Franska i Paris

Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Franska i Paris

Passa på att njuta av staden med sina många sevärdheter samtidigt som du förbättrar din franska. Här finns allt från pampiga boulevarder till Montmartres trånga gränder, från fransk historia till mångkulturell, levande samtid. Många reser hit för att uppleva stadens stora utbud av kultur, mode och kulinariska läckerheter. Paris räknas som ett av världens viktigaste affärs- och kulturcentrum och är en av Europas mest besökta städer.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i hjärtat av Quartier Latin, ett av de livligaste och mest kulturella distrikten i Paris. I området finns ett stort utbud av barer, restauranger, bagerier, teatrar och museer. Kursprogrammen är strukturerade, men tillräckligt flexibla för att anpassas till individens behov. Man använder sig gärna av rollspel och andra aktiviteter i undervisningen. Grammatik och uttalsövningar ingår också. Här kan du läsa kortare kurser i franska eller gå en terminskurs. Skolan är godkänd av CSN.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstarter

  • Kurs
  • Paris
  • Franska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Franska i Paris och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights