Visa kurser.se som: Mobil

Tyska i München eller på distans

Internationella Skolorna
Kursinformation
Distans, München
Från 1 vecka och uppåt
1 400 - 3 600 SEK
Kommande starter
München
Löpande kursstart  
3 600 SEK
Distans
Löpande kursstart  
1 400 SEK
Tyska

Kursbeskrivning

München är en vänlig och livlig stad som lyckats bevara sin unika charm. Det råder en gemytlig stämning i staden, här blandas tradition med det moderna, och det finns både rustika ölhallar och fina restauranger, bondmarknader och exklusiv shopping. Ett måste är ett besök i ’Englischer Garten’, en stor park med ett kinesiskt torn, där man kan sitta på något av alla populära ’biergärten’, dricka en weissbier och äta en nybakad bretzel. Upplev München medan du lär dig tyska! Vi har kurser i allmän tyska, individuella lektioner och tyska på distans.

Skolan och undervisningen

Skolan grundades 1984 och ligger centralt i München nära Marienplatz. Den inryms i en gammal, vacker byggnad och består av 8 klassrum, kök och datarum med bibliotek. Metodiken anpassas efter gruppen för optimal språkträning. Fokus ligger på muntlig kommunikation, och man använder sig även av rollspel och diskussioner i undervisningen.

Vi kan även hjälpa till att ordna boende i München. Du kan välja mellan att bo i värdfamilj, delad lägenhet, privat lägenhet eller på hotell.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tyska i München eller på distans.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Tyska i München eller på distans!
Intresseanmälan

För att få mer information om Tyska i München eller på distans, fyll i följande uppgifter: