Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Inredningsakademin

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 137 recensioner

Marianne Brink
(5)
Bäst med kursen var att få inreda olika lägenheter. Det var inget som var tråkigt. Jag har lärt mig många nya saker som jag inte visste förut.
Sofie Pettersson
(4)
Jag tyckte man lärde sig mycket på lite material. Och att man kunde gå igenom kursen fram och tillbaka när man hade tid själv. Då jag har en dotter på 4 månader underlättade det mycket.
Anette Wiklund
(5)
Bäst var att få göra Homestyling- och homestaginguppdrag
Jenny Niklasson
(4)
Alla filmer tyckte jag var väldigt bra och informativa. Även de små tipsrutorna var bra.
Madelaine Henriksson
(5)
Bäst var att man kan läsa och göra uppgifterna i sin egen takt.
Julia Brotö
(4)
Lärorik och många olika delar hann vi med under veckorna. Bra föreläsare, gjorde det intressant att lyssna!
Kamilla Berg
(5)
Duktiga föreläsare och härliga kursdeltagare
Maja Andersson
(4)
Bäst var att vi fick gå in och lära oss så många moment!! Och Anna!!! Lagom hårt och super duktigt!
Marika Sundberg
(4)
Ett annat plus är valmöjligheten att jobba i portalen om man ej kan närvara vid varje tillfälle och så är ju Anna en sån härlig och inspirerande person.
Annicka Innervik
(5)
Bäst var tillgången på blommor, skapandet efter att ha lärt sig tekniken, variationen i det vi fick skapa. Vår kursledare Anna Jernström.
Astrid Sperringer
(4)
Bäst var de praktiska övningarna på gruppträffarna, samt det stora utbudet av snittblommor och material. Att få direkt feedback och stöttning av Anna och på ett pedagogisk sätt presenterade varje nytt moment. Tack vara utbildningen har jag vågat tagit steget och i december kommer jag öppna och driva en blomsteraffär.
Marianne Brink
(5)
Kursen i sig tycker jag har varit bra. Det var inget som var tråkigt. jag har lärt mig många nya saker som jag inte visste förut.
Frida Larsson Åstedt
(5)
Att studiematerialet var så varierat. Mycket bra föreläsningar i videoformat. Bra uppdelat och pedagogiskt.
Emelie Bohlin
(5)
Det som har varit bäst är att man har fått med alla delar på ett bra sätt så man är säker på att man har fått den kunskap som krävs för att kunna jobba vidare med homestaging.
Lina Edfors
(5)
Att få lyssna på olika föreläsare som är så duktiga inom sitt yrke! Superintressant!
Annelie Elfström
(4)
Den praktiska informationen och hur man kan använda den som företagare, inredare eller homestylist. Allt från de konstnärliga och kreativa kunskaperna man får tillsammans med den viktiga informationen om hur man arbetar som inredare med olika processer, material och företagsamhet är oerhört viktiga verktyg för att kunna fortsätta med yrket. Kapi...
Visa hela
Amanda Andersson
(5)
Jag gillade delen där man fick lära sig om Sketch up, fotogrundkursen, belysningskursen, hur man startar eget.
Ofelia Forsman
(4)
Jag är väldigt nöjd med alla duktiga och inspirerande lärare. Speciellt gillade jag hur högt, tydligt och pedagogiskt Filip förklarade saker som jag tyckte var knepiga. Jag lärde mig väldigt mycket under hans lektioner. Lotta var också väldigt inspirerande på det sättet - att hon stod upp vid powerpointen när hon talade. Eftersom man sitter...
Visa hela
Kerstin Axelsson
(4)
Superkul att vi hade praktiska övningar som bukettbindning och besöket i lägenheten.
Anci Lundqvist
(5)
Bäst var föreläsarna Lotta o Peter! Verklighetsnära och informativa med utrymme för diskussioner samt grupparbeten, levande! Filip var också bra! Bra intro på SketchUp. Tydlig! Fotografen och HDR lektionen.
Annelie Elfström
(4)
Allt från de konstnärliga och kreativa kunskaperna man får tillsammans med den viktiga informationen om hur man arbetar som inredare med olika processer, material och företagsamhet är oerhört viktiga verktyg för att kunna fortsätta med yrket. Det är verkligen ett bra helhetskoncept och paket! Kapitlet om textilier i steg 4 var utmärkt och den...
Visa hela
Mayra Quiñones Arancibia
(5)
Bra tidfördelning och att föreläsarna delade med sig av sina egna erfarenheter.
Louise Gustafsson
(4)
Det praktiska vi har gjort tycker jag är mest lärorikt, som ex, besöket i lägenheten, grupparbetena och floristkursen.
Sara Lise van Dijk
(5)
Jag tycker mycket om föreläsningarna/videos/bilder samt tydligheten i texten. Tacksam att jag fick studera den korta varianten av Floristkursen, det har gett mig en bra inblick i floristyrket och en bättre känsla/kunskap för blommor och växter. Grundkunskaper som jag behöver
Olivia Barth
(5)
Det bästa var att man kunde gå en utbildning trots jobb och tidsbrist, samt att man fick lära sig SÅ MYCKET. Kursen har gett mig jättemycket och jag ser ljust på framtiden. Anna är en toppenlärare och jag har fått vänner för livet.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet