middagsbordet. . Du som valt boende och matpaket kommer eftermiddagen/kvällen innan. Middag kl 19. 

Övrigt: Du tar själv med ditt konstnärsmaterial.

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

24 maj, 2024

  • Kurs
  • Simrishamn

13 augusti, 2024

  • Kurs
  • Simrishamn

17 augusti, 2024

  • Kurs
  • Simrishamn

9 september, 2024

  • Kurs
  • Simrishamn

Målgrupp

Kursen passar både för nybörjare och de som har mer erfarenhet.

Några deltagares reflektioner från tidigare kurser

”Mycket bra helhetsupplevelse. Fantastiskt att kunna lägga så mycket tid på att måla utan att tänka på något annat. Bra undervisning, inspirerande och handfasta tips.”

”Bra innehåll och upplägg. Kursledaren kunnig och pedagogisk. Kursvärd mycket trevlig. Sätter tonen för den gemytliga stämningen.”

”Väldigt trevlig kurs med bra tankar om akvarell- och oljemålning. Bra och kunnig kursledare. Mycket bra o lagom storlek på lunchen. Trevligt värdfolk som tar hand om oss amatörer.”

”Mycket trevligt och gästvänligt. God vällagad mat.  Bra lokaler såväl för målning som för annat.Kursen har varit mycket lärorik. Bra genomgångar och väldigt vänlig, kunnig och givande handledning. Utmärkt upplägg. Bästa betyget är att jag gärna kommer tillbaka och nu är sugen på att fortsätta måla”.

”Lärorikt o inspirerande. Bra med genomgångar-lär av varandra. Bra med tre dagar-tid skapande- flow! Lyx med helpension-gemensamma måltider-lärt känna varandra. Fantastisk gästvänlighet - HEMTREVLIGT. Jag har utvecklats i mitt målande i akvarell. Kommer tillbaka! ”

”Välkomnande miljö, underbart ställe. Personligt, vänligt, mycket bra. Service utöver det vanliga! Fantastisk god mat, fika mm. Trevlig samvaro. Som ett lyxhotell, med mysig personlig prägel och hemgjord mat! Kursledaren är mycket duktig pedagog som förmedlar sina gedigna kunskaper på ofta ett humoristiskt sätt. En lärare som får eleverna att växa! Kan varmt rekommenderas. Även själva gården är mycket vacker. Toppenställe med toppenservice, toppenlärare!  ” 

”Underbart värdskap. Härlig miljö. God mat. Kursledaren är på topp. God pedagogik och handledning. Varm och vänlig som vanligt. Han är fantastisk som kan leda en grupp alltifrån nybörjare till etablerade konstnärer. Bra med genomgångar och tema i början av varje dag. Jättebra och konstruktiv feed-back på genomgångarna på eftermiddagarna. Tack så mycket! Jag kommer säkert tillbaka.”

”Underbart!!! Allt! Jag kommer tillbaka. Såå fint här! Inspirerande, vänligt, lugnt och skönt! Jag är bara nöjd. Tack ”

Kostnader

Kursavgift

- 3450kr

Boende (3 nätter)

- 1000 kr (del i dubbelrum)

- 1300 kr (enkelrum)

- 2050 (medföljande, boende + mat)

Matpaket (3 frukost, 3 middag)

- 1050 kr

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Målarkurs med Bertil Pettersson och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
12 feb 2021

”Mycket bra helhetsupplevelse. Fantastiskt att kunna lägga så mycket tid på att måla utan att tänka på något annat. Bra undervisning, inspirerande och handfasta tips.”

5/5
Kursdeltagare
12 feb 2021

”Bra innehåll och upplägg. Kursledaren kunnig och pedagogisk. Kursvärd mycket trevlig. Sätter tonen för den gemytliga stämningen.”

5/5
Kursdeltagare
12 feb 2021

”Väldigt trevlig kurs med bra tankar om akvarell- och oljemålning. Bra och kunnig kursledare. Mycket bra o lagom storlek på lunchen. Trevligt värdfolk som tar hand om oss amatör...

Visa hela
Jacobsgården
Järrestad 941
272 94 Simrishamn

Jacobsgåden - Det naturliga valet för konst och fritid

På Jacobsgåden får du möjlighet att utveckla din kreativitet i en genuin skånsk miljö på vackra Österlen. Denna charmiga kringbyggda Skånegård med underbar utsikt över Österlenlandskapet ligger strax utanför den lilla byn Järrestad, sex kilometer från Simrishamn. ​Jacobsgården byggdes 1860...

Läs mer och visa alla kurser med Jacobsgården

Highlights