Lust att skriva – helgkurs i kreativt skrivande - Rättvik

Inger Lundin Text och Idé AB
Längd: 3 dagar
Plats: Rättvik
Startdatum: 2017-06-02
Språk: Svenska
Pris: 2 485 SEK

Info om Lust att skriva – helgkurs i kreativt skrivande - Rättvik

Kom iväg en helg på skrivarkurs i Rättvik 

Häng med på en skrivarkurs i kreativt skrivande - RättvikSkriver du för skrivbordslådan eller på den stora romanen? Vill du börja på den där berättelsen som har funnits i ditt huvud länge, men som ännu inte blivit verklig? Eller tycker du bara att det är roligt att skriva och vill lära dig mer? Välkommen på skrivarkurs med massor av kreativa och korta övningar som lockar fram lusten och glädjen. Lär dig mer om vad som gör en bra berättelse, och träffa skrivarvänner att inspireras av. Mellan övningarna får du tips och tricks som får dina texter att bli mer levande och läsvärda. Kursen passar både nya och lite mer vana skrivare.

Kursledare
Inger Lundin är i grunden journalist men har i mer än tjugo år jobbat som redaktör och förläggare på Libris förlag, varav de senaste åren som förlagschef. Sen sommaren 2015 driver hon egen verksamhet där hon erbjuder sina tjänster som skribent, redaktör och skrivarcoach. På Libris har hon jobbat med alltifrån romaner, livsberättelser och bildsatta barnböcker till speciallitteratur om tro, personlig utveckling och inre hälsa.

Målgrupp

Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som är lite mer van. Inga förkunskaper behövs. Det viktigaste är att du har lust att skriva.

Kostnader

Kursavgift: 2 485 kr

Kostnad för kost & logi tillkommer.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lust att skriva – helgkurs i kreativt skrivande - Rättvik.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Inger Lundin Text och Idé AB

Skrivarkurs i Örebro - Inger Lundin

Med erfarenhet och engagemang erbjuder jag genom mitt företag Inger Lundin Text och Idé AB skrivarkurser, manusbearbetningar, lektörsläsningar och andra professionella tjänster till företag, organisationer och enskilda som behöver hjälp med att göra böcker och skriva texter.  Jag är journalist i...


Läs mer och visa alla kurser med Inger Lundin Text och Idé AB

Kontaktuppgifter till Inger Lundin Text och Idé AB

Inger Lundin Text och Idé AB


Rundstigen 10
702 21 Örebro

Tel: 0706913305

www.ingerlundin.se

Recensioner för kursen

          (5)
Lovisas skapare   |   2016-05-24
En mycket inspirerande kurs där man kom med sin tvekan och sina funderingar hur det skulle bli. Efter första passet var pennorna igång så de glödde. Vi delade våra texter, blev modigare och fick onekligen Lust att skriva vidare. Inger Lundin lockade fram det bästa av våra eventuella talanger.