Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Arbeta med Inredning - Yrkesutbildning Inredare DISTANS + Homestagingkonsult 1år

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 56 recensioner.

Michelle
(5)
Jag tycker om kursen så mycket, jag har hunnit lära mig så mycket på bara 5 lektioner, det är intressant och väldigt lätt att förstå uppgifterna. Däremot tog det en månad att få svar på min inlämning vilket jag tycker tog tid, då man vill ha feedback så man kan göra kanske bättre till nästa lektion osv. Men bortse från det, helt klart är jag så ...
Visa hela
Cindy
(5)
Bra och spännande utbildning, lätt att hanskas med.
Anna
(5)
Jag har alltid drömt om att bli inredare då jag älskar att inreda hemma. Denna kurs är väldigt bra och inspirerande, väldigt duktiga lärare som svarar snabbt på det man undrar över.. Så går du i tankarna att gå en sån här utbildning, så tveka inte denna är den man ska gå.
Cindy
(5)
Bra och spännande utbildning, lätt att hanskas med.
Maria L
(5)
Intressant, spännande och givande.
Emilia Dahl
(5)
Jag tycker kursen har varit jätte bra, lektionerna har varit bra upplagda, lärarna har varit lätta att få tag i och har gett bra svar på de frågor man haft. Det har varit lätt att arbeta med kursen på distans, eftersom lektioner har varit bra upplagda och materialet bra att lära från. Jag är väldigt nöjd med min inrednings utbildning.
Loa
(5)
Så himla rolig kurs, har lärt mig massor och upplägget var riktigt bra! Kommer sakna det här!
Viktoria Gustafsson
(4)
Inspirerande utbildning som har givit en inblick i jobbet som inredare. Har inspirerat mig att lära mig mer om inredning, design och serviceyrket. Har även fått jobb på IKEA under utbildningens gång och tror att kursen var en stor del av varför jag fick det. :)
Helena
(5)
Kursen var mycket mångsidig och läraktig. Kände att jag utvecklades under hela kursens gång. Detta mycket tack vare den uppbyggande respons man fick efter varje inlämning.
Anna
(5)
Jag är jättenöjd
Elvira Andersson
(4)
Rolig!!
Rebecca
(5)
Jag tycker att den är jättebra. Bra upplägg och mycket användbar information
Charlotte Spasic
(4)
Otroligt roligt! Bra och genomtänkt upplägg på lektionerna. Givande feedback på inlämningar.
Sofia
(5)
Rolig, lärorik och intressant. Bra upplägg och känns hittills som man rustas väl för arbetslivet.
Stefanie Ågren
(4)
Väldigt lärorik och intressant med bra och tydliga instruktioner.
Nelly
(5)
En helt suverän utbildning! Väldigt tufft emellanåt, så det gäller att ha motivation och avsätta tid. Bra bredd på kursen som behandlar många intressanta områden. Lärarna är oerhört snabba på att svara om man har några funderingar.
Sandra
(5)
Fick lära mig väldigt mycket som jag kommer att ha användning för som inredningsstylist. Kursen var väldigt bra. Jag gillar att den fanns på distans, passar mig perfekt som har ett heltidsarbete.
Moa Lundström
(5)
Den har varit jätte bra, intensiv men har kärt mig mycket. Saker jag trodde jag kunde men som jag verkligen inte gjorde. Varierat upplägg och bra handledning
Monica
(5)
Inspirerande och utvecklande kurs
Jennifer Högberg
(4)
Hur roligt som helst, så glad att jag börjat studera denna kursen!
Annika
(5)
Jag är jättenöjd med utbildningen och materialet. Känner att jag har fått en bra grund att stå på. Feedbacken & supporten från lärarna är riktigt bra och man får alltid snabbt svar. Rekommenderas!
Nathalie Wallentin Njie
(4)
mycket bra innehåll, önskar bara med konkreta förklaringar och tips för att lyckas med färg, möblering och inredningsdetaljer.
Sofia Lewicki
(5)
Jag tyckte att kursen var väldigt bra. Den har inte endast utmanat och utvecklat mig i min yrkesroll utan även som privatperson. Jag tycker att ni lärare har varit helt fantastiska, från att ha svarat på mail sent på kvällen till att vara tillgängliga när jag behövde komma till ert kontor. Kursen har varit väldigt bra strukturerad och planer...
Visa hela
Natalie Dahl
(4)
Bra kurs med roliga och lärorika uppgifter! Det enda negativa var att mycket förändrades på kurssidan och i lektionerna under min studiegång utan att jag fick den informationen, vilket var väldigt förvirrande och gjorde att det drog ut på tiden ytterligare. Men det förändrades till det bättre vilket ju var toppen! Överlag, jättebra kurs!
Matilda
(4)
Jag tycker att kursen är väldigt bra, jag har lärt mig otroligt mycket. Det har varit bra variation på lektionerna. Hade gärna haft fler föreläsningar, dvs att fler lektioner haft video som sammanfattar lektionen och gärna fler exempel på slutresultat.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet