CLOWNKURS - Helgkurs

Improverket, i Göteborg
Längd
2 dagar
Pris
2 800 SEK
Längd
2 dagar
Pris
2 800 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Helgkurs Clown

Under två intensiva och roliga dagar kommer du att få arbeta med den clown som har sina rötter i Commedia dell'arte. 

Vi går igenom grunder och clownens regler för att hjälpa clownens närvarande och synlighet. Vi tittar på clownens scenspråk och de improvisationer som uppstår. 

Fokus ligger på mötet med publiken och den ärlighet och det kärleksfulla misslyckandet som är clownens styrka. 
Kursen riktar sig till dig med lite eller ingen tidigare erfarenhet av arbete med clown. 

Datum: 25-26 Februari 2023
Dagar:Lördag & Söndag
Tider:09.30-16.00
Plats:Kvarterscenen 2Lång
Pris:2800 kr
Kursledare: Tobias Rosén

Tobias Rosén

Tobias är en av ägarna till improverket. Han är utbildad teaterpedagog & skådespelare med inriktning musikalteater på Wendelsbergs Teater & skolscen 2002-2005. Har sedan dess frilansat och medverkat i flertalet produktioner varav en en stor del som skådespelare på Astrid Lindgrens Värld och på Kvartersscenen 2Lång med improverket.

Utöver skådespeleri så undervisar han i improvisation och clown på 2Lång Teaterskola och Balettakademien Göteborg för musikal och danslinjen.

Tobias är verksam som sjukhusclown och är utbildad i clown via Wendelsberg i Paris, samt från flertalet master-workshops av bland annat Laura Fernandez, Per Sörberg, Lasse Beischer & Bortas Josefin Andersson.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Grunderna i impro och våra kurser

På våra kurser, fulla av skratt och värme övar vi oss på att försöka sluta prestera och istället njuta av den hissnande upplevelsen av att inte veta vad som komma skall.
Nybörjaren och den erfarna, den blyga och teaterapan, den unga och den gamla, och både chefen, undersköterskan och den mellan jobb.
Hon, han och alla däremellan – vi har kurser på alla nivåer, för alla människor.

Målgrupp

Alla människor kan improvisera!

Vissa vill kunna släppa kontrollbehovet ibland, andra vill bli av med prestationsångest. En tredje vill bara få träffa nya människor och få skratta ordentligt en gång i veckan. Vem du än är kan du gå en kurs i improvisationsteater. 

Tillgänglighet: Funktionsnedsättning är inget hinder för att improvisera och våra kurslokaler på kvartersscenen 2Lång har tillgänglighetsanpassad toalett och ligger på markplan utan trappor.

För dig som har liten eller ingen erfarenhet av improvisationsteater.

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av CLOWNKURS - Helgkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Improverket
Andra Långgatan 30
Göteborg

Improverket - improvisationsteater

På våra kurser, fulla av skratt och värme övar vi oss på att försöka sluta prestera och istället njuta av den hissnande upplevelsen av att inte veta vad som komma skall.Nybörjaren och den erfarna, den blyga och teaterapan, den unga...

Läs mer och visa alla kurser med Improverket

Highlights