Visa kurser.se som: Mobil

Att inreda - grundkurs inredning , 20 veckor

Inredningskurser Sverige AB
Kursinformation
Distans
20 veckor
7 000 SEK
Snittbetyg: 4,5 (14 Recensioner)
Svenska

Kursbeskrivning

Vår grundkurs i inredning vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper inom inredning för att kunna skapa en helhet i ditt hem. Kursen ger även en viktig grund till dig som funderar på att arbeta med inredning eller home staging, eller som vill gå någon av vår fortsättningskurs som kan leda till Certifierad Inredare.

Vi lägger stort fokus på övningar och feedback för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Kursen är mycket flexibel och går att läsa snabbare eller långsammare än den planerade kursplanen.

Hos oss får du en kreativ & rolig tid, med stöd från engagerade lärare. Du får också tillgång till din personliga sida där du ser vad du ska göra från vecka till vecka, kan hämta inlämningsuppgifter och se dina betyg. Självklart kan du även kommunicera med andra kursdeltagare här & kanske skapa kontakter inför framtiden?

Kursen vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper inom inredning för att kunna skapa en helhet i ditt hem. Kursen ger även en viktig grund till dig som funderar på att arbeta med inredning eller home stagingoch som vill läsa fortsättningskursen som leder till Certifierad Inredare med säljkompetens.

Din kurssida

Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Kontakt med lärare & hjälp

Vi vågar oss på att säga att ingen har en bättre support än vad vi har. Vi vet hur viktigt det är med kontakten med lärare när man läser en utbildning på distans och har därför en supportmail som är öppen alla dagar om året förutom på julafton. Vi finns dessutom tillgängliga på chatt & på telefon under vardagarna.

Uppföljning & feedback

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kurstakt

Kursen är beräknad att läsa på 1 år, på halvfart, dvs. studietakt 50%. Eftersom det är en kurs på distans har du dock möjlighet att läsa den i din annan takt, antingen snabbare eller långsammare. Du kan förlänga kurstiden till totalt 18 mån i samråd med en lärare som då hjälper dig med en individuell studieplanering så att du blir klar i tid.

Samtlig kurslitteratur ingår i kursavgiften.

Efter slutförd kurs med godkända betyg finns möjlighet att läsa vår Fortsättningskurs.

Kursen är endast en hobbykurs och för att arbeta med inredning professionellt krävs vidareutbildning, t.ex. vår fortsättningskurs.


Kursen kommer att behandla följande områden:

  • färgsättning
  • ljussättning
  • ritteknik & planritning
  • kollageteknik
  • inredningsstilar
  • textil & gardiner
  • formgivare
  • feng shui
  • möblering
  • inredningsaccessoarer

Anmälan

Anmälan görs online på vår hemsida och du får tillgång till kursen direkt. Alla våra betalningar går via Klarna, där du kan välja att betala med kort, direktbetalning, faktura eller delbetalning 6-36 månader. 

Kursledare

Om oss

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att inreda - grundkurs inredning , 20 veckor.

Inredningskurser Sverige AB

Vi har hållit i utbildningar inom inredning sedan 2007. De senaste åren har vi dessutom även haft utbildningar på distans för att även de som brinner för inredning, men inte kan komma hemifrån ska få möjligheten att leva ut sina inredningsdrömmar....


Läs mer och visa alla kurser med Inredningskurser Sverige AB

Kontaktuppgifter till Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser Sverige AB

Jungmansgatan 12
211 19 Malmö

Recensioner

Paola
(4)
Kusen var lärorikt och väldigt roligt. Jag tyckte jag lärde mig mycket värdefulla kunskap om inredning och fick en bra bild av vad yrket innebär. Jag är glad att jag sökte till Inredininskurser och är jättenöjd med utbildningen. Jag kan varmt rekommendera utbildningen. Det har gett mig mycket som jag kan använda både i mitt privat samt professio...
Visa hela
Frida
(4)
Jag gillar att kursen är bred även om det bara är en grundkurs. Man får lära sig lite om allt. Det är tydliga instruktioner och roliga och utmanande uppgifter!
Eleni
(5)
Jättekul och inspirerande, man lär sig mycket.
Intresseanmälan

För att få mer information om Att inreda - grundkurs inredning , 20 veckor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Att inreda - grundkurs inredning , 20 veckor
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 14 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 124 recensioner
Läs recensioner
Öppen dörr till jobb

"Det har varit en väldigt komplett och verklighetsförankrad utbildning", säger Magdalena Lundberg som utbildade sig hos Inredningskurser.se

Läs mer