Visa kurser.se som: Mobil

Planritning i dator - SketchUp

Inredningskurser Sverige AB
Kursinformation
Distans
Egen takt
Starta direkt - flexibel kursstart
950 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Vill du på ett smidigt sätt kunna göra planritningar i dator? Då har du hittat rätt kurs. I denna kurs lär du dig hur du utifrån en befintlig planritning (eller om du saknar planritning, utifrån ett rums mått mått) skapar en planritning i dator som du enkelt kan möblera och ge olika stilar.

Om kursen

Kursen vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper i SketchUp för att kunna göra planritningar i dator till dig själv eller till en kund.

Kursen går att bygga vidare på om du även vill lära dig att skapa ritning i 3D eller olika typer av inredningsdokument såsom elevationer och belysningsplaner.

När får jag besked på om jag kommit in?

På denna kurs gäller löpande antagning och du får besked om du har en plats eller inte inom 24 timmar efter att du gjort din ansökan.

Hur går det till att läsa hos oss?
Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Här kan du också hålla kontakt med dina kursdeltagare.

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kursen är endast en grundkurs.

Målgrupp

Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse av inredningsritningnar och vill lära dig att göra dessa i dator.

Kursintyg

Efter avslutad och godkänd kurs utfärdas ett diplom.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Planritning i dator - SketchUp.

Inredningskurser Sverige AB

Vi har hållit i utbildningar inom inredning sedan 2007. De senaste åren har vi dessutom även haft utbildningar på distans för att även de som brinner för inredning, men inte kan komma hemifrån ska få möjligheten att leva ut sina inredningsdrömmar....


Läs mer och visa alla kurser med Inredningskurser Sverige AB

Kontaktuppgifter till Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser Sverige AB

Jungmansgatan 12
211 19 Malmö

Intresseanmälan

För att få mer information om Planritning i dator - SketchUp, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Planritning i dator - SketchUp!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 124 recensioner
Läs recensioner
Öppen dörr till jobb

"Det har varit en väldigt komplett och verklighetsförankrad utbildning", säger Magdalena Lundberg som utbildade sig hos Inredningskurser.se

Läs mer