Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Inredningsakademin

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 157 recensioner.

Magdalena Häll
(4)
Bra upplägg, Snabb återkoppling på hemläxorna.
Eva Bergkvist
(5)
Även om jag är jätteintresserad av ämnet så krävs det mycket av den som håller i kursen, att hålla kursdeltagare fokuserad under två intensiva dagar. Jättebra tycker jag.
Sabrin Touma
(4)
Lärarens sätt att undervisa samt hennes flexibilitet förberedelse av kursplanen är bäst trots brist på tiden.
Emma Svensson
(5)
Jag gillade att man fick en tydlig genomgång över hur man binder en vacker spiral bukett.
Ida Wesslen
(4)
Mini kurserna som floristik, foto, färglära var roliga. Blev lite variation på arbetet. Sen allt praktiskt. Även alla underbara lärare som förklarade på ett pedagogiskt sätt + med lite humor.
Mirella-Ema Andersson
(4)
Bäst var när vi hade praktiska uppgifter med besök eller konkreta exempel om möte mellan kund och stylisten. Det gav oss bra ide hur ska vi tänka och vad ska vi ta upp med kunden.
Tofigh Nazari
(5)
Jag har lärt mig hur mycket som helst!
Carina Andersson
(5)
Hela Steg ett var bäst, det kändes mest tidsmässigt planerat så man hann med och förstå alla moment ingen stress. Kul med blomsterbindningen!
Isabella Christoffersson
(5)
Bäst var Lärarna, samt att allt gjordes med PowerPoint som man sedan fick med sig hem. Alltid snabba svar om man hade några frågor.
Ofelia Forsman
(4)
Det jag uppskattade mest var alla pedagogiska lärare man fick träffa. Att alla hade sin egen lektion med sitt eget ämne där de också hade väldigt lång arbetslivserfarenhet inom. Jag uppskattade att de var duktiga på att ge riktig feedback och att man hade bra kommunikation via mail. Det var nog en av de bättre sakerna med kursen - Alla lärare
Moa Vestlund
(4)
Det är bra att varje delmål är var för sig, att det är lätt att gå tillbaka och läsa om, om man behöver. Det står bra förklarat i texterna.
Joakim Olsson
(5)
Kursledaren Anna är mycket kunnig, kommunikativ och snabb. Bra!!
Cecilia Uppström
(4)
Där kunde man byta erfarenheter med varandra och ha inspirerande dialoger. Att vi var på studiebesök gjorde också att det var lättare att få ett hum om hur det fungerar i yrket.
Martina Bock
(5)
Det bästa med kursen var att allt var så tydligt uppdelat. Man fick en bra överblick över alla steg och inlämningsuppgifter. För mig som jobbar samtidigt var det ett perfekt sätt att planera upp mitt arbete och hur mycket jag ville plugga vecka för vecka. Ett extra plus i kanten är all fantastiskt feedback och rådgivning man fått efter varje ...
Visa hela
Veronika Holmberg
(5)
Bäst var dom inspelade lektionerna och att utbildningen är väldigt bred.
Annika Svanholm
(4)
En givande kurs med duktig kursledare. Bra utbud av blommor.
Mhico Strandberg
(4)
Bäst var avsnitten om starta eget och ekonomi
Therese Nilsson
(5)
Bra upplägg över lag på hela kursen. Extra plus till alla föreläsare som tar sig tid att svara på frågor även efter avslutade föreläsningar och som alltid har svarat snabbt på frågor via mail.
Marie Lind
(5)
Bäst var att få lära sig olika tekniker i binderi. Anna var väldigt bra på att lära ut. Tillgången till så mycket fantastiska blommor! Jag har lärt mig så mycket!
Olivia Hallberg
(5)
Bäst var Lärar-Anna, att man fick tänka fritt Och inte blev intryckt i en box, att man fick gå bananas med blommorna, göra vad man ville, med vilka färger man ville och hur mycket man ville
Marianne Brink
(5)
Bäst med kursen var att få inreda olika lägenheter. Det var inget som var tråkigt. Jag har lärt mig många nya saker som jag inte visste förut.
Sofie Pettersson
(4)
Jag tyckte man lärde sig mycket på lite material. Och att man kunde gå igenom kursen fram och tillbaka när man hade tid själv. Då jag har en dotter på 4 månader underlättade det mycket.
Anette Wiklund
(5)
Bäst var att få göra Homestyling- och homestaginguppdrag
Jenny Niklasson
(4)
Alla filmer tyckte jag var väldigt bra och informativa. Även de små tipsrutorna var bra.
Madelaine Henriksson
(5)
Bäst var att man kan läsa och göra uppgifterna i sin egen takt.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.