Visa kurser.se som: Mobil

AdWords-kurs - Nybörjarkurs

J.F. HemsidePortalen
Längd: 2 månader
Plats: Distans
Språk: Svenska
Pris: 2 749 SEK inkl. moms

Info om AdWords-kurs - Nybörjarkurs

AdWords-kurs  - Lär dig Google AdWords SÖK-nätverk

Nu kör vi äntligen igång! AdWords-kursen som hålls helt på distans över e-post är nu här!! Lär dig grunderna och kom igång med en AdWords-kampanj. När du väl lärt dig kan du vara synlig på förstaplaceringen hos Google på mindre än 24h!

Nu kan du äntligen slippa att anställa konsulter för att synas högst upp hos Google. Passa på att få in kunskapen om SEM - sökmotormarknadsföring internt!

J.F. HemsidePortalen.se har undervisat i sökmotoroptimering på distans över nätet i flera år nu. Steget över till att även täcka upp AdWords känns spännande!

Google Adwords

Detta är en Google AdWords-kurs som riktar sig till nybörjare. Här lär du dig allt från hur du tecknar ett AdWords-konto ända fram till att köra igång en kampanj. Du kommer lära dig hur du skall konfigurera för att få en givande och lönsam kampanj där du syns maximalt hos Google. Innan sommaren kommer vi även att släppa en fortsättningskurs som tar vid där denna kurs slutar. Där kommer fördjupning i Google AdWords inställningar och statistiska verktyg.

Genom att använda Google AdWords ser du till att din internetmarknadsföring ger utdelning. Du väljer själv sökord genom metoder som kursen lär ut. Du kommer lära dig tips och trix för att inte bara bli ett svart håll där dina annonspengar försvinner. Allt handlar om statistik och att följa mönster i siffrorna. Det är inte svårt, men det kräver tålamod och träning.

Allt kursmaterial ingår i priset och sänds över som PDF-filer.

Välkommen att göra en anmälan till kursen!Målgrupp

AdWords-kurs för företag

Denna AdWords-kurs riktar sig till företag i som vill lära sig att ranka högt hos Google snabbt. AdWords är en kortsiktig lösning som går att använda på lång sikt. 

Företag med hemsidor och webshopar, webbmasters, IT-kunniga, IT-intresserade, hemsidebyggare samt alla som vill synas eller marknadsföra sig på nätet professionellt.

Adwordskurs nybörjare

Kursupplägg

En pedagogiskt utformad AdWords-kurs

Vår AdWords-kurs går igenom steg-för-steg hur du på ett adekvat sett sätter igång en AdWords-kampanj. Du behöver ingen som helst förkunskap. Kursen visar t.o.m. hur du registerar kontot. 

Under hela kursperioden har du tillgång till kursansvarig per mail. Målet är att du skall erhålla svar inom ca ett dygn på dina frågor. Så passa på att komma igång med proffs-hjälp!

Allt kursmaterial skickas ut via e-post och ingår i priset. Det enda du behöver är en dator, internetuppkoppling samt en giltig e-postadress. Sen lär kursen ut resten.

Kursmaterialet ingår i priset och skickas ut när man klarat den del man är på. Allt kursmaterial erhålles alltså först när alla delar är genomförda.

Examen, diplom m.m.

Diplom för AdWords-kursen

Efter kursen erhålles ett kurs-diplom som visar på att du genomgått grunderna i vår Google AdWords-kurs.

Kostnader

2199 kronor exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om AdWords-kurs - Nybörjarkurs.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt

J.F. HemsidePortalen

SEO kurs

Vi håller i distanskurser inom SEO, Google AdWords & WordPress

J.F. HemsidePortalen.se är en webb- och SEO-byrå. Vi har specialiserat oss inom internetmarknadsföring och arbetar ständigt i plattformen WordPress. Vår Certifiering som Google AdWords Partner ger Er en trygghet att ni vet att vi är specialister inom området. 2014 skärptes kraven...


Läs mer och visa alla kurser med J.F. HemsidePortalen