Visa kurser.se som: Mobil

Skrivarkurs online – Skriv din livsberättelse

Inger Lundin Text och Idé
Kursinformation
Distans
Egen takt
Börja kursen när du vill!
Sista anmälan: Anmäl dig på skrivarkurs.ingerlundin.se

Kursbeskrivning

Det finns många skäl att skriva sitt livs historia.

Kanske vill du bara berätta om livet förr för nya generationer? Kanske har du varit med om något svårt eller dramatiskt?

Kanske vill du berätta den fantastiska och osannolika historien som ingen hittills känt till?

Många brukar känna sig inspirerade i början, men sedan kan det bli svårare. Hur hittar man den röda tråden och en bra struktur? Hur gör man man så att berättelsen lyfter och blir läsvärd för fler? Får man, kan man och ska man berätta ”allt”?

Om du funderar på någon av dessa frågor har du kommit rätt.

Skriv din livsberättelse är en distanskurs som består av sju kursbrev med genomgångar och många korta skrivövningar. Den finns i tre varianter:

Skriv din livsberättelse - Originalet. Du får skriftlig och personlig respons på alla skrivövningar. Nya avsnitt varannan vecka.

Skriv din livsberättelse - Snabbspåret. Du får skriftlig och personlig respons på tre av skrivövningarna under kursen (vid avsnitt 1, 3 och 6). Nya avsnitt varje vecka.

Skriv din livsberättelse - Självstudiekursen. Ingen feedback/textrespons - därför lågt pris. Ett nytt avsnitt varje dag.

Boka nu eller skicka en intresseanmälan så berättar jag mer!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen passar både ovana och mer vana skribenter.

Kursledare

Inger Lundin är i grunden journalist men har i mer än tjugo år jobbat som redaktör och förläggare på Libris förlag, varav de senaste åren som förlagschef.
Sen sommaren 2015 driver hon egen verksamhet där hon erbjuder sina tjänster som skribent, redaktör och skrivarcoach. På Libris har hon jobbat med alltifrån romaner, livsberättelser och bildsatta barnböcker till speciallitteratur om tro, personlig utveckling och inre hälsa.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivarkurs online – Skriv din livsberättelse.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 17 recensioner.

Karin Boström
En underbar kurs med en underbar ledare som med värme och humor får alla att känna sig välkomna och bekväma. Inspirerande skrivövningar på tid hjälper mig att sätta fart på skrivandet i stället för att grubbla på vad jag ska skriva. Att bo på ett slott och få njuta av god mat och gemenskap känns helt rätt! En jättefin helg! Ett stort och var...
Visa hela
Kerstin Sandstedt
Skrivkursen har ett väl disponerat innehåll... Tänkvärda råd, korta skrivövningar, uppläsningar i små och större grupper, längre pass med enskilt författande kring särskilda 'läxor'... Tiden blir väl tillvaratagen, av alla, var och en, och tillsammans! Stort TACK till Inger för hennes vist planerade kursupplägg, fulla fokus på texterna,...
Visa hela
Diana Amini
En väldigt bra balans mellan teori och praktiska övningar som var till stor hjälp för mitt skrivande. Inger bjöd på kunskap och erfarenhet och lyckades skapa ett ”tryggt rum” där vi kunde dela våra texter och frågor.

Inger Lundin Text och Idé

Med erfarenhet och engagemang erbjuder jag skrivarkurser, manusbearbetningar, lektörsläsningar och andra professionella tjänster till dig som behöver hjälp med att göra böcker och skriva texter.  Jag är journalist i grunden, men jobbade sedan mer än tjugo år som redaktör, förläggare och...


Läs mer och visa alla kurser med Inger Lundin Text och Idé

Kontaktuppgifter till Inger Lundin Text och Idé

Inger Lundin Text och Idé

Rundstigen 10
702 21 Örebro

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 144 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Skrivarkurs online – Skriv din livsberättelse, fyll i följande uppgifter: