Visa kurser.se som: Mobil

En gedigen skola med anor

Hvilan Utbildning är en anrik skola som utbildat i skånska Kabbarp sedan 1868.

Skolan har en lång tradition av gröna utbildningar och genom vår nästan 150-åriga historia har vi alltid utbildat med god kvalitet. På Hvilan är kunskap och kompetens i fokus samtidigt som vi tycker att det är av yttersta vikt att våra studerande trivs under sin studietid.

Idag är Hvilan Utbildning en av få skolor som är branschägda och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation - som är en ideell organisation. Ägandet sker utan vinstutdelning och vinsten är istället välutbildade studerande. 

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden. 


Välj Hvilan Utbildning – en personlig skola med varm, öppen atmosfär och riktigt bra lärare. Hvilan Utbildnings unika profil lockar studerande från hela landet till våra skolor. Den traditionsrika skolan finns i skånska Kabbarp, mellan Malmö och Lund. Men Hvilan bedriver även vuxenutbildningar i Stockholm, Uppsala och Norra Mälardalen samt gymnasieutbildning i Lund, Kabbarp och Stockholm. Under hösten 2020 startar vi även gymnasieskolor i Malmö och Göteborg. 

Oavsett vilken skola du studerar på är kompetensnivån hög bland personalen, både vad gäller teoretiska kunskaper och yrkeserfarenhet inom de olika områdena.

Visa alla kurser med Hvilan Utbildning

Kurser

Kurs
Hantverk
Växter och Blommor Pris Ort Snittbetyg
Invasiva växter - hot mot vår flora Från 1 150 SEK Åkarp
Växthusodlingskurs Från 12 600 SEK Flera orter (2)
Natur och Djur
Trädgård
Beskärning & växtkunskap grundkurs Från 5 100 SEK Flera orter (2)
Beskärning av fruktträd Från 5 100 SEK Flera orter (2)
Säkerhetskontroll och underhåll av lekplatser Från 2 650 SEK Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Hvilan Utbildning och veta mer om deras kurser.


Bli den första att recensera Hvilan Utbildning!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Hvilan Utbildning och få mer information, fyll i följande uppgifter: