Spanska i Málaga

Längd
1 veckor och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 veckor och uppåt
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spanska i Màlaga

Málaga är en livlig, historisk och typiskt spansk stad i Andalusien – och dessutom Pablo Picassos födelseort. Staden är full av charmiga små gator, tapasbarer och restauranger. Till detta kommer naturligtvis de härliga sandstränderna. Här finns allt vad en storstad kan erbjuda i form av nöjen och sevärdheter!

Vi erbjuder språkkurser på alla nivåer och du kan välja mellan allmän spanska, spanska för yrkeslivet, 50+ kurser, ungdomskurser och spanska i kombination med matlagning eller dans.

Skolan ligger på en kulle i området Cerrado de Caderón i den östra delen av Málaga och har ett mycket bra studenthotell med en inbjudande swimmingpool och två härliga solterrasser, 10 minuters promenad ner till den härliga stranden Pedregalejo. Skolan grundades 1971 och är känd som en av Spaniens bästa språkskolor, auktoriserad av Instituto Cervantes och medlem i EAQUALS och IALC. På fritiden ordnas kulturella aktiviteter (ofta gratis) och på helgerna arrangeras vanligtvis utflykter.

Boende i Málaga

Du kan ordna boende på egen hand eller boka via oss. Våra boenden är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för landet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande

  • Kurs
  • Malaga
  • Spanska

Målgrupp

Nybörjare till avancerad nivå.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska i Málaga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Internationella Skolorna
Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

  

Språkkurser över hela världen För oss på Internationella Skolorna är en språkresa så mycket mer än bara språk. Vad sägs om franska och vandring i Provence, italienska och matlagning i Florens, affärstyska i Berlin, en 50+ kurs i Spanien eller...

Läs mer och visa alla kurser med Internationella Skolorna

Highlights