Visa kurser.se som: Mobil

Tyska i Berlin eller på distans

Internationella Skolorna
Kursinformation
Berlin, Distans
1 vecka och uppåt
2 600 - 3 200 SEK
Kommande starter
Berlin
Löpande kursstarter  
3 200 SEK
Distans
Löpande  
2 600 SEK
Tyska

Kursbeskrivning

Tyska i Berlin

Tyska i Berlin

Berlin är en multikulturell stad full av kontraster och genom sitt kulturella och historiska arv är staden en av Europas mest besökta metropoler. Här hittar man spår från olika epoker: kunga- och kejsartiden, Weimarrepubliken, naziregimens diktatur, DDR-diktaturen, delningen och Tysklands återförening. Berlin har ett enormt utbud av muséer, affärer, loppmarknader, restauranger, barer och nöjeslivet är legendariskt.

Skolan och undervisningen

I det trendiga området Prenzlauer Berg har skolan ett eget stort campus som består av 40 klassrum, hotell med 50 studiolägenheter, café, restaurang och trädgård. Skolan grundades 1983 och är medlem i EAQALS och IALC. På fritiden erbjuds även ett gediget program och heldagsutflykter.

Här kan du läsa allmän tyska, affärstyska, terminskurs, sommarkurser för ungdomar eller en kurs på distans. Alla kurser bygger på de fyra färdigheterna höra, läsa, tala och skriva. Genom fria diskussioner, rollspel och konversation utvecklas din muntliga uttrycksförmåga, ordförrådet och meningsbyggnaden. Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tyska i Berlin eller på distans.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Tyska i Berlin eller på distans!
Intresseanmälan

För att få mer information om Tyska i Berlin eller på distans, fyll i följande uppgifter:

Internationella Skolorna

Kombinera språkstudier med spännande aktiviteter utomlands. Internationella Skolorna erbjuder härliga språkresor för dig som vill uppleva en ny kultur, träffa nya människor och lära dig ett nytt språk. 

Läs mer