Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Recensioner av Agility

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 14 recensioner.

David Gaharia
(5)
Detta är den tredje agilitykursen vi gick på Hundorado med vår pudel (de två andra var valpagility). Mycket bra kurs där hunden är i centrum och alla övningar anpassas efter varje hunds förutsättningar.
Agnes Gårdebäck
(5)
Rolig och pedagogisk kurs, vi lärde oss massa bra knep för att dela upp övningarna i små steg!
Marianne o Engla
(5)
Jättekul kurs och lyxigt med enbart 3 deltagare. Toppenbra kursledare.
Linn och Elliott
(5)
Jättekul med en fortsättning på valpagilityn. Upplägget med att varje hund fick hallen för sig själva fungerade jättebra och alla fick den tid och hjälp som behövdes! Pedagogisk och rolig instruktör, tack!
Theresia Silander
(5)
Kul kurs både för mig och min hund. Jag märkte att han växte som individ när han fick utmanas och märka att han kunde klara av de olika hindren han inte testat tidigare. Linda är en mjuk och pedagogisk instruktör som ger bra feedback och hjälp till alla ekipage utifrån ens egna förutsättningar.
Lina Eriksson
(5)
Rio tyckte det var oerhört skojigt - jag har aldrig sett henne så exalterad vid någon kurs jag gått i. Det som var jobbigt med min stora hund är att det lätt känns trångt i en liten hall när man är sex ekipage som jobbar och de helst inte ska leka med varann men ändå träna hinder. Men såklart så det är och inget man kan styra över. Drömmen vore ...
Visa hela
Anna Flodin
(4)
Roligt och lärorikt
Loke med familj.
(5)
Mycket duktig kursledare, som på ett pedagogiskt och bra sätt lärde oss hur vi skulle lära vår hund att förstå och uppskatta varje hinder. Det blir nu mycket lättare att träna vidare tills det blir dags för fortsättningskursen till hösten. Tack Linda!
angerd berndtson
(5)
Jag tyckte att kursen var mycket bra, med en lugn och trevlig instruktör. Fick pröva de flesta hinder som förekommer på tävling. Att ha "nosat" på agilityn har bara smakat mer. Synd att det inte finns fler fortsättningskurser. Tyckte att min hund gillade upplägget, han behöver en del stimulans för att därefter kunna koppla av.
Ingrid
(5)
Rufus och jag tycker det var Jättekul! Du är en toppenbra pedagog och instruktör Linda. Lagom stor grupp med andra gullig vovvar. Ett bra sätt att aktivera hunden och bra sätt att träna sammarbete mellan hund ö matte Tusen tack
Martina & Uffe
(5)
Lugn och proffsig framtoning. Tydliga instruktioner. Superkul!
Ullacarin Tiderman
(5)
Vad har varit bra med kursen? Pedagogisk genomgång hur man närmar sig hindren med hunden och får den att göra det man vill. Poängen med att närma sig hindret med hunden på båda sidor. Vad kan göras bättre med kursen? Några förslag på hur? Nej, jag har inga förslag. Detta var den första kursen över huvud taget med min hund och jag tyckte at...
Visa hela
Madelene bergqvist
(5)
Var super bra upplagd, lagom lång och väldigt tydligt med alla instruktioner. Super kurs 👍
Jenny
(5)
Perfekt prova-på-kurs i Agility! Lagom stor grupp, avslappnad stämning och bra upplägg!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.