Diplomerad Mindfulnessinstruktör - Distans

iLivEra, Distans
Längd
6 dagar
Pris
15 500 SEK
Nästa kurstillfälle
10 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 dagar
Pris
15 500 SEK
Nästa kurstillfälle
10 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

mindfulnessinstruktör

Vill du leda kurser i mindfulness? - Vi gör dig trygg som instruktör

Vill du arbeta med Mindfulness? Fördjupa dig för att kunna utbilda andra eller för egen del lära dig knepen som får människor att uppleva mer livskvalitét, få bättre sömn och större fokus? Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för hur du på ett konkret och enkelt sätt kan lära ut Mindfulness. Du får redskap, övningar och inspiration för din egen utveckling och för att kunna leda egna kurser. Utbildningen ger en bred kunskap om Mindfulness,  hur stress påverkar kroppen och hur man med enkla medel kan reducera eller förebygga negativ stress. Du lär dig också hur du kan använda Mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt kan lära ut det till andra. I slutet av ubildningen kan du välja att diplomera dig till Mindfulnessinstruktör. Diplomering ingår alltid i priset.

Målgrupp

Det krävs inga förkunskaper, men alla instruktörsutbildningar startar med en introkurs som ingår i priset. På det sättet kan alla, oavsett tidigare erfarenhet, ha en liknande grund att stå på när utbildningen startar.

Video

Kursintyg

Diplomering ingår i kurspriset.

Praktisk info

Praktisk info

Utbildningen sker via dator/padda och du behöver internetuppkoppling, penna och papper. Vi använder oss av ett program som heter Zoom och inför kursdagen kommer du få ett mail med länk till mötet. Behöver du hjälp är det bara att säga till så löser vi det. För alla kursstarter (förutom intensiv) ses vi 6 dagar uppdelat på tre tillfällen och oftast ca 2-3 veckor mellan kurstillfällena. Utbildningen sträcker sig över ca 1,5 - 2 månader.

Den stora skillnaden mot utbildning på plats är att vi inte sitter i samma rum. Vi kommer att läsa, diskutera och reflektera tillsammans, i "stora" gruppen men också indelat i väldigt små grupper i egna "rum". Den "stora" gruppen är aldrig stor, vi har ett väldigt begränsat antal platser för att få en trygghet i gruppen, en personlig känsla och möjlighet att få större utbyte av diskussioner etc. Något som är väldigt uppskattat. Du kommer löpande få feedback och all möjlighet att ställa frågor.

Inför och mellan kursdagarna och kurstillfällena kommer du få uppgifter och övningar för egenstudier.

Kursledare

kursledare

Jessica Joelsson och Lisa Heikenfeldt

Vi som driver iLivEra, Jessica och Lisa, är båda utbildade marknadsekonomer som jobbade första delen av vårt yrkesliv med marknadsföring och försäljning. Sen gick vi samma väg, presterare som blev utmattade och inte hade något annat val än att pausa och lära nytt. Nu brinner vi för att hjälpa människor att förebygga istället för att rehabilitera samt lära människor att lära ut och inspirera. Vi har bred kunskap inom mindfulness, stresshantering och personlig utveckling och våra utbildningar inom området är många. Instruktörsutbildningar i Mindfulness, MBSR-utbildningar, gestaltterapi, psykologi, ICF-coaching, friskvårdskonsult, många kurser i personlig utveckling och ledarskap bland annat. "Vi drivs båda av att lära ut Mindfulness, att visa på hur enkelt och okomplicerat det kan vara, hur vi kan förändra vårt förhållningssätt med enkla verktyg och hitta ett större lugn hur mycket det än snurrar runt omkring. Att få vara med när människor hittar sina nycklar och förstår sig själva är lika häftigt varje gång."

kursl

Patrik Hansson

Diplomerad Coach och Mindfulnessinstruktör, Mindfulness Meditation Teacher och naturguide. Patrik har bred erfarenhet i området personlig utveckling och inre balans. Han har egna upplevelser från meditationens förmåga att transformera destruktiva vane- och beteendemönster och brinner för att lära sig nytt och få ytterligare erfarenheter. "Den största läraren är livet själv. De lärdomar och den medkänsla jag utvecklat genom livets utmaningar har väckt en nyfikenhet att gå djupare. Denna resa har lett mig till en rad olika traditioner och lärare. Där har jag fått verktyg som lett till insikter och utveckling som jag vill dela med mig utav."

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Diplomerad Mindfulnessinstruktör - Distans och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Caroline Erfass
28 feb 2022

Har aldrig gått en utbildning där samtalsklimatet är så tillåtande och inkluderande, vilket​ ​verkligen öppnar upp för den öppenhet som krävs för den här typen av personlig resa...

Visa hela