Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Hundorado

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 65 recensioner.

Anders Jansson
(4)
Mycket konkreta exempel/övningar. Lärorikt för både hund och ägare Rekommenderas
Marianne Eriksson
(5)
Vi är så nöjda med kursen. Lagom antal hundar. Tydlig kursledare, jättebra med hemläxa som följdes upp nästa gång. Pedagogiskt upplägg med det som är viktigast att börja träna på. Lugn inomhusmiljö Respekt för hundars olikheter, alla gillar inte alla. Vi fortsätter att träna vidare på allt som vi fick lära oss.
Lisa Jozic
(5)
Jag tyckte kursen var givande och vi fick bra tips. Övningarna var bra och roliga, vi gillade speciellt inkallningsleken, sååå kul! Tack Linda! Vi kommer gärna tillbaka :-)
Karin & Vilda
(5)
👍🏻👍🏻
Anna Clara/ Flisa
(5)
Bra för Flisa som är adopterad från Irland. Behöver träna på att ”umgås” med andra hundar och samtidigt ha en uppgift,en roligt sådan. Den här nivån och tiden räcker för henne . Hon är helt slut vid hemkomst😄 Det passade oss väldigt bra!
Alex
(5)
Bra små övningar man kan göra i vardagen. Det är alltid trevligt på de här promenaderna!
Ann-Marie Rydberg
(5)
Trevlig aktiv promenad med många tips. Roligt att aktivera sin hund tillsammans med andra och under ledning av kloka Linda.
Mike
(5)
Lätt att hänga med tack vare en väldigt tydlig instruktör.
Anna Jansson
(5)
Mycket bra och lärorik. Här ska tränas :)
Lina Eriksson
(5)
Rio tyckte det var oerhört skojigt - jag har aldrig sett henne så exalterad vid någon kurs jag gått i. Det som var jobbigt med min stora hund är att det lätt känns trångt i en liten hall när man är sex ekipage som jobbar och de helst inte ska leka med varann men ändå träna hinder. Men såklart så det är och inget man kan styra över. Drömmen vore ...
Visa hela
Karolina Arvidsson
(5)
Väldigt nöjd med kursens upplägg och innehåll. Vid varje kurstillfälle får vi olika övningar som vi jobbar vidare på hemma som läxa. Dessa övningar har hjälpt mig och min tik på 7 månader att utvecklas och bättre klara vardagliga situationer. Linda ser varje individ och är väldigt engagerad. Vi kommer att fortsätta gå kurser hos Linda.
Eva
(5)
Ja, vi lär oss. Härligt tydliga instruktioner! Får mersmak! Bra tips, bra ”tillrättavisningar”. Skönt när man som hundägare kan känna sig bekväm i att ”göra fel” eller glömma bort moment eller rörelser... Bland vänner helt enkelt.
Viktor
(5)
Väldigt bra och pedagogiska lektioner där både jag och min valp lärde oss massor!
Ann-Louise Sjödin
(5)
Bra att det var så få deltagare så att alla fick tid. Kursledaren var bra och hjälpte till med att få hunden intresserad. Lokalen hade besvärlig akustik så det var svårt att höra för mig som har hörselnedsättning men sen var min dotter med på de två senaste gångerna och då gick det bra.
Tommy
(5)
Kunnig och engagerad instruktör. Träffarna var effektiva och roliga, fick med mig bra tips och roliga övningar att träna på mellan träffarna. Fick även övningar i skrift. Jag kan verkligen rekommendera privatträning.
Tova
(5)
Nöjd med kursen, våra framsteg och Lindas kompetens.
Karin Mååg
(5)
Detta var min första valpkurs och jag är jättenöjd! Fantastisk instruktör. Har lärt mig massor som jag inte förstått genom alla böcker jag läst.
Theresia Silander
(5)
En väldigt duktig kursledare som kunde se både till gruppens och de enskilda parens behov. Genom feedbacken om vad just precis en själv måste tänka på utvecklades vi snabbare och både jag och min hund tyckte att det blev än mer givande att träna tillsammans. Både jag och min hund har växt under kursen, ökat vårt självförtroende och haft kul till...
Visa hela
Lena Malmsäter
(5)
Tack för en givande och rolig kurs! Jag upplever Linda som en väldigt lugn, kunnig och pedagogisk tränare. Vi fick massor med bra tips och råd under denna kurs och jag kan varm rekommendera den!
Inger Poveda Björklund
(5)
Kursen var rolig och pedagogiskt upplagd. Bra inspiration för att fortsätta med vilktspår på egen hand.
Wilma
(4)
Mycket bra kursledare som var tydlig & lättförståelig. Roliga övningar som var lätta att utföra hemma. Kursledaren tog sig tid att grundligt förklara & visa med egen medhavd hund hur övningar skulle tränas.
Monique Pehrsson
(5)
Så rolig kurs för både matte o hund o med bästa instruktören Linda! Vi har lärt oss massor o ser fram emot att lägga våra egna spår på hemmaplan.
Åsa Stål
(5)
Detta var en fantastisk kurs! Linda är så bra på att förklara både på plats och i tydliga mejl med steg för steg instruktioner. Hon kan lätt förklara hur hunden fungerar och också hjälpa husse/matte att göra rätt. Hon är positiv och tydlig och väldigt kunnig. Alla hundar funkar olika men hon har alltid ett bra råd för varje specifik hund och spe...
Visa hela
Åsa Stål
(5)
Detta var en fantastisk kurs! Linda är helt suverän, hon är tydlig och kunnig både på kursen och i mejlen man får mellan gångerna med steg för steg instruktioner. Hon kan hantera alla olika hundar (och husse/matte) och ge tips på hur man kan hantera de specifika utmaningarna med just sin hund. Hon är positiv och uppmuntrande men samtidigt tydlig...
Visa hela
Emma Bäcklund
(5)
Vad har varit bra med kursen? Fått ett helt nytt arbetssätt med min hund som inte varit intresserad av något tidigare jag prövat. och jag ser att min hund tycker det är kul. Vad kan göras bättre med kursen? Inget vad jag kan komma på nu, är nöjd med kursens upplägg. Några förslag på hur? Hur var kursledarens insats? Bra, förklarade bra ...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.