Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Homestyling - Certifierad Homestylist – Distanskurs i Kursportal med film etc

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 17 recensioner.

Mariella Ekstedt
(5)
Det bästa var att kunna skicka in de uppdrag som jag genomförde och få direkt feedback. På det sättet fick jag snabbt lära mig vad jag gjorde rätt och vad jag skulle tänka på till nästa gång. Tyckte även att jag fick bra feedback på de övningsuppgifter som jag gjorde.
Angelica Nyman
(5)
Det bästa var den snabba feedbacken på uppgifterna och svaren på eventuella frågor.
Maryana Wånggren
(5)
Materialet ligger på väldigt bra nivå, varje inlämning kändes som en stor utmaning. Det var jätteintressant och spännande att plugga
Linn Persson
(5)
Jag fick lära mig så mycket i hur man tänker och agerar som homestylist, och hur man förbereder sig för ett jobb som detta. En mycket lärorik kurs! Jag fastnade för alla ingående kapitel med kreativitet som konst, färglära, textil mm.
Lena Ghassemi
(5)
Inga krångligheter med kursinnehållet och uppläggen.
Abir Haidari
(5)
Hur bra föreläsningarna är och hur väl allting förklaras. Inga frågetecken kvarstår efter föreläsningarna!
Martina Bock
(5)
Det bästa med kursen var att allt var så tydligt uppdelat. Man fick en bra överblick över alla steg och inlämningsuppgifter. För mig som jobbar samtidigt var det ett perfekt sätt att planera upp mitt arbete och hur mycket jag ville plugga vecka för vecka. Ett extra plus i kanten är all fantastiskt feedback och rådgivning man fått efter varje ...
Visa hela
Anette Wiklund
(5)
Bäst var att få göra Homestyling- och homestaginguppdrag
Marianne Brink
(5)
Kursen i sig tycker jag har varit bra. Det var inget som var tråkigt. jag har lärt mig många nya saker som jag inte visste förut.
Frida Larsson Åstedt
(5)
Att studiematerialet var så varierat. Mycket bra föreläsningar i videoformat. Bra uppdelat och pedagogiskt.
Emelie Bohlin
(5)
Det som har varit bäst är att man har fått med alla delar på ett bra sätt så man är säker på att man har fått den kunskap som krävs för att kunna jobba vidare med homestaging.
Amanda Andersson
(5)
Jag gillade delen där man fick lära sig om Sketch up, fotogrundkursen, belysningskursen, hur man startar eget.
Pauline Valfridsson
(4)
Jag tycker att det var bäst med att man får veta lite om allt och att man får lite tips av er i föreläsningarna speciellt. Jättebra med att man fick lite insikt i floristik också!
Cecilia Blomberg
(5)
Bra föreläsare som talar klart & tydligt. Kul planritningar att möblera! Perfekt att man kan plugga på distans och därefter skicka in sina uppgifter i egen takt!
Nora Hägring
(4)
Det bästa med kursen var att det fanns information både som video och bilder. Sedan att man kunde kommunicera med skolan så bra och att de svarade så snabbt.
Maria Larsson
(5)
Har dock tagit en kort paus då jag fick heltids jobb, men kommer fortsätta så fort jag fått vardagen att gå ihop :) Bästa kursen hos grymma Inredningsakademin!
Jenny Bretz
(5)
En jätte rolig utbildning som jag så snart jag får mer tid vill gå fortsättningskurs på. Jag läste på distans vilket passade mig perfekt då jag arbetar heltid vid sidan av. Att få läsa och utbilda sig vidare inom det jag verkligen brinner för och trivs så bra med var så roligt och utvecklande.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.