Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Inger Lundin Text och Idé AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 119 recensioner.

Katja Anióse
(5)
Jag upplevde kursen som lagom lång och inspirerande tack vare att varje del gav en ny utmaning. Skrivarprocessen sattes verkligen igång under kursen. Särskilt spännande var det att beskriva ett utvalt fotografi. Rekommenderar kursen till alla som är nyfikna på att börja skriva.
MAJ-Britt Hedlund
(5)
Minnen och händelser kom upp . Bra att få respons ,så att det det blir intressant för läsaren.
Eva-Lisa Åkerblom
(5)
Rekommenderar verkligen denna kurs! Har lärt mig så mycket om skrivande. Fast: Övning, övning. övning ger färdighet! - Har också varit väldigt spännande och lärorikt att få respons på sitt skrivande. Som en parentes kan tilläggas: Har varit väldigt bra att ha haft denna kurs nu i Coronatider = jag har haft något trevligt att se fram emot hela ...
Visa hela
Helena Willen
(5)
Var ganska nervös när jag skickade mina första texter men fick väldigt positiv och konstruktiv feedback. Övningarna var roliga och hjälpte mig att tänka på nya sätt och jag fick mer insikt i hantverket. Jag liknar upplevelsen vid ett kalejdoskop där nya mönster och färger framträder när man ändrar förutsättningarna det allra minsta. Jag är mycke...
Visa hela
Lilian Wiegner
(4)
En väldigt bra kurs inte minst pga Den blev självreflekterande inför skrivandet av din livsberättelse. Jätteroliga övningar. Rekommenderas varmt.
sabrina westberg
(5)
En lustfylld kurs med utmanande övningar som blev svårare efterhand. Personlig respons som kändes ärlig och uppmuntrande. Inget kändes omöjligt eftersom jag skrev med utgångspunkter från mitt eget liv. Utvecklande både skrivmässigt och gällande insikter.
Inger Kumm
(5)
Inspirerande Klurigheter, Informativ Kunskap, Intensiv Kalabalik, Inga Kallgrin, Ingalunda kallprat, Inger Kanaliserar En fantastisk kurs med många infallsvinklar
Kj
(5)
Det var bra med många kortskrivande övningar. Ingers positivt stödjande i vårt skrivande och hennes karisma bidrog till att det blev en behaglig och tillåtande stämning i gruppen. Detta trots att vi bara höll på i tre timmar. Upplägget fick mig att känna att "Det är kul att skriva". Hoppas jag fortsätter.
Jasminka custovic
(5)
Kurs med Inger Ludin är väldigt inspirerande och rekommenderar andra att deltar i hennes kurser.
Lena Karlsson
(5)
Många bra övningar blandat med teori
Elsa
(5)
Deltog i en skrivarkurs under en helg där Inger på ett mycket inspirerande och lättsamt sätt visade hur man med olika tekniker kan förbättra en berättelse. Teori blandades med massor av praktiska, utvecklande övningar. Inger är en suverän kursledare som med tydlighet, lyhördhet och humor lotsade oss framåt genom dramaturgiska kurvan, gestaltni...
Visa hela
Nasim
(5)
Många bra övningar som får en att tänka över hur man vill att ens livsberättelse ska utformas. Upptäckte en massa nya inriktningar och fick nya idéer under kursens gång. Jag var själv lite nervös över att få feedback på mitt skrivande, men Inger lugnade mig snabbt! Hon ger mycket välmotiverad feedback och har fått mig att inse vad jag är riktigt...
Visa hela
Anette Olsson
(5)
Utan några som helst förväntningar åkte jag på skrivkurs. Med öppet sinne och lyhördhet gav den mig så mycket aha-upplevelser och insikter. Och en mängd nya vänner! Jättehärlig helg med inspirerande kursledare, vackra Solliden och underbar mat!
Anna-Lena Jonasson
(5)
Spännande utmaningar Goda personliga kommentarer med respekt Trygghet Integritet Har längtat efter nya brev och bedömningar.
Inger och Lennart Samzelius
(5)
Har haft förmånen att kunna delta i en skrivarkurs en helg i oktober 2019 med Inger Lundin som skrivarcoach. Inspirerande, innehållsrikt, redigt, roligt, trivsamt! Kan varmt rekommenderas!
Lut Nordén
(5)
Om du har funderingar att skriva din livsberättelse är denna kurs vad du behöver! Jag hade förberett mig väl genom att göra en tidslinje och jag hade även gått igenom dokument och fotografier. Under kursen kunde jag bara koncentrera mig på att skriva utifrån de tips och övningar vi fick - de var många och oväntade! Inger är en härlig och varm pe...
Visa hela
Lena Nygren
(5)
Min första i skrivandets konst. Konsten är stor... Inger ser oss alla. Hon lyfter, berör och öppnar upp för den fantasi och verklighet som verkar finnas i alla, som har längtan ut i skrivarljusets mångfald.
Lena
(5)
Mycket lärorik och inspirerande kurs, med roliga, svåra, tankeväckande och spännande övningar
Karin Boström
(5)
Inspirerande, lyhörd ledare som lockar till skrivande genom kreativa övningar med tidspress.
Anna Lennartsson
(5)
En mycket intressant och rolig kurs med bra upplägg. Ledaren är tydlig, uppmuntrande och inspirerar till fortsatt skrivande.
Anna Lennartsson
(5)
En riktigt spännande skrivarkurs online med omfattande kursbrev och bra skrivuppgifter. Mycket givande respons.
Linda
(4)
En härlig skrivarkurs som gav mig massor av inspiration till mer skrivande!
Susan
(4)
Den var givande och uppmuntrande.
EvaMarie
(5)
Jag är så nöjd med skrivarkursen på Gullbrannagården. Det är första gången jag går en sådan kurs och den passade mej så bra. Inger, du är en mycket närvarande och lyhörd kursledare. Du ser oss alla.
Gunnel Larsson
(5)
Jag blev verkligen positivt överraskad. Både på grund av kursens innehåll och vår inspirerande kursledare. En av de bästa skrivarkurser jag gått på.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.