Spanska i Playa del Carmen, Mexiko

Internationella Skolorna, i Playa del Carmen
Längd
Från 1 vecka och längre
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från 1 vecka och längre
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstarter se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spanska i Mexiko

Läs spanska i Mexiko i Playa del Carmen. Staden ligger ca en timmes färdväg söder om Cancun på den så kallade Mayarivieran på Yucatanhalvön. Det är en fantastisk och pittoresk stad med sina vita korallstränder och turkosblå hav.

Kursen i allmän spanska har som målsättningen att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär.

  • 20 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 8 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Visst kursmaterial ingår, kursbok kan köpas eller lånas på skolan
  • Minimiålder 16 år

Tillval

Du kan kombinera den här kursen med olika tillval som bokas på plats. Välj mellan mexikansk matlagning, latinsk dans, dykning affärsspanska och upptäck Mexiko.

Skolan

Skolan ligger i ett vackert område i centrala Playa del Carmen, bara ett par kvarter från stranden och med restauranger, barer och affärer i närheten. Till skolan hör också en trädgård med exotiska växter och blommor där man kan slappna av efter lektionerna. Här finns också en liten bar.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. För att garantera en hög kvalitet och hålla sig uppdaterade med den senaste metodologin genomgår de regelbundet lärarträning. Målsättningen för undervisningen är att utveckla kursdeltagarens kommunikativa förmåga. Fokus ligger på tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse, skrift, grammatik och vokabulär.

Boende i Mexiko

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstarter

  • Kurs
  • Playa del Carmen
  • Spanska

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Playa del Carmen, Mexiko och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights