Självhypnos utbildning med NLP

Inre Hälsa, i Norrköping (+1 orter)
Längd
Lördag eller söndag 10.00-15.00
Pris
1 200 SEK
Nästa kurstillfälle
Lördag eller söndag 10.00-15.00 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
Lördag eller söndag 10.00-15.00
Pris
1 200 SEK
Nästa kurstillfälle
Lördag eller söndag 10.00-15.00 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 1 200 SEK / person

Kursbeskrivning

Självhypnos Utbildning Stockholm & Norrköping

Självhypnos Utbildning med NLP
Stockholm & Norrköping eller på distans

En sak alla behöver förstå är att all Hypnos & NLP är på sätt och viss självhypnos, för det handlar om en intern process. Självhypnos utför du på egen hand eller med hjälp av mediaspelare m.m.

I självhypnosen är det du som styr, utför och godkänner hypnosen eftersom detta, åter, är en intern process. I självhypnos så får du en direkt tillgång/länk till dina muskler, nerver och tankar. Denna interna process fungerar som sagt som en guide för dig.

Självhypnos med NLP är det enklare sättet till en personlig förändring.

Genom självhypnos kan du uppnå den bästa förändring eftersom vi då har direkt tillgång till vårt undermedvetna utan att vårt kritiska sinne(det medvetna) är där och utvärderar varenda ny idé som kommer till ditt sinne. I detta djupa avslappnade tillstånd är du fysiskt, mentalt och emotionellt avslappnad.

I detta tillstånd sätter vi det kritiska sinnet på paus som att vi pausar en film och det kritiska har inte försvunnit utan är bara tillfälligt inaktivt. Likaså om vi sätter på filmen igen så kommer det kritiska sinnet tillbaka igen. Man kan med andra ord när som helst aktivera sitt rationella, analyserande tänkande men under självhypnos vill man hellre njuta av det fantastiska och sköna tillståndet av total avslappning.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Lördag eller söndag 10.00-15.00

 • Kurs
 • Norrköping

Lördag eller söndag 10.00-15.00

 • Kurs
 • Distans

Varför välja Inre Hälsa?

Distanskurser

Kurslitteratur ingår

Nöjd kund-garanti

Målgrupp

Workshop i självhypnos:

I självhypnos kursen med NLP lär vi dig att gå in i ett mycket djupt avslappnat tillstånd. Här vill vi lära dig att känna igen känslan av djup avslappning och du fokuserar på att lära dig att gå in i det hypnotiska tillståndet på ditt eget sätt så att du får lära dig vilka steg du behöver ta för att stressa av och hur du kommer i kontakt med din innersta kärna.

Video

Kursintyg

Vad kan självhypnos hjälpa dig med?

Skapa större avslappning i kroppen som gör att du blir mera harmonisk i din vardag. Detta bidrar till att dina sinnesintryck minskar och du kan hantera dig själv bättre. När du börjar använda självhypnos varje dag sätter du igång vissa delar i hjärnan som stimulerar mera positiva känslor i ditt undermedvetna. Detta leder även till att du får mera balans i livet och du kan lättare hantera svåra situationer. Allt detta bidrar till lugnare humör, stabilare tankar och känslor.

När vi jobbar på djupet med hjälp av självhypnos så skapar vi djupa förändringar i vårt inre som är positiva för vårt liv. Allt detta är ett naturligt sätt för kroppen att återhämta sig på.

Vilka områden självhypnos kan hjälpa dig med?

 • Stärka självkänsla
 • Djupare självinsikt
 • Programmera om negativa beteendemönster till positiva mönster
 • Att bli av med stress
 • Hitta dig själv
 • Förbättra sömn och sömnproblem
 • Lär dig att slappna av
 • Bli mera fokuserad
 • Bättrar på din koncentrationsförmåga
 • Lär dig att sitta i total stillhet

Kostnader

1200 SEK.

Kursledare

Presentation Niklas

Han är erkänd som en av Sverige ledande experter inom hypnos/NLP och har personligen utbildat hundratals hypnotisörer inom ledarskap, coachning, chefskap, säljare, terapeuter, psykologer och kommunikatörer.

Han lär ut avancerade sinnes- och kropps teknologier för att skapa själv förbättring, framgång, rikedom, hälsa och lycka för att prestera på topp.

Han lär också ut tekniker för snabb läkning och i konversations hypnos arbetar han med avancerade tekniker för att påverka sinnet  på en hemlig nivå m.m. En diplomerad hypnos utbildare, master utövare  inom energier. Han arbetar outtröttligt för att utveckla tränings- och utbildningsmöjligheter utformade för att kraftfullt höja kompetensnivån och professionell status för hypnotisörer över hela Norden.

Han är grundaren och skaparen av Inre Hälsa som är Sveriges största hypnos portal. Förutom sina många meriter inom hypnos och NLP har Niklas en Bachelor i Cognitive Science samt är Reiki Master där han var en av dom som banade väg för användningen av hypnotiska tekniker i kombination med Reki.

Han är specialiserad på att lösa upp bortträngda känslor. Detta är viktigt för att 90 % eller mera i våra liv är fysiska, mentala, känslomässiga eller beteendemässiga problem. Dessa tillstånd  börjar i vårt sinne och kropp utifrån en känsla.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Självhypnos utbildning med NLP och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Siv
24 feb 2022
Fantastisk kurs

Niklas är en sympatisk person som delar med sig av sina kunskaper, jag fick många verktyg med mig som jag kan utöva hemma, rekommenderas varmt.

Inre Hälsa
Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping

INRE HÄLSA

Vi på Inre Hälsa står för hälsa och personlig utveckling i världsklass! För oss betyder inre hälsa att vi vill hjälpa våra privat och företags kunder att bygga en ny livsstil, befästa nya vanor och beteende för livet. Vi står...

Läs mer och visa alla kurser med Inre Hälsa

Highlights