Visa kurser.se som: Mobil

Lär dig att ta inredningsbilder - Fotokurs

Inredningskurser Sverige AB
Kursinformation
Distans
10 veckor
Starta direkt - flexibel kurstakt
4 800 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Lär dig att fota inredningsbilder som ett proffs!

Kursen är framtagen i samarbete med inredningsfotograf Peter Erlandsson, som har många års erfarenhet av att fotografera inredningsbilder och har bland annat jobbat med Sköna Hem, Elle Decoration och andra inredningstidningar. Under kursens gång får du möjlighet att lära dig grundläggande fotografering i kombination med inredning. Du kommer att få lära dig vad som krävs för att skapa säljande inredningsbilder och hur du kan använda dina nya fotokunskaper i ditt arbete som inredare.

Hur går det till att läsa med oss?

Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från våra lärare.

Innehåll

1. Välkommen till kursen
2. Din målsättning
3. Så fungerar kameran
4. Ljuset och kameran
5.Fokuseringspunkt & skärpedjup
6. Kameravinklar och utsnitt i inredningsfotografering
7. Att komponera en bra inredningsbild
8. Fotografera inredning & bildrummet
9. Sälj dig själv och dina tjänster
10. Slutprov fotokurs

Målgrupp

Vem kan läsa?
Kursen vänder sig både till dig som har ett intresse av inredning och fotografering. Kursen passar både dig som inte har kunskaper inom fotografering sedan tidigare och dig som redan kan en del om fotografering.

Kursintyg

Efter avslutad och godkänd kurs utfärdas ett diplom som skickas ut till dig både på mail och på post.

Kostnader

4 800 kr

Betala och starta direkt – du väljer hur du vill betala kursen via Klarna (betala allt på en gång eller delbetala på upp till 36 månader) och får direkt tillgång till utbildningen på din kurssida, oavsett när på dygnet du anmäler dig.

Ansök och starta senare – du gör en anmälan och får en kursplats på kursen du sökt. Vi kommer då att kontakta dig för att planera in din kursstart. Välj också detta alternativ om du av någon anledning inte kan betala via Klarna eller det är ett företag som ska betala din faktura.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lär dig att ta inredningsbilder - Fotokurs.

Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser.se - Välkommen!

Sveriges bästa inredningsutbildningar!

Vi har hållit i utbildningar inom inredning sedan 2007. De senaste åren har vi dessutom även haft utbildningar på distans för att även de som brinner för inredning, men inte kan komma hemifrån ska få möjligheten att leva ut sina inredningsdrömmar....


Läs mer och visa alla kurser med Inredningskurser Sverige AB

Kontaktuppgifter till Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser Sverige AB

Jungmansgatan 12
211 19 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lär dig att ta inredningsbilder - Fotokurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 143 recensioner
Läs recensioner
Öppen dörr till jobb

"Det har varit en väldigt komplett och verklighetsförankrad utbildning", säger Magdalena Lundberg som utbildade sig hos Inredningskurser.se

Läs mer