Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Skriv din livsberättelse

Snittbetyg: 5

Baseras på 13 recensioner.

Pia Adams
(5)
En stor upplevelse med Inger som inspiratör och som var full av energi, väl förberedd och gav oss alla inspiration.
Anonym
(5)
Bra o roliga skrivövningar. Det gav otroligt mycket att sen få lyssna till vad andra hade skrivit och också att själv få läsa upp det man skrivit. Tack för den tillåtande atmosfären!
Johanan Ringqvist
(5)
Jag tyckte att det var roligt med alla skrivövningar. Jag har tidigare mest skrivit poesi och tyckte verkligen om att prova mer berättande form. Jag tyckte om kursens upplägg med att varva "föreläsning" med övningar och att vi fick läsa upp texter för varandra.
Ingrid Gunnars
(5)
Jag vill gärna rekommendera den här kursen!
Christina Edström
(5)
Den var trivsam och mycket lärorik fylld av lärdom men ändå vilsam för själen. Jag rekommenderar till alla som är skruvar sugna
Jaana Helgesson
(5)
Det har blivit en del skrivarkurser genom åren för mig, och oavsett kvalitet på kursen, så tar man alltid med sig något hem. Jag trodde jag skulle få korv med bröd på Biltema, men fick ett helt julbord på slottet! Den här kursen överträffade alla mina förväntningar innehållsmässigt, och Biltemakorven kom verkligen på skam. Tack Inger!
Pernilla Stridh
(5)
En fantastisk helg med fin stämning i gruppen. Väldigt bra skjuts i skrivandet pga en tillåtande, peppande och öppen atmosfär.
Benjamin Samura Kamara
(5)
Det var jättemycket bra. Det var givande, inspirerande, motiverande och uppmuntrande att påbörja skrivande. Jag har upplevt denna i sin helhet som en bra början. Jag önskar gärna flera liknade helger framöver. Tack så mycket för allt!
Fina
(5)
Vi fick konkret feedback och kreativa, roliga skrivövningar.
Åsa
(5)
Intensiv och bra kurs med suverän kursledare. Bra upplägg med många snabba övningar som kändes utvecklande.
Maria Eibler
(5)
Tack vare kursens uppbyggnad (och intensitet) fick jag med mig kunskaper som jag nu sorterar i dels hur jag vill skriva och till vem eller om jag ska skriva. Upplägget att varva arbetsuppgifter med meditation och möjlighet till samtal med Elisabeth betydde mycket för mig och min utveckling. På ett sätt önskar jag en uppföljning och samtidigt kan...
Visa hela
Charlotte Sifvert
(5)
Väldigt nöjd, och hoppas på en fortsättning.
Linda
(5)
Skrivarhelgen blev inte som jag trodde innan, utan helt annorlunda. Jag utvecklades mycket mer, på flera plan än jag trodde skulle beröras. Verkligen en upplevelse att rekommendera! Har inte mött någon som fått igång mig att skriva lika snabbt som Inger lyckades med redan första dagen :)
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.