Visa kurser.se som: Mobil

Skriv din livsberättelse - sommarkurs

Inger Lundin Text och Idé AB
Kursinformation
Plats: Halmstad
Längd: Tre halvdagar
Startdatum: 2018-07-02 13:00
Sista anmälan: Anmäl dig nu. Begränsat antal platser.
Pris: 1 100 SEK

Kursbeskrivning

FULLBOKAD! Väntelista finns.

Varje människa har något att berätta. Om sitt liv, om framgångar och motgångar, lust och längtan, kärlek och arbete, tro och tvivel… Att skriva är ett bra sätt att berätta om det som varit viktigt. Men hur börjar man? Och hur gör man så att det blir läsvärt också för andra?

Det här är en kurs, särskilt för dig som vill skriva om ditt liv.Under kursen får du tips och råd för ditt skrivande och får lära dig mer om hur man gör en berättelse läsvärd. Föredrag och genomgångar varvas med korta skrivövningar där du också får dela dina texter med andra. Papper och pennor finns på plats, men du kan också ta med eget skrivblock eller egen laptop, om du hellre vill det.

Kursledare är Inger Lundin. Hon är i grunden journalist men har i mer än tjugo år jobbat som redaktör och förläggare på Libris förlag, varav de sista åren som förlagschef. Sedan sommaren 2015 driver hon sin egen verksamhet där hon erbjuder sina tjänster som skribent, redaktör och skrivarcoach.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skriv din livsberättelse - sommarkurs.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Inger Lundin Text och Idé AB

Skrivarkurs i Örebro - Inger Lundin

Med erfarenhet och engagemang erbjuder jag genom mitt företag Inger Lundin Text och Idé AB skrivarkurser, manusbearbetningar, lektörsläsningar och andra professionella tjänster till företag, organisationer och enskilda som behöver hjälp med att göra böcker och skriva texter.  Jag är journalist i...


Läs mer och visa alla kurser med Inger Lundin Text och Idé AB

Kontaktuppgifter till Inger Lundin Text och Idé AB

Inger Lundin Text och Idé AB

Rundstigen 10
702 21 Örebro

Tel: 0706913305
www.ingerlundin.se