Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Måleri, yoga och emotionell kompetens

Välkommen till Illumino-lysupp AB!

Illumino-lysupp AB bildades 2004 och sedan dess har vi haft kurser i friskvård, måleri, yoga, språk och emotionell kompetens för alla åldrar, alltid med personlig utveckling som mål.

Kurser anordnas i Stockholms Skärgård precis vid havet där kursledarna Gunnel och Lars-Åke bor, men även i skolor och på företag. Förutom de annonserade kurserna kan vi skräddarsy kurser i målning och yoga för företag och skolor.

Vi rekommenderar dessa kurser varmt för att skapa ett bättre samarbete mellan kollegor, för bättre emotionell kompetens i skolklasser, för personlig utveckling hos ledare och till alla som känner att ni vill hitta till er själva, gå vidare och bli mer harmoniska i ert liv.

Måleri, yoga & meditation

När Gunnel och Lars-Åke träffades år 2000 hade Lars-Åke sina erfarenheter från undervisning i måleri och bild och tyckte att många gånger kör folk fast för att de inte vänder sig inåt för att hitta inspiration. Gunnel hade erfarenheten av att inom dans och yoga vänder folk sig inåt, men kommunikation och analys saknas ofta.

Ur dessa erfarenheter föddes idén om att skapa ett program med måleri varvat med yoga och meditation, eftersom vi när vi mediterar når vi vårt innersta och öppnar upp sinnet.

Med denna känsla av självinsikt sker skapandet på ett friare sätt och istället för att känna skapandet som kravfyllt kan det istället kännas härligt lustfyllt. Genom att analysera bilderna, varva det med kloka insikter om tingens ordning och samtal kan det i hög grad leda till personlig utveckling och ökad emotionell kompetens.

Kursledare

Lars-Åke Lindstedt har pedagogisk utbildning och har varvat sitt konstnärskap med undervisning i bild på mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet, samt med utbildning av vuxna i måleri, tidigare också i engelska och idrott på mellanstadiet. Lars-Åke målar främst stora akvareller, men har även arbetat med olja och akryl. Han har illustrerat mycket, bl.a Nordiska Rådets prisdiplom. Under de senaste 20 åren har han mediterat regelbundet och utfört yoga.

Gunnel Sofia Wahlberg Lindstedt har pedagogisk utbildning i psykologi, språk (och matte) för högstadiet och gymnasiet, men har främst arbetat som lärare i spanska och svenska på högstadiet, och har då också blandat in både yoga och emotionell kompetens i undervisningen. Hon har målat på fritiden sedan barnsben, gjort yoga i ca 45 år, dansat i 35 år och är också utbildad massör. 

Visa alla kurser med Illumino-lysupp AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Inspiration och Utveckling
Mindfulness Pris Ort Snittbetyg
Ledarskapskurs i Måla & Yoga 3 dagar Från 3 700 SEK Stockholm
Målarkurser
Måleri med Yoga och Meditation – 4 dagar Från 4 000 SEK Stockholm
5,0 (3)

Visa alla

Video

   

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Illumino-lysupp AB och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Illumino-lysupp AB

Sundbergs väg 7
76017 Stockholm

Tel: 0768531757
Mobil 0768531449

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 12 recensioner.

Britt&Börje
(5)
Vi bjöds på bästa väder i en fantastiskt vacker miljö skapad av två eldsjälar, två vackra människor, med ett stort hjärta, ödmjukhet, värme och framför allt stora kunskaper i sättet att leva, tänka och uttrycka sig på. Att utvecklas! Själen och sinnena fick fyra dagars skön massage :) Vi bodde bra, ja, förnämligt. Åt mat utifrån de olika chakran...
Visa hela
Linnea
(5)
God mat! Roliga målaruppgifter! Bra yoga! Trevligt värdpar! Skön säng! Bra ramper! Trevliga andra deltagare! Bra väder!
Kristina
(5)
Jag är så tacksam och glad över att jag valde att gå er kurs. Helheten och meningen med livet hängde så fint ihop: från yoga, måleri, högläsning, samtal och vegetarisk mat. Jag fortsätter med de 5 tibetanerna och lite yoga samt inspirerande akvarelltips. Idag hade vi avslutning på Vedic Art och då kände jag solen i mitt hjärta, precis som hos er...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 12 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Illumino-lysupp AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: