Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Ivra kurser

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 17 recensioner.

Anna Svensson
(5)
Rolig kurs med duktig danslärare!
Anna Svensson
(5)
Fartfyllt och kul, barnen lär sig mycket och har samtidigt roligt!
Anna Svensson
(5)
Rolig kurs med duktig danslärare!
Anna F
(5)
Provade på showjazzen för vuxna förra terminen och det var SÅ roligt!
Elizabeth
(4)
Hon utvecklas och tycker att det är kul!
Adde
(5)
Vi rekommenderar Ivra Kurser för enkel bokning, bra service och bemötande samt kompetenta ledare.
Ellie
(5)
Min 4-åring älskar att åka till dansen och visar glatt upp allt hon lärt sig hemma. Professionell lärare och bra övningar. Inga krav eller tvång, men ändå lärorikt. Rekommenderas!
Gbg
(4)
Mina pojkar går på Parkour och jag märker på dem att de inspirerats mycket under kursen även om det är en tröskel som kan kännas hög gällande det tekniska. Fantastisk lärare som verkligen ser barnen och guidar dem framåt på barnens respektive nivå.
Susanne
(5)
Våra pojkar går i Parkor kursen i Böskolan. Tränarna i kurserna är famtastiska. Jag kan varmt rekommendera Ivra kurser.😊👍
DRAZENA KNEZEVIC
(5)
Väldigt bra rolig balett för min dotter. Bra lärare.
Maria W
(4)
Rolig träning. Bra lärare. Märks att barnen tycker det är kul!
Madelaine P
(5)
Vi har gått i varannan-vecka-parkour och tycker att det är ett perfekt upplägg med just varannan vecka. Har inte sett att det finns någon annan arrangör som erbjuder det. Vi gillar också de duktiga killarna som håller i kursen. Det är tydligt att de själva tränar mycket och de har bra hand med barnen på ett avslappnat och självklart sätt.
Sara Taub Mkelle
(4)
Bra bredd på utbudet i kurser, finns på många platser och anpassas efter dagens varierade familjekonstellationer (med varannanveckasboende och gemensamma aktiviteter för barn och föräldrar)
Hanna
(5)
Även i mörkaste november är det alltid glada och pigga barn som kommer hem från tisdagskvällens barndans. De älskar det och vi älskar att se dem älska det!
Sandra
(5)
Båda tjejerna har varit supernöjda och älskar onsdagar tack vare dansen.
Neda
(5)
Bara gott att säga! Enkelt att boka, bra och tydlig info, och viktigast av allt - min dotterhar superkul med proffsig tränare! I vår blir det fortsättningskurs. : )
Marie
(5)
Bara bra att säga om Ivras kurs som sonen har gått! Smidig anmälan, bra info och proffsig tränare. Han fortsätter såklart i vår!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.