Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Hundorado

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 113 recensioner.

Åsa
(5)
Så lärorik och bästa instruktör
Karin Ahlborg
(5)
Jag bokade tre timmar privat kurs med Linda, som jag gått kurs för tidigare och har stort förtroende för. Två av timmarna hjälpte hon mig med övningar för att stärka självförtroendet och öka kroppskontrollen hos minstingen Tjalle, som är sju månader. Till den tredje lektionen hade jag också med mig Sixten, snart två år. Med Lindas hjälp träna...
Visa hela
Ing-Britt Holgersson
(5)
Kursen var lärorik och gav möjligheter till att själv utvecklas genom att vi själva fick lägga spår till oss själva och sedan ett till en annan deltagare. Jag upplevde att min hund Wiggo tyckte det var roligt och visade intresse för viltspår, något jag kommer att fortsätta med. Kursledaren Linda, var duktig att planera och hålla tiderna för k...
Visa hela
Juhani Örtlund
(4)
Kursen var bra rakt igenom med bra material och kursledare. Lagom takt.
elin tocklin
(5)
Jättenöjd med kursen, bra tips och övningar. Sofie lyssnade och kom med råd och tips för på vad vi kan förbättra och hur vi ska arbeta. Rekommenderar kursen starkt👍
Marie Dahlberg
(5)
Bra upplägg med teori och spår varvat. Tydlig och uppmärksam instruktör. Trevlig stämning. Över lag en kurs att varmt rekommendera
Louise
(5)
Lena förklarar alla övningar tydligt och ger specifik återkoppling. Att vi var en liten grupp gjorde att alla vi deltagare fick mycket uppmärksamhet och stöd. Det märks att Lena verkligen tycker om hundar.
Maria Pauly
(5)
Pedagogisk kursledare med mycket erfarenhet av apportering, det märks. Superduktig på att ge olika försvåringar beroende på var i träningen varje ekipage befinner sig.
Yvonne o Saga
(4)
Kursen var trevlig att gå. Första kursen för oss och jag tyckte min hund o jag arbetade bra ihop med stöd från ledaren Linda som var lugn, klar och tydlig. Hade önskat bara att ledaren inte har el bjuder på godis då min hund blir väldigt fokuserad på det.
Ewa Lidman
(5)
Väldigt pedagogisk och tydlig instruktioner om varje steg.
Birgit Björck och Ulla
(5)
Många bra tips hur man kan förbättra sig. Bra med ett mail med sammanfattning efter varje lektion. Lugn och informativ samling mellan övningarna. Kursen rekommenderas varmt.
Sofie Franzen
(5)
Pedagogisk och rolig
Maria Willers
(5)
Läraren är pedagogisk, tydlig och har ett lugn som skapar en trevlig och trygg stämning i kursgrupper. Lättsamt lärande med en enkelhet som uppskattas. På det lång erfarenhet med mycket bra kunskaper. Rekommenderas varmt!
Kent Nyman
(4)
lugn och bra kurs där man fick lära sig dom små signalerna som krävs att man ser för att hunden ska 'ta spår'. Bra ställe att träna på
jacob Åkerblom
(5)
VI fick en extrainsatt valpkurs intensiv på 2 dagar som gick mycket bra. Det var lagom många deltagare så att instruktören hade tid för varje hund med sällskap och kunde hjälpa till samt komma med feedback. Kommer troligtvis gå en fortsättningskurs framöver.
Lars
(5)
Bra och informativ kurs! Liten grupp gav mycket tid för varje deltagare och individuella råd. Fin kursmiljö.
Anna-Lena Lind
(5)
Jag och Sparkels lärde oss att kunna gå lugna promenader, Sparkels mer avslappnad vid hundmöten nu och vi tränar på
Jessica
(5)
Den var intressant och rolig. Upplägget var bra och en tydlig kursledare som förklarade enkelt och bra. Jag skulle önska att kursen varit fler tillfällen än vad den var.
Sofia & Sigge
(5)
Jag tycker kursen har varit bra och jag har lärt mig väldigt mycket. Bra att vi la spår åt varandra och att vi fick med klöv och blod hem så man kan lägga spår hemma också. Ibland tyckte jag att det var lite snårigt i skogen för mig som nybörjare men det blir ju verklighetstroget. Kursledarens insats var bra och man fick bra feedback med tips på...
Visa hela
Ann Kanefall
(5)
Sofie var en fantastisk instruktör. Både med oss förare samt hundarna!
Annette Berglöf
(4)
Jättebra
Catarina Marklund mamma till Johan
(5)
Sofie är en tydlig instruktör och hade fina bra övningar som barnen klarade av att göra med hundarna. Roligt med tre olika teman för tre olika kursdagar.
David Gaharia
(5)
Detta är den tredje agilitykursen vi gick på Hundorado med vår pudel (de två andra var valpagility). Mycket bra kurs där hunden är i centrum och alla övningar anpassas efter varje hunds förutsättningar.
Alex
(5)
Jag kan varmt rekommendera valpkursen. Det gav oss vardagsverktyg för att hitta och förbättra kommunikationen med vår valp (amstaff). Ett stort tack till Linda. /Alex, Julia och Charlie.
Agnes Gårdebäck
(5)
Rolig och pedagogisk kurs, vi lärde oss massa bra knep för att dela upp övningarna i små steg!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.