Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Inger Lundin Text och Idé AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 114 recensioner.

sabrina westberg
(5)
En lustfylld kurs med utmanande övningar som blev svårare efterhand. Personlig respons som kändes ärlig och uppmuntrande. Inget kändes omöjligt eftersom jag skrev med utgångspunkter från mitt eget liv. Utvecklande både skrivmässigt och gällande insikter.
Inger Kumm
(5)
Inspirerande Klurigheter, Informativ Kunskap, Intensiv Kalabalik, Inga Kallgrin, Ingalunda kallprat, Inger Kanaliserar En fantastisk kurs med många infallsvinklar
Kj
(5)
Det var bra med många kortskrivande övningar. Ingers positivt stödjande i vårt skrivande och hennes karisma bidrog till att det blev en behaglig och tillåtande stämning i gruppen. Detta trots att vi bara höll på i tre timmar. Upplägget fick mig att känna att "Det är kul att skriva". Hoppas jag fortsätter.
Jasminka custovic
(5)
Kurs med Inger Ludin är väldigt inspirerande och rekommenderar andra att deltar i hennes kurser.
Lena Karlsson
(5)
Många bra övningar blandat med teori
Elsa
(5)
Deltog i en skrivarkurs under en helg där Inger på ett mycket inspirerande och lättsamt sätt visade hur man med olika tekniker kan förbättra en berättelse. Teori blandades med massor av praktiska, utvecklande övningar. Inger är en suverän kursledare som med tydlighet, lyhördhet och humor lotsade oss framåt genom dramaturgiska kurvan, gestaltni...
Visa hela
Nasim
(5)
Många bra övningar som får en att tänka över hur man vill att ens livsberättelse ska utformas. Upptäckte en massa nya inriktningar och fick nya idéer under kursens gång. Jag var själv lite nervös över att få feedback på mitt skrivande, men Inger lugnade mig snabbt! Hon ger mycket välmotiverad feedback och har fått mig att inse vad jag är riktigt...
Visa hela
Anette Olsson
(5)
Utan några som helst förväntningar åkte jag på skrivkurs. Med öppet sinne och lyhördhet gav den mig så mycket aha-upplevelser och insikter. Och en mängd nya vänner! Jättehärlig helg med inspirerande kursledare, vackra Solliden och underbar mat!
Anna-Lena Jonasson
(5)
Spännande utmaningar Goda personliga kommentarer med respekt Trygghet Integritet Har längtat efter nya brev och bedömningar.
Inger och Lennart Samzelius
(5)
Har haft förmånen att kunna delta i en skrivarkurs en helg i oktober 2019 med Inger Lundin som skrivarcoach. Inspirerande, innehållsrikt, redigt, roligt, trivsamt! Kan varmt rekommenderas!
Lut Nordén
(5)
Om du har funderingar att skriva din livsberättelse är denna kurs vad du behöver! Jag hade förberett mig väl genom att göra en tidslinje och jag hade även gått igenom dokument och fotografier. Under kursen kunde jag bara koncentrera mig på att skriva utifrån de tips och övningar vi fick - de var många och oväntade! Inger är en härlig och varm pe...
Visa hela
Lena Nygren
(5)
Min första i skrivandets konst. Konsten är stor... Inger ser oss alla. Hon lyfter, berör och öppnar upp för den fantasi och verklighet som verkar finnas i alla, som har längtan ut i skrivarljusets mångfald.
Lena
(5)
Mycket lärorik och inspirerande kurs, med roliga, svåra, tankeväckande och spännande övningar
Karin Boström
(5)
Inspirerande, lyhörd ledare som lockar till skrivande genom kreativa övningar med tidspress.
Anna Lennartsson
(5)
En mycket intressant och rolig kurs med bra upplägg. Ledaren är tydlig, uppmuntrande och inspirerar till fortsatt skrivande.
Anna Lennartsson
(5)
En riktigt spännande skrivarkurs online med omfattande kursbrev och bra skrivuppgifter. Mycket givande respons.
Linda
(4)
En härlig skrivarkurs som gav mig massor av inspiration till mer skrivande!
Susan
(4)
Den var givande och uppmuntrande.
EvaMarie
(5)
Jag är så nöjd med skrivarkursen på Gullbrannagården. Det är första gången jag går en sådan kurs och den passade mej så bra. Inger, du är en mycket närvarande och lyhörd kursledare. Du ser oss alla.
Gunnel Larsson
(5)
Jag blev verkligen positivt överraskad. Både på grund av kursens innehåll och vår inspirerande kursledare. En av de bästa skrivarkurser jag gått på.
Maria Börjesson
(5)
Kursledaren kunde inte vara bättre. Kursen innehöll många bra och tänkvärda skrivövningar, det var roligt och inspirerande.
Katta Carlsson
(5)
Jag tyckte kursen var bra, den hade driv, och ledaren var öppen för förslag på ämnen. Det var mycket praktiska övningar och feedback, som gav mycket, både rent läromässigt, men även för gemenskapen i gruppen. Kursen kändes "friare" än grundkursen, och jag upplevde att det gav större utrymme att ta ut svängarna i sitt skrivande. Har du gått en gr...
Visa hela
Anna-Lena Pettersson
(5)
Inspirerande och lärorik kurs. Gav mig som kursnamnet beskriver, lust att skriva mer. Det blir högst poäng:-)
Hans Estmyr
(5)
För ovanlighetens skull ger jag 5 stjärnor, kursinnehållet var utmärkt för mig som glad amatör. Jag hade turen att möta andra kursdeltagare som var mycket positiva och inspirerande. Bra boende och mycket bra mat samt turen med ett strålande väder. Nöjd med allt som dessa dagar gav mig.
Kumm Inger
(5)
En innehållsrik, inspirerande kurs med både skratt och gråt. God kamratskap, där vi var förnamnet och var i Nuet. Så ett sommarfagert Rättvik med Siljan och de blånande bergen och all god mat.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.