Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Hundorado

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 217 recensioner.

Ellinor
Kul kurs med bra övningar att träna vidare på hemma.
Maria Pauly
(5)
Synnerligen koncisa och klara instruktioner. Plus i kanten för alla fina mail med instruktioner och info. Extra plus i kanten för de blodflaskor och klövar vi fick behålla (om vi ville) .
Lovisa
Kursen var mycket lärorik och anpassades på ett bra sätt efter individ, nivå och dagsform. Lagom stor grupp och Lena är en fantastisk instruktör som tar sig tid att förklara tanken bakom varje instruktion/övning. Jag gick kursen med en valp på 5 månader, så för oss var det toppen att alla moment introducerades med lek! Vi hade kul och fick me...
Visa hela
Fredrik
Grundkursen har varit ett jättebra verktyg för att träna vardagslydnad med vår lite ivriga labrador. Linda är jätteduktig och lyhörd för vad vi i gruppen önskat och varit duktig på att anpassa efter varje hund och hundförares nivå och behov. Vid varje tillfälle har vi byggt vidare på det vi gjort tidigare vecka och utvecklat och försvårat. Vi ha...
Visa hela
Rebecca
Linda är proffsig, tydlig och saklig. Min uppfattning är att alla i vår kurs utvecklades mycket under våra 4 tillfällen. Min hund och jag fick många bra verktyg att arbeta med och Linda är duktig på att anpassa sig efter omständigheter och individer. Vi kommer fortsätta gå kurser hos Linda framåt.
Jakob Fink
Super bra kurs och väldigt duktig instruktör!
Mari-Louise Paulin med Hera
Trevligt och lärorikt på alla sätt med trevlig ledare och trevliga kurskompisar
Helena
Gick 3-dagarskurs i Dalarna. Att träna ute i svampskogen tre dagar i rad gav bra fokus, gemenskap i gruppen och en riktigt härlig hösthelg. Linda lade upp superbra och strukturerad metodik
Annika
Lungt, metodiskt och tålmodig ledare.
Anna
Fantastisk ”lärare” Linda! otroligt kunnig, lugn & super på att lära ut, ge tips, såg Sally & gav oss många fina verktyg att ta m hem
Lisa
Jättebra kurs med tydlig och metodisk instruktör (Lena) som förklarade på ett enkelt och lättbegripligt sätt för oss nybörjare.
Hanna
Vi var väldigt nöjda, bra intensivkurs i liten grupp och tips/verktyg på hur vi kan träna vidare framåt.
Birgitta och hunden Amico
(5)
Lena var trevlig, uppmuntrande, proffsig och tydlig. Det var jätteroligt att gå på kurs hos henne. Förutom allt vi fick lära oss på kursen, gav hon oss många bra tips på aktiviteter att fortsätta med själva.
Susanna
(5)
Mycket rolig kurs och trevlig kursledare! Molle hade jätte roligt och vi vill absolut köra mer agility nu.
Ammi, Tindra och Jenny
Linda var en riktigt bra kursledare. Lugn och metodisk. Hon tog sig tid för alla och anpassade dig efter barn och hund. Bra antal med "elever". Var inte för många barn och hundar. Bra med läxor som byggde upp ett engagemang mellan kurstillfällen.
Ann-Marie Steen
(5)
Bra genomgång av alla hinder och handling. Ledaren var mycket tydlig och tålmodig. I gruppen var vi 6 st vilket är bra.
Maria
Jätterolig kurs med fantastisk instruktör. Väldigt mycket hands-on arbete och coachning för varje ekipage på deras egna nivå. Kommer absolut tillbaka för fler kurser.
Christopher
(5)
Jättebra innehåll. Tack för bra kurs! Handfasta och tydliga tips och råd.
Baloo med husse och matte
(4)
Bra med få hundar. Tydliga instruktioner. Vi har fått öva på rätt saker. Hade räckt med en timme, vår valp kunde inte hålla fokus eller koppla av. Ett teoripass utan hund mitt i hade varit bra. Sofie har varit tydlig, lyhörd och positiv.
Frida
(5)
Kursen har varit väldigt bra. Bra med en liten grupp då det gav oss gott om tid för övningarna och att kursledaren hann runt för att ge personlig feedback. Bra med övningar som byggs på steg för steg för att hela tiden utvecklas men ändå fokusera på samma områden utan att blanda in för mycket nytt. Vi hade gärna haft några fler tillfällen på kur...
Visa hela
Camilla Schöldberg
(4)
Kursen var lagom lång. En timme per gång var perfekt att orka för min fyrfoting. Lagom många deltagare. Lagom aktiviteter varje gång. Så kul och bra helt enkelt. Sen var det bra att vi fick vara två som fick följa med. Du Linda är också lugn och bra på det du gör.
Annica
Har som nybörjare fått lära oss grunderna i jakt och apportering på ett roligt och tydligt sätt😀
Christian Brown
Bra instruktör. Pedagogisk och positiv. Jag uppskattar att vi fick övningar hemskickade på mail efter varje kurstillfälle.
Karolina Wierzbicka
(5)
Väldigt rolig, välupplagd kurs. Pedagogisk och trevlig kursledare. Både matte och hunden ser framemot nästa kurs hos Hundorado :) 5 stjärnor!
Monika och labben Sarek
Jättenöjd med tre dagars kurs. Super bra konkreta tips som verkligheten fungerade. Det gäller bara att ha tålamod. Sofia var en toppen ledare. Återkommer gärna!!!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.