Visa kurser.se som: Mobil

Skrivarkurser  - Inger Lundin Text och Idé 

Med erfarenhet och engagemang erbjuder jag skrivarkurser, manusbearbetningar, lektörsläsningar och andra professionella tjänster till dig som behöver hjälp med att göra böcker och skriva texter. 

Jag är journalist i grunden, men jobbade sedan mer än tjugo år som redaktör, förläggare och förlagschef på Libris. Jag arbetade med allt ifrån romaner, livsberättelser och bildsatta barnböcker till speciallitteratur om tro, personlig utveckling och hälsa. Sedan 2015 arbetar jag som frilansredaktör, skribent och skrivcoach.

Att leda skrivarkurser, och få använda mina erfarenheter efter alla år med förlagsarbete, ger mig otroligt stor glädje. Jag hoppas att få dela med mig lite av den glädjen till dig. Välkommen! 

» Mer information
För mer information om kurserna med Inger och Inger Lundin Text och Idé, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Inger Lundin Text och Idé

Kurser

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Inger Lundin Text och Idé och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Inger Lundin Text och Idé

Rundstigen 10
702 21 Örebro

Tel: 0706913305
Mobil 0706913305
skrivarkurs.ingerlundin.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 149 recensioner.

Annika Forssén
Kursen gav mig skrivlusten och modet tillbaka! En viktigt del var den gemenskap som utvecklades mellan oss deltagare, då började vi stötta och lyfta varandra. Ingers värme och att hon såg oss var och en angav tonen. Men öppenheten kom sig också av att vi inte skulle presentera oss med vare sig yrke eller familjeförhållanden. Så befriande slippa ...
Visa hela
Anna Larsson
Supertrevlig kurs med Inger på Stjärnholm. Särskilt utvecklande tyckte jag var de varierande övningarna. Några personliga favoriter var när vi fick beskriva en händelse ur någon annans perspektiv än vårt eget, tankeleken om vi vore ett djur och när en kroppsdel eller en sak skulle beskriva oss. Det bidrog till mycket kreativitet och roliga text...
Visa hela
Agnetha
Mycket inspirerande helg med Inger som suverän ledare! Varierade övningar, tips och trix och många goda råd. Inger delade generöst med sig av sina erfarenheter. Att våga skriva igen och få feedback både av Inger och andra deltagare var otroligt värdefullt. Mycket trevlig grupp, god mat och fantastisk miljö. Går inte att önska mer!
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 149 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Inger Lundin Text och Idé och få mer information, fyll i följande uppgifter: