Visa kurser.se som: Mobil

Spanska i Nerja eller på distans

Internationella Skolorna
Kursinformation
Distans, Nerja
1 vecka och uppåt
1 700 - 3 400 SEK
Kommande starter
Nerja
Löpande kursstart  
3 400 SEK
Distans
Löpande kursstart  
1 700 SEK
Spanska

Kursbeskrivning

spanska i Nerja

Spanska i Nerja

Läs spanska i Nerja, en idyllisk andalusisk stad på Spaniens solkust. Staden är omgiven av både berg och fantastiska stränder med avgränsande klippformationer. I Nerja finns också Europas största grottsystem ’Cuevas de Nerja’ som rymmer stora imponerande salar med 20 000 år gamla grottmålningar.

Skolan inryms i en typisk andalusisk byggnad centralt i staden, med några få minuters promenad från stranden. I närheten finns butiker, restauranger och barer. Skolan består av 14 fullt utrustade klassrum – inomhus och utomhus – och en vacker trädgård med cafeteria. I närheten ligger skolans studiehotell som även fungerar som en träffpunkt för kursdeltagarna. Här finns uppehållsrum, bokhandel, bibliotek, café och en rymlig och fridfull innergård.

Här kan du läsa allmän spanska på alla nivåer, 50+ och spanska i kombination med dans eller dykning. Skolan erbjuder även distanskurser. Fokus ligger på kommunikation och kursdeltagarnas framsteg övervakas genom personlig uppföljning. Alla lärare är universitetsutbildade och är specialiserade att lära ut spanska som främmande språk.

Boende

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska i Nerja eller på distans.

Internationella Skolorna

IS Internationella Skolorna

  

Språkkurser med aktiviteter över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och yoga i Provence, italienska och matlagning i Florens, tyska i Berlin, en 50+ kurs i...


Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Kontaktuppgifter till Internationella Skolorna

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Spanska i Nerja eller på distans!
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska i Nerja eller på distans, fyll i följande uppgifter: