Italienska i Florens

Längd
Från 2 veckor och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från 2 veckor och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

språkkurs-italienska-i-florens

Italienska i Florens

Välkommen till Toscanas huvudstad! I Florens finns mycket att upptäcka för den kulturintresserade och härifrån kommer några av epokens främsta konstnärer och diktare som Dante, Botticelli och Leonardo da Vinci. Det toskanska köket är berömt och i trakterna kring Florens finns vin- och olivgårdar att besöka, förutom stadens många restauranger och trattorior.

Skolan och undervisningen

Skolan ligger i en elegant 1800-talsbyggnad i centrala Florens, bara några minuters promenad från det historiska centret. Här finns också en liten trädgård och hit kommer kursdeltagare från över 60 olika länder för att lära sig italienska i en varm och vänskaplig atmosfär. Här kan du läsa allmän italienska på alla nivåer, terminskurser, 50+ och italienska i kombination med matlagning, mode eller design. Skolan är godkänd av CSN.

Alla lärare har italienska som modersmål och är yrkesutbildade i att undervisa i italienska som främmande språk. Undervisningen täcker språkets alla beståndsdelar, grammatik, ordförråd, tala, lyssna, läsa och skriva med moderna, stimulerande tekniker som underlättar snabb inlärning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande kursstart

  • Kurs
  • Florens
  • Italienska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska i Florens och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights