Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Hundorado

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 70 recensioner.

Birgitta Orhamn
(5)
Mycket bra kursupplägg och bra hjälp av Linda vid behov. Fick med mig bra tips hem. Tack Linda för bra kurs
Ann-Marie Rydberg
(5)
Lena är tydlig, vänlig och tålmodig.
Ulrika
(5)
Linda är fantastisk bra, har träffat henne på både privatlektioner och valpkurs, och vi mycket nöjda. Valpkursen inomhus i älta, kul o lärorik för både valp och familj! Rekommenderar 👍 Nu är vi taggade för nya roliga kurser med vår lilla hund:)
Theresia Silander
(5)
Kul kurs både för mig och min hund. Jag märkte att han växte som individ när han fick utmanas och märka att han kunde klara av de olika hindren han inte testat tidigare. Linda är en mjuk och pedagogisk instruktör som ger bra feedback och hjälp till alla ekipage utifrån ens egna förutsättningar.
Karin Ahlborg
(5)
Jag och min ettåriga collie gick nybörjarkursen i Nose Work. På tre kurstillfällen (och med hemläxor som mejlas) á 1,5 timmar hann vi utvecklas enormt i det här som vi inte hade en susning om från början. Med bara fyra ekipage på kursen hann instruktören Linda gott och väl med alla hundar och förare med konstruktiv feedback, tips och råd. ...
Visa hela
Anders Jansson
(4)
Mycket konkreta exempel/övningar. Lärorikt för både hund och ägare Rekommenderas
Marianne Eriksson
(5)
Vi är så nöjda med kursen. Lagom antal hundar. Tydlig kursledare, jättebra med hemläxa som följdes upp nästa gång. Pedagogiskt upplägg med det som är viktigast att börja träna på. Lugn inomhusmiljö Respekt för hundars olikheter, alla gillar inte alla. Vi fortsätter att träna vidare på allt som vi fick lära oss.
Lisa Jozic
(5)
Jag tyckte kursen var givande och vi fick bra tips. Övningarna var bra och roliga, vi gillade speciellt inkallningsleken, sååå kul! Tack Linda! Vi kommer gärna tillbaka :-)
Karin & Vilda
(5)
👍🏻👍🏻
Anna Clara/ Flisa
(5)
Bra för Flisa som är adopterad från Irland. Behöver träna på att ”umgås” med andra hundar och samtidigt ha en uppgift,en roligt sådan. Den här nivån och tiden räcker för henne . Hon är helt slut vid hemkomst😄 Det passade oss väldigt bra!
Alex
(5)
Bra små övningar man kan göra i vardagen. Det är alltid trevligt på de här promenaderna!
Ann-Marie Rydberg
(5)
Trevlig aktiv promenad med många tips. Roligt att aktivera sin hund tillsammans med andra och under ledning av kloka Linda.
Mike
(5)
Lätt att hänga med tack vare en väldigt tydlig instruktör.
Anna Jansson
(5)
Mycket bra och lärorik. Här ska tränas :)
Lina Eriksson
(5)
Rio tyckte det var oerhört skojigt - jag har aldrig sett henne så exalterad vid någon kurs jag gått i. Det som var jobbigt med min stora hund är att det lätt känns trångt i en liten hall när man är sex ekipage som jobbar och de helst inte ska leka med varann men ändå träna hinder. Men såklart så det är och inget man kan styra över. Drömmen vore ...
Visa hela
Karolina Arvidsson
(5)
Väldigt nöjd med kursens upplägg och innehåll. Vid varje kurstillfälle får vi olika övningar som vi jobbar vidare på hemma som läxa. Dessa övningar har hjälpt mig och min tik på 7 månader att utvecklas och bättre klara vardagliga situationer. Linda ser varje individ och är väldigt engagerad. Vi kommer att fortsätta gå kurser hos Linda.
Eva
(5)
Ja, vi lär oss. Härligt tydliga instruktioner! Får mersmak! Bra tips, bra ”tillrättavisningar”. Skönt när man som hundägare kan känna sig bekväm i att ”göra fel” eller glömma bort moment eller rörelser... Bland vänner helt enkelt.
Viktor
(5)
Väldigt bra och pedagogiska lektioner där både jag och min valp lärde oss massor!
Ann-Louise Sjödin
(5)
Bra att det var så få deltagare så att alla fick tid. Kursledaren var bra och hjälpte till med att få hunden intresserad. Lokalen hade besvärlig akustik så det var svårt att höra för mig som har hörselnedsättning men sen var min dotter med på de två senaste gångerna och då gick det bra.
Tommy
(5)
Kunnig och engagerad instruktör. Träffarna var effektiva och roliga, fick med mig bra tips och roliga övningar att träna på mellan träffarna. Fick även övningar i skrift. Jag kan verkligen rekommendera privatträning.
Tova
(5)
Nöjd med kursen, våra framsteg och Lindas kompetens.
Karin Mååg
(5)
Detta var min första valpkurs och jag är jättenöjd! Fantastisk instruktör. Har lärt mig massor som jag inte förstått genom alla böcker jag läst.
Theresia Silander
(5)
En väldigt duktig kursledare som kunde se både till gruppens och de enskilda parens behov. Genom feedbacken om vad just precis en själv måste tänka på utvecklades vi snabbare och både jag och min hund tyckte att det blev än mer givande att träna tillsammans. Både jag och min hund har växt under kursen, ökat vårt självförtroende och haft kul till...
Visa hela
Lena Malmsäter
(5)
Tack för en givande och rolig kurs! Jag upplever Linda som en väldigt lugn, kunnig och pedagogisk tränare. Vi fick massor med bra tips och råd under denna kurs och jag kan varm rekommendera den!
Inger Poveda Björklund
(5)
Kursen var rolig och pedagogiskt upplagd. Bra inspiration för att fortsätta med vilktspår på egen hand.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.