Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Arbeta med Inredning -Yrkesutbildning Inredare DISTANS + Homestagingkonsult 1år

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 49 recensioner

Viktoria Gustafsson
(4)
Inspirerande utbildning som har givit en inblick i jobbet som inredare. Har inspirerat mig att lära mig mer om inredning, design och serviceyrket. Har även fått jobb på IKEA under utbildningens gång och tror att kursen var en stor del av varför jag fick det. :)
Helena
(5)
Kursen var mycket mångsidig och läraktig. Kände att jag utvecklades under hela kursens gång. Detta mycket tack vare den uppbyggande respons man fick efter varje inlämning.
Anna
(5)
Jag är jättenöjd
Elvira Andersson
(4)
Rolig!!
Rebecca
(5)
Jag tycker att den är jättebra. Bra upplägg och mycket användbar information
Charlotte Spasic
(4)
Otroligt roligt! Bra och genomtänkt upplägg på lektionerna. Givande feedback på inlämningar.
Sofia
(5)
Rolig, lärorik och intressant. Bra upplägg och känns hittills som man rustas väl för arbetslivet.
Stefanie Ågren
(4)
Väldigt lärorik och intressant med bra och tydliga instruktioner.
Nelly
(5)
En helt suverän utbildning! Väldigt tufft emellanåt, så det gäller att ha motivation och avsätta tid. Bra bredd på kursen som behandlar många intressanta områden. Lärarna är oerhört snabba på att svara om man har några funderingar.
Sandra
(5)
Fick lära mig väldigt mycket som jag kommer att ha användning för som inredningsstylist. Kursen var väldigt bra. Jag gillar att den fanns på distans, passar mig perfekt som har ett heltidsarbete.
Moa Lundström
(5)
Den har varit jätte bra, intensiv men har kärt mig mycket. Saker jag trodde jag kunde men som jag verkligen inte gjorde. Varierat upplägg och bra handledning
Monica
(5)
Inspirerande och utvecklande kurs
Jennifer Högberg
(4)
Hur roligt som helst, så glad att jag börjat studera denna kursen!
Annika
(5)
Jag är jättenöjd med utbildningen och materialet. Känner att jag har fått en bra grund att stå på. Feedbacken & supporten från lärarna är riktigt bra och man får alltid snabbt svar. Rekommenderas!
Nathalie Wallentin Njie
(4)
mycket bra innehåll, önskar bara med konkreta förklaringar och tips för att lyckas med färg, möblering och inredningsdetaljer.
Sofia Lewicki
(5)
Jag tyckte att kursen var väldigt bra. Den har inte endast utmanat och utvecklat mig i min yrkesroll utan även som privatperson. Jag tycker att ni lärare har varit helt fantastiska, från att ha svarat på mail sent på kvällen till att vara tillgängliga när jag behövde komma till ert kontor. Kursen har varit väldigt bra strukturerad och planer...
Visa hela
Natalie Dahl
(4)
Bra kurs med roliga och lärorika uppgifter! Det enda negativa var att mycket förändrades på kurssidan och i lektionerna under min studiegång utan att jag fick den informationen, vilket var väldigt förvirrande och gjorde att det drog ut på tiden ytterligare. Men det förändrades till det bättre vilket ju var toppen! Överlag, jättebra kurs!
Matilda
(4)
Jag tycker att kursen är väldigt bra, jag har lärt mig otroligt mycket. Det har varit bra variation på lektionerna. Hade gärna haft fler föreläsningar, dvs att fler lektioner haft video som sammanfattar lektionen och gärna fler exempel på slutresultat.
Annika
(5)
Jag är jättenöjd med utbildningen och materialet. Känner att jag har fått en bra grund att stå på. Feedbacken & supporten från lärarna är riktigt bra och man får alltid snabbt svar. Rekommenderas!
Isabella Storhag
(4)
Lärorik utbildning med utbildningsmaterial som rör breda delar utav inredning och förbereder eleven väl inför att eventuellt starta eget.
Rebecka
(5)
Lärorik, utmanade & framförallt givande. Det bästa är kursen speglar verkligheten, och man förbereds på ett bra sätt inför yrkeslivet efter studierna.
Michelle Stjernström
(5)
Väldigt intresant, lärorik och framförallt rolig!
Anna Segerhagen
(5)
Väldigt roligt.
Charlotte Sundberg
(4)
Jag tycker att kursen har varigt rolig ch lärorik att gå. Man har lärt sig många nya saker på djupet och en bra kunskap att bära mig sig.
Malin
(5)
Väldigt givande och omfattande kurs där jag lärde mig massor. Bra feedback på inlämningar och snabba svar på både mail och chat.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet