Improvisationsteater - Nybörjare

Improverket, i Göteborg
Längd
10 veckor
Pris
2 800 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 veckor
Pris
2 800 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 2 800 SEK / person

Kursbeskrivning

Nybörjare

Denna kurs är för dig med ingen eller liten erfarenhet av improvisationsteater. Vi går vi igenom grunderna och övar oss på att försöka sluta prestera. Med lekens hjälp lär vi oss att bejaka våra egna och andras idéer, utveckla vår spontanitet och kreativitet.

Du lär dig också vikten att ta risker och hur roligt det är att "misslyckas". Improvisationsteater är ett enkelt och mycket lustfyllt sätt att lära sig mer om sig själv och utveckla sin kreativitet. 

Alla som går kurs hos oss ges också möjligheten att spela på vår scen. Redan från första tillfället erbjuds möjligheten att anmäla intresse för att medverka i våra föreställningar "Kàbbadésch" eller "VM i Impro".

Och just det: Vi har skrattgaranti!

Kurser under HT 2024!

Måndagar Varannan vecka!

Måndagar udda veckor
Startdatum: 9 september 2024
Slutdatum: 27 januari 2025
Tid: 19:15 - 21:15
Antal Tillfällen: 10
Pris: 2800 kr
Antal platser: 16
Kursledare: Kommer i närtid 

Måndagar jämna veckor
Startdatum: 16 september 2024
Slutdatum: 3 februari 2025
Tid: 19:15 - 21:15
Antal Tillfällen: 10
Pris: 2800 kr
Antal platser: 16
Kursledare: Kommer i närtid 

Mer info och länk till biljettköp finns på improverket.se/kurser

 

NEWS!!! We will now try a class in english!

Complete beginners are welcome. You don’t need any drama, acting, comedy or impro experience whatsoever. You don’t have to be clever, fast or funny either!

We create a friendly, fun, playful and supportive atmosphere in our improv courses where people are free to play and be themselves.

You will learn how joyful it can be to fail! 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

9 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
  • Svenska

Grunderna i impro och våra kurser är

På våra kurser, fulla av skratt och värme övar vi oss på att försöka sluta prestera och istället njuta av den hissnande upplevelsen av att inte veta vad som komma skall.
Nybörjaren och den erfarna, den blyga och teaterapan, den unga och den gamla, och både chefen, undersköterskan och den mellan jobb.
Hon, han och alla däremellan – vi har kurser på alla nivåer, för alla människor.

Tillgänglighet
Funktionsnedsättning är inget hinder för att improvisera och våra kurslokaler på kvartersscenen 2Lång har tillgänglighetsanpassad toalett och ligger på markplan utan trappor.

Målgrupp

Alla människor kan improvisera!

Vissa vill kunna släppa kontrollbehovet ibland, andra vill bli av med prestationsångest. En tredje vill bara få träffa nya människor och få skratta ordentligt en gång i veckan. Vem du än är kan du gå en kurs i improvisationsteater. 

Tillgänglighet: Funktionsnedsättning är inget hinder för att improvisera och våra kurslokaler på kvartersscenen 2Lång har tillgänglighetsanpassad toalett och ligger på markplan utan trappor.

För dig som har liten eller ingen erfarenhet av improvisationsteater. 

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Improvisationsteater - Nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Marita
16 mar 2017
Jättekul och utvecklande

Ge din magkänsla och fantasi mer tid och utrymme. Tänj på ditt "bekväma-ordförråd". Lek bort ditt prestationskrav och du får applåder när du gör bort dig! Frigörande för krop...

Visa hela
5/5
Stellan
16 mar 2017
Prova Impro

Improverkets steg ett är superkul, det roligaste jag gjort på många år. Lagom svårt och väldigt utvecklande. Bra kursledare och blandat innehåll.

5/5
Karin
16 mar 2017
Fantastiskt roligt!

En jätterolig kurs som jag rekommenderar ALLA! Och som passar alla oavsett bakgrund, "förmågor" och erfarenhet. Mycket skratt, härligt utmanande och utvecklande! Dessutom givand...

Visa hela
Improverket
Andra Långgatan 30
Göteborg

Improverket - improvisationsteater

På våra kurser, fulla av skratt och värme övar vi oss på att försöka sluta prestera och istället njuta av den hissnande upplevelsen av att inte veta vad som komma skall.Nybörjaren och den erfarna, den blyga och teaterapan, den unga...

Läs mer och visa alla kurser med Improverket

Highlights