Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av InfoMediaTech AB

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 22 recensioner.

Sofie Lindsko
(4)
Jag var ensam elev med en väldigt kunnig och engagerad lärare, jag fick både igång tänket kring content marketing samt göra lite praktiska saker relaterat till mitt jobb.
Catarina Carstam
(5)
Jag vill varmt rekommendera InfomediaTech. Har gått flera utbildningar i Sociala Media och tagit Google Analytics certifiering på InfoMediaTech och det har varit topklass på både utbildare och mottagande.
Victoria Nilsson
(5)
Mycket bra kurs och otrolig proffsig föreläsare! Det kommer jag har stor nytta av i framtiden!
Catarina Carstam
(5)
Väldigt bra övergripande utbildning om hur man går tillväga för att analysera hemsidor för att kunna förbättra SEO.
Kia
(5)
Kunde inte mycket från början men fick en proffsig utbildning som var mycket användbar med många tips och trix. Detta kommer jag att kunna använda i min start som SEO optimerare, rekommenderas
kia
(4)
Mycket användbart och bra innehåll som kommer att göra så att jag får lättare att ta media på ett bättre sätt i framtiden
Kristos
(5)
Vi fick följa med i en genomgång av både teori o praktik. Det var spännande att lära mig intressanta tips o trix samt gå ut och filma. Jag fick hjälp med allt från teori till att filma och redigera. Kursen var mycket givande med bra inlärningssätt!
Paul
(5)
Bra och anpassad utbildning för våra behov. Vi uppskattade att kursen varvade praktik och teori.
Cecilia Cerne
(4)
Mycket bra och inspirerande grundkurs, som gav en kickstart i detta spännande verktyg. Rekommenderar varmt både illustrator och denna kurs av InfoMediaTech.
Martina
(4)
Kursen innehöll mycket teori om plattformen, dess funktioner, termer och användandet. En bra grundläggande kurs om verktygets betydelse och grundläggande förståelse för användandet.
Martina
(5)
Vi fick följa med i en genomgång av plattformen och dess funktioner, gick igenom viktiga termer och hur olika funktioner bör användas. Vi hade även en workshop som var mycket givande där vi själva fick testa på plattformen. Ett mycket bra inlärningssätt!
Martina
(5)
Kursen gav en både överblick och inblick i den sociala världen på internet. Vi blev utbildade i vilka sociala medier som används mest idag, och hur vi kan dra nytta av dem på bästa sätt. Vi fick viktig information om hur vi kan använda oss av olika sociala medier på ett professionellt sätt.
Ldaa
(3)
Kursens innehåll var omfattande och väl disponerat. Kursledaren var kompetent men inte särskilt pedagogisk. Lite märkliga kommentarer från ledaren. Hade valt en annan utbildning om jag skulle välja igen.
JoJa
(5)
Gick "Grafisk design och Layout" som en enskild kurs. Mycket trevlig kurs med glimten i ögat och mycket bra tips och trix för det grafiska arbetet. Fick också möjlighet att bättra på mina kunskaper i InDesign. Känner mig väldigt nöjd!
JoJa
(5)
Har tidigare jobbat mycket begränsat i Illustrator och fick nu de grundläggande och nyttiga kunskaperna jag behövde för att kunna arbeta mer effektivt med programmet. Kursmomenten var intressanta och läraren pedagogisk och mycket kunnig i ämnet. Kursen har hjälpt mig mycket i mitt arbete, tack!
Johanna
(5)
Intressanta tips och bra att utbildningsläraren anpassade kursen efter deltagarnas frågor.
Fredrik
(5)
Kunskap är Makt!
Kia
(4)
Bra kurs
GabrielO
(5)
Mycket lärorik kurs! Rekommenderas varmt.
GabrielO
(5)
Jag har gått flera kurser hos InfoMediaTech, och jag har varit nöjd varje gång. Denna kursen rekommenderas varmt! Jag är ej förvånad över att läraren i snitt brukar få mellan 4-5 av 5.
Kia
(4)
Mycket innehållsrik kurs, får en bra start att lägga vår strategi på
Kia
(4)
Mycket bra innehåll, kul att lära sig på ett stimulerande sätt
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.