Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Viltspår

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 16 recensioner.

Maria Pauly
(5)
Synnerligen koncisa och klara instruktioner. Plus i kanten för alla fina mail med instruktioner och info. Extra plus i kanten för de blodflaskor och klövar vi fick behålla (om vi ville) .
Birgitta och hunden Amico
(5)
Lena var trevlig, uppmuntrande, proffsig och tydlig. Det var jätteroligt att gå på kurs hos henne. Förutom allt vi fick lära oss på kursen, gav hon oss många bra tips på aktiviteter att fortsätta med själva.
Anna Herdenstam
(5)
Tog med mig jaktlabradoren Jackson, 9 månader, på en viltspårkurs hos Linda på Hundorade och hade inga särskilda förväntningar. Men oj vad han lärde sig mycket och snabbt och vad roligt vi hade! Nu tränar vi själva och gör stora framsteg, tack vare kursen. Linda är en lugn och kunnig ledare och jag kan rekommendera viltspårkursen för alla som vi...
Visa hela
Ida Jonsson äng
(5)
Kursen var bra uppbyggd, de var lätt att förstå vad vi skulle göra. En bra start för oss som ska börja med spår, vi fick definitivt mer smak.
Margareta Lindström med Stina
(5)
En kurs där jag som nybörjare har fått lära mig grunderna i viltspår. Bra information både praktiskt och teoretiskt . Se fram emot att gå vidare med träning 🐾🤗
Ylva Jansson
(5)
Superbra kurs. Bra trevliga instruktörer som förklarade på ett lättfattligt sätt till som nybörjare. Lagom antal deltagare.
Maria Nylander
(4)
Tycker det var bra att varje hund fick spår sin förmåga och att alla inte fick samma
Ing-Britt Holgersson
(5)
Kursen var lärorik och gav möjligheter till att själv utvecklas genom att vi själva fick lägga spår till oss själva och sedan ett till en annan deltagare. Jag upplevde att min hund Wiggo tyckte det var roligt och visade intresse för viltspår, något jag kommer att fortsätta med. Kursledaren Linda, var duktig att planera och hålla tiderna för k...
Visa hela
Juhani Örtlund
(4)
Kursen var bra rakt igenom med bra material och kursledare. Lagom takt.
Marie Dahlberg
(5)
Bra upplägg med teori och spår varvat. Tydlig och uppmärksam instruktör. Trevlig stämning. Över lag en kurs att varmt rekommendera
Birgit Björck och Ulla
(5)
Många bra tips hur man kan förbättra sig. Bra med ett mail med sammanfattning efter varje lektion. Lugn och informativ samling mellan övningarna. Kursen rekommenderas varmt.
Sofia & Sigge
(5)
Jag tycker kursen har varit bra och jag har lärt mig väldigt mycket. Bra att vi la spår åt varandra och att vi fick med klöv och blod hem så man kan lägga spår hemma också. Ibland tyckte jag att det var lite snårigt i skogen för mig som nybörjare men det blir ju verklighetstroget. Kursledarens insats var bra och man fick bra feedback med tips på...
Visa hela
Nathalie Bofeldt
(5)
Otroligt rolig och lärorik kurs. Lite synd att man står rätt länge och väntar på olika delarna (lägga spår och sedan gå dem, eftersom alla går en i taget med kursledaren). Är dock säkert svårt att ha något emellan, så är förståeligt. Ledaren för kursen ger en mycket bra information ifall man skulle vilja lägga egna spår och även kanske tävla.
Inger Poveda Björklund
(5)
Kursen var rolig och pedagogiskt upplagd. Bra inspiration för att fortsätta med vilktspår på egen hand.
Monique Pehrsson
(5)
Så rolig kurs för både matte o hund o med bästa instruktören Linda! Vi har lärt oss massor o ser fram emot att lägga våra egna spår på hemmaplan.
Frida
(4)
Bra kurs. Grunderna för att spåra själv och med info om hur man kan avancera o tävla. Jättekul se hur hundarna har det så naturligt i sig.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.