Visa kurser.se som: Mobil

Prestashop-kurs på distans - Avancerad & professionell webbshop - 3 månaders support

J.F. HemsidePortalen
Kursinformation
Distans
3 månader
Valfritt startdatum
5 999 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Prestashop-kurs med hela 3 månaders support

Prestashop - Distans-utbildning 2018

Prestashop-utbildning som går igenom alla de viktiga delarna i gränssnittet. Denna kurs går igenom allt du behöver för att administrera din webbshop. Med hela 3 månaders support-tid så har du gott om tid att både testa och få svar på allt vi går igenom i kursmaterialet (det kursmaterial som skickats ut under kurstiden ingår i priset).

Du gör såklart kursen i din egen takt. En del vill och har tid att göra den på några veckor, andra delar upp materialet över hela support-perioden. Du gör det som passar Dig bäst.

Detta är en distanskurs i Prestashops underbara gränssnitt. Ett gränssnitt som är avancerat men ändå så pass lätthanterligt att det går att lära sig. Vi går igenom det steg-för-steg och bygger sakta men säkert på  med kunskap. Genom vår långa kurstid på 3 månader så handlar detta om riktigt lärande som blir beständig kunskap. Till skillnad från de många en- och två-dagars kurser som finns inom många områden. Korvstoppning av kunskap tror vi inte på.

Här får du testa och lära och fråga under praktiska och lugna omständigheter, så du hinner smälta din kunskap på rätt sätt. Utan negativ stress så kommer kunskapen bli mer bestående.

J.F. HemsidePortalen.se kan stolt säga att vi återigen är först i Sverige med också denna kurs. Vi har nu tagit fram Sveriges första distanskurs i Prestashop. Välkommen att lära dig!

Gränssnittet kan vara rörigt för den oinvigde. Men det kan också vara otroligt givande och ger stora möjligheter när du väl behärskar det. Vi lär dig att behärska den fantastiska plattformen Prestashop.

Vår erfarenhet av att utbilda

Vi utbildar redan Sverige i en rad olika områden och har många års erfarenhet i att leverera bra kursmaterial, snabb support och en pedagogik som är lätt att ta till sig.

Vi har hela tiden värderat den feedback vi får från våra kursdeltagare i våra andra kurser och givetvis så implementerar vi såväl nyheter som nya erfarenheter löpande i kursmaterialet. Detta för att det ska vara aktuellt och uppdaterat.

Passa på att boka en plats till vår Prestashop-kurs du med!
Varmt välkommen!

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som vill lära dig att hanterat och administrera din egna professionella Prestashop-webbshop. Egna företagare eller konsulter som vill supporta eller börja arbeta med Prestashop.

Samt såklart alla som vill få kontroll på sin befintliga Prestashop-installation.

Prestashop-kurs på distans - Onlinekurs 2018

Kursupplägg

All sker på vårt populära support-center som är exklusivt till för just våra kursdeltagare. Där blir allt samlat på ett ställe så att det går att gå tillbaka till frågeställningar och svar på ett enkelt sätt. Allt kursmaterial skickas även ut via support-centret.
Både ni och kursledaren får ett mail varje gång ett svar kommer. Enkelt och snabbt!
Vi har som mål att försöka svara inom 24h.

Kursmaterialet läser du igenom och utför de övningar, exempel och tips som tas upp där. När du stöter på svårigheter så loggar du bara in på vårt support-center (mobilanpassat med!) och får då svar från en kunnig Prestashop-expert som arbetat med plattformen i nästan 10 år nu. Där ställer du frågor.

Kursen har som mål att gå igenom de viktigaste delarna av Prestashops gränssnitt. Med det menas alla delar som behövs för att administrera sidan. 

Lära mig Prestashop online

Kostnader

4799 kronor exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Prestashop-kurs på distans - Avancerad & professionell webbshop - 3 månaders support.

J.F. HemsidePortalen

SEO-kurs på distans - 2018

HÖSTTERMIN-RABATT

SEO - Sökmotoroptimering WordPress Nybörjarkurs - Lär dig grunderna i WordPress och hur du bygger upp en hemsida WordPress Fördjupningskurs - Fördjupa dig för att bygga en mer professionell hemsida WooCommerce - E-butik som bygger på WordPress Opencart - Den...


Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen

Kontaktuppgifter till J.F. HemsidePortalen

J.F. HemsidePortalen


Tel: 0709 649 886
hemsideportalen.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Prestashop-kurs på distans - Avancerad & professionell webbshop - 3 månaders support!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Prestashop-kurs på distans - Avancerad & professionell webbshop - 3 månaders support, fyll i följande uppgifter:

SEO-kurser
Läs mer