Nose work grundkurs steg 2 - för dig som vill träna ännu mer Nose work

Hundens Hus
Kursinformation
Stockholm
3 timmar och 45 minuter
1 700 SEK inkl. moms
Nose work grundkurs steg 2

Kursbeskrivning

En kurs för dig som vill träna ännu mer Nose work med din hund! 

Denna hundkurs är en fortsättningskurs där vi fortsätter att jobba med eukalyptus i behållare-, rums-, fordons- och utomhussök. Vi kommer att försvåra gömmorna med högre höjder och djupare gömmor, ökat antalet behållare i varje sök, låta hunden få jobba i större sökytor med mera. Genom att arbeta i olika miljöer, på olika nivåer och höjder så kan vi enkelt utveckla och utmana din hunds sök! Fokus på denna kurs ligger på att fortsätta bygga upp hundens erfarenhet, förstärka dess sökintresse, motivation och på så sätt ge den större självförtroende i sitt sökarbete. Vi introducerar även hur du kan träna in nästa doft för din hund som är lagerblad.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Förkunskaper

Din hund ska känna igen doften eukalyptus, och antingen har du gått en grundkurs i Nose work eller tränat din hund själv.

Intresseanmälan

Intresserad av Nose work grundkurs steg 2 - för dig som vill träna ännu mer Nose work och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Hundens Hus

Välkommen till ett kunskapscentrum för människor med hundar. Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige, Stockholm, Göteborg och Skåne och självklart också online. Vi strävar alltid efter att ge dig och din hund en så gedigen, rolig och kvalitetssäkrad...


Läs mer och visa alla kurser med Hundens Hus

Kontaktuppgifter till Hundens Hus

Hundens Hus

Åkeshovs gårdsväg 6
168 38 Bromma

Tel: 08-29 17 74
Mobil 073-532 46 89
www.hundenshus.se


Recensioner
Bli den första att recensera Nose work grundkurs steg 2 - för dig som vill träna ännu mer Nose work !
Intresseanmälan

För att få mer information om Nose work grundkurs steg 2 - för dig som vill träna ännu mer Nose work , fyll i följande uppgifter: