Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Inredningsakademin

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 168 recensioner.

Elin Hanselius
(5)
Jag gillade uppbyggnaden. Man tog steg för steg, ett i taget. Jag gillar också att Amelia tog allt så seriöst och verkligen trodde på oss. Det höjde motivationen otroligt mycket! Amelia har varit en väldigt hjälpsam och bra lärare.
Eva Larimar
(4)
Det bästa med utbildningen har varit att man har gott om tid på sig och inte kände någon stress. På support har de varit snabba med att svara på mail och varit väldigt hjälpsamma vid problem. Det har varit bra uppgifter som verkligen har fått en till att tänka till. Det är genom detta man lär sig mycket och ser var svårigheterna och vad ens ens ...
Visa hela
Angelica Hagstedt
(4)
Bästa var att få arbeta med stora uppgiften och få göra (nästan) alla steg i inredningsprocessen. Spännande att lära sig och roligt att arbeta med. Uppgifterna var bra och roliga att utföra. Bra att kunna ha alla kurser tillgängliga i sin kursportal, även de färdigställda. Så att man kan gå tillbaka och kika på saker man känner sig osäker på.
Linda Lundman
(4)
Bäst var alla deltagare och Johanna. Det har varit ett riktigt guldkorn att få åka iväg en helg i månaden för dessa träffar. Sedan känns det jätteroligt att ha fått lära mig sketchup, vilket jag definitivt vill utveckla och fortsätta jobba med. Tycker Filip hade tydliga instruktioner och bra filmer att utgå ifrån så toppen att få ha kvar dessa.
Paniz
(4)
Jag tyckte mest om föreläsningarna.
Maryana Wånggren
(5)
Materialet ligger på väldigt bra nivå, varje inlämning kändes som en stor utmaning. Det var jätteintressant och spännande att plugga
Olliver Saade
(4)
Allt var över min förväntan och det var bra lokal och fantastiska människor som hade hand om allt. Det bästa med utbildningen var att man fick en bra respons på vad man gjorde och man fick sin plats. att man blev sedd. samt att man fick vara fri i sin kreativitet så länge man höll sig till tekniken som man skulle öva på.
Ellinor Onnestam
(4)
Att man får ta med alla blommor hem och att man har så mycket att välja på
Linn Persson
(5)
Jag fick lära mig så mycket i hur man tänker och agerar som homestylist, och hur man förbereder sig för ett jobb som detta. En mycket lärorik kurs! Jag fastnade för alla ingående kapitel med kreativitet som konst, färglära, textil mm.
Lena Ghassemi
(5)
Inga krångligheter med kursinnehållet och uppläggen.
Abir Haidari
(5)
Hur bra föreläsningarna är och hur väl allting förklaras. Inga frågetecken kvarstår efter föreläsningarna!
Magdalena Häll
(4)
Bra upplägg, Snabb återkoppling på hemläxorna.
Eva Bergkvist
(5)
Även om jag är jätteintresserad av ämnet så krävs det mycket av den som håller i kursen, att hålla kursdeltagare fokuserad under två intensiva dagar. Jättebra tycker jag.
Sabrin Touma
(4)
Lärarens sätt att undervisa samt hennes flexibilitet förberedelse av kursplanen är bäst trots brist på tiden.
Emma Svensson
(5)
Jag gillade att man fick en tydlig genomgång över hur man binder en vacker spiral bukett.
Ida Wesslen
(4)
Mini kurserna som floristik, foto, färglära var roliga. Blev lite variation på arbetet. Sen allt praktiskt. Även alla underbara lärare som förklarade på ett pedagogiskt sätt + med lite humor.
Mirella-Ema Andersson
(4)
Bäst var när vi hade praktiska uppgifter med besök eller konkreta exempel om möte mellan kund och stylisten. Det gav oss bra ide hur ska vi tänka och vad ska vi ta upp med kunden.
Tofigh Nazari
(5)
Jag har lärt mig hur mycket som helst!
Carina Andersson
(5)
Hela Steg ett var bäst, det kändes mest tidsmässigt planerat så man hann med och förstå alla moment ingen stress. Kul med blomsterbindningen!
Isabella Christoffersson
(5)
Bäst var Lärarna, samt att allt gjordes med PowerPoint som man sedan fick med sig hem. Alltid snabba svar om man hade några frågor.
Ofelia Forsman
(4)
Det jag uppskattade mest var alla pedagogiska lärare man fick träffa. Att alla hade sin egen lektion med sitt eget ämne där de också hade väldigt lång arbetslivserfarenhet inom. Jag uppskattade att de var duktiga på att ge riktig feedback och att man hade bra kommunikation via mail. Det var nog en av de bättre sakerna med kursen - Alla lärare
Moa Vestlund
(4)
Det är bra att varje delmål är var för sig, att det är lätt att gå tillbaka och läsa om, om man behöver. Det står bra förklarat i texterna.
Joakim Olsson
(5)
Kursledaren Anna är mycket kunnig, kommunikativ och snabb. Bra!!
Cecilia Uppström
(4)
Där kunde man byta erfarenheter med varandra och ha inspirerande dialoger. Att vi var på studiebesök gjorde också att det var lättare att få ett hum om hur det fungerar i yrket.
Martina Bock
(5)
Det bästa med kursen var att allt var så tydligt uppdelat. Man fick en bra överblick över alla steg och inlämningsuppgifter. För mig som jobbar samtidigt var det ett perfekt sätt att planera upp mitt arbete och hur mycket jag ville plugga vecka för vecka. Ett extra plus i kanten är all fantastiskt feedback och rådgivning man fått efter varje ...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.