Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Inger Lundin Text och Idé AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 56 recensioner          

Ingemar   |   2018-04-27
Upplevelsen på kursen gick från "prova på känsla" via förvåning till stärkt självförtroende och utmanande skrivarlust.
          (5)
Bibbi Whittle   |   2018-04-23
Fantastisk kurs. För det första är Inger en duktig och erfaren redaktör så hon vet vad hon pratar om. Dessutom träffade jag nya, intressanta personer med så många olika erfarenheter och livsöden. Kan varmt rekommendera en sån här upplevelse.
          (5)
Anna-Lena Pettersson   |   2018-04-23
Enormt bra kurs. God blandning av teori och praktik. Kreativiteten stimulerades genom att vi fick komma igång att skriva omedelbart, och sedan fortsätta med det under hela kursens gång. Jag är verkligen nöjd!
          (5)
Erja Lukkarila   |   2018-04-23
Med Inger´s helgkurs fick jag tillbaka skrivarlusten igen, med känslan av glädje och inspiration delade Inger med sig av allt som jag hade saknat i mitt skrivande. Tack, Vackra Kvinna denna helg kommer jag aldrig att glömma. Vackra Solliden med sin lugn och harmoni fick mig och landa här och nu.
          (5)
Hälsn. Katarina Långström   |   2018-03-27
Jag uppskattade allas motivation till närvaron och inledningen med soppan var mysig!
          (5)
Leila Iskvist   |   2018-03-20
Jag blev över förväntat inspirerad och peppad att fortsätta skriva. Går på en Grundkurs i att skriva på Medborgarskolan och det har inte gett en lust å glädje att fortsätta skriva.Tack
          (5)
Katarina Linderborg   |   2018-02-16
Mycket inspirerande och "smakade " mer
          (5)
Kerstin Liljedahl   |   2018-02-13
Vill du få inspiration att börja skriva eller fortsätta med det eventuellt håller på att skriva ,som jag kanske i flera år då är det här den bästa tänkbara kurs. Rekomenderar den verkligen !
          (5)
Ingela   |   2018-02-13
En givande kväll med 3 timmars intensivkurs...Bra gjort av Inger att kunna fånga så mycket på så lite tid. Ändå kändes det inte stressigt...Inger lotsade in oss i skrivandets mysterium på ett fantastiskt proffsigt,mjukt och inspirerande sätt.Hon lät också oss deltagare vara aktiva.Väl avvägt mellan Ingers "prat" och deltagarnas medverkan.Mysig i...
Visa hela
          (5)
Eva Krafth   |   2017-11-17
Innehållsrik
          (5)
Josefin   |   2017-11-17
Varierat, gav nya infallsvinklar. Läskigt men bra att läsa för varandra - gav nya idéer och blev tydligt hur olika stil man kan ha. Presentationen av deltagarna i början är den del jag tycker kändes mindre bra - den tog mycket tid och eftersom jag tillhör dem som bara skriver för hemmabruk så fick jag mindervärdeskomplex redan där, när jag hörde...
Visa hela
          (5)
Ulla   |   2017-11-15
Verkligen en inspirerande kväll! Bra upplägg. Roligt med en sådan blandning av olika personer med olika förväntningar. Trots den korta tiden fick vi med oss en hel del matnyttig info. Ger mersmak. Kommer att anmäla mig till januari. En eloge till kursledaren Inger.
          (5)
Maggie   |   2017-11-14
Började med god soppa med tillbehör där vi fick bekanta oss med varandra, sedan inspirerande föreläsning och olika övningar. Vilken bra kväll.
          (5)
Susanne H.   |   2017-10-24
Hej Inger! En trevlig inspirationskväll med som alltid bra och nyttig information och nya skrivövningar. Det är alltid lärorikt att vara med på dina kurser och få lite nya infallsvinklar på skrivandet. Tack också för den goda maten. Det var verkligen en kväll med föda för både kropp och själ! Tack igen!! Hösthälsningar Susanne
          (5)
Kerstin   |   2017-10-06
Trevligt och bra upplägg som väcker intresse och nyfikenhet till fortsatt lärande kring skrivande.
          (5)
IngMarie/EsterJunia   |   2017-10-04
Skrivarkursen med Inger Lundin -kärnfullt bra helhet för och få inspiration goda tips med spänning samt inlevelse vad som fångar läsaren samt utvecklar skrivandet. Rekommenderar den bästa kursen!
          (5)
Benjamin Samura Kamara   |   2017-10-03
Kvällen har varit mycket givande samt inspirerande med klarheten om motivation till att någon i framtiden skriva en del i en levande kärleksroman. Tack för detta Inger!
          (5)
En i mängden   |   2017-10-03
Väldigt trevlig kursledare. Enkel och lätt att förstå, även om inte alla uppgifter var enkla och lätta! Jag blev helt klart inspirerad, men skulle nog behöva pushas lite till.
          (4)
Marita Öfverberg   |   2017-08-09
På ett enkelt och ett lättfattligt sätt lärde jag mig små (som kunde bli stora) nyanser att komma vidare i mitt skrivande. Vad jag skall tänka på. Det var en varm och fin miljö som byggdes upp de tre dagarna kursen höll på. Kändes som ett bra upplägg. Kursledaren Inger Lundin var mycket bra.
          (5)
Frida   |   2017-08-07
Jag var på skrivarkurs för första gången och mest i självutvecklingssyfte, dvs att lära mig "något överhuvudtaget" som jag inte redan kan och även att få lite motivation att börja skriva, samt struktur eller knep för hur man kan skriva... Allt detta fick jag! Vi var 15 st på kursen vilket skapade en intressant dynamik av olika personlighet...
Visa hela
          (5)
Katta Carlsson   |   2017-08-07
Kursen gav inspiration, bra med flera skrivuppgifter och korta undervisningspass. Lättare få in kunskapen då man omedelbart får praktisk övning :) Väldigt bra att börja med önskemål på undervisning, blir även ett sätt att sätta ord på det man vill lära sig (om man som jag inte kan fackuttrycken ;)) Och så värdefullt att få privat kvartssamtal! J...
Visa hela
          (5)
Åsa   |   2017-06-16
Intensiv och bra kurs med suverän kursledare. Bra upplägg med många snabba övningar som kändes utvecklande.
          (5)
Maria Eibler   |   2017-06-12
Tack vare kursens uppbyggnad (och intensitet) fick jag med mig kunskaper som jag nu sorterar i dels hur jag vill skriva och till vem eller om jag ska skriva. Upplägget att varva arbetsuppgifter med meditation och möjlighet till samtal med Elisabeth betydde mycket för mig och min utveckling. På ett sätt önskar jag en uppföljning och samtidigt kan...
Visa hela
          (5)
Noomi   |   2017-06-12
Kursen var rolig, lärorik och fylld med användbara tips. En mycket kompetent kursledare som både uppmuntrade, stöttade och utmanade i lagom doser. STORT TACK!
          (5)
Veronica Widell   |   2017-06-12
Inspirerande, prestige och prestations befriande, väcker lusten och öppnar upp för kreativiteten. Väl avägt innehåll och upplägg och med en erfaren, kompetent kursledare.
          (5)