Visa kurser.se som: Mobil

Personlig Utveckling - EQ LIFE kurs & utbildning

Human Potential
Kursinformation
Malmö
10 dagar
VÅREN 2019
13 200 SEK

Kursbeskrivning

EQ LIFE PROGRAM

Vill du använda din bästa potential?

EQ LIFE inte bara utvecklar och gör dig fri på djupet, utan gör också att du känner mer glädje och lycka än du någonsin kunnat drömma om. Du lär dig älska dig själv och att hjälpa andra använda sina bästa förmågor!

Välj 1 eller 4 steg, varje kurs är fristående

1 NEW INSIDE  Lär dig grunderna för emotionell medvetenhet och vad som händer när vi stänger ner och gömmer våra känslor. Forskare är numera överens om att en hög EQ är viktigare än hög IQ. Den emotionella intelligensen är avgörande hur väl du lyckas i livet oavsett om vi talar om karriären, kärleken, familj, vänner eller fritidsintressen. Under kursen utvecklar du förmågan att vara i kontakt med dina och andras känslor samt får ge och ta emot EQ- processen som effektivt och djupgående läker emotionella sår och nedtryckta upplevelser. 2 välgörande dagar som ökar kontakten med dig, ditt inre och dina känslor!

2 FREE YOURSELF Genom hjärtats intelligens kan vi lära oss att acceptera, förlåta och älska oss själva här och nu, istället för att skjuta upp det till framtiden när vi gått ned i vikt, fått det perfekta jobbet, en partner som älskar oss etc...Här får du befria dig från negativa självbilder, begränsande tankar och känslor om dig själv och som kanske inte ens varit dina egna. Den viktigaste relationen du har är den med dig själv. Vi använder befriande andning, inre processer och avslappnings teknik. 2 härligt frigörande dagar där du lär dig att acceptera och älska dig!

3 LEAD WITH PASSION  Här blir du klar över dina styrkor och får identifiera vilka som är dina inre drivkrafter. Det är dessa som verkligen leder dig framåt och vidare i livet. Du får på ett fascinerande sätt uppleva hur den icke verbala kommunikationen (att kommunicera utan att ord) påverkar våra känslor, vårt beteende och tom våra kroppars förmåga till läkning! Du lär dig nå in till det undermedvetna och på mindre än 15 min kan du förändra din status för alltid.Vi använder NLP´ns processer, mindfulness coaching och kanske även glödvandring!!! Du behöver inte gå över glöden men du kommer att vilja... 3 klargörande dagar som tänder livsgnistan i dig igen!

4 EXPAND YOUR LIFE  Under dessa 3 sista dagar öppnas din förmågan till ett större helhetsperspektiv och till fältet av obegränsade möjligheter. Länken mellan dig och din högsta potential blir starkare och det blir lättare att ta emot vägledning och att manifestera det du önskar in i ditt liv! Vi använder designade processer och personligt guidade meditationer. Du får ge och ta emot 15 minuters Energiflödesmassage som ges genomkläderna uppskattad på arbetsplatser, i skolan och inför samtal och coaching sessioner. 3 intensiva dagar som uppgraderar och gör dig redo att leva ditt bästa liv!

Recension:

Under EQ-utbildningen har jag genomgått ett stort antal EQ-processer och för mig är det ett mirakel att jag kunde komma till försoning med min historia, lösa upp alla knutar och med lugn och frid blicka tillbaka! Som konsthantverkare arbetar jag med yttre färger och former och det är fantastiskt att jag nu har hittat vägen till min inre styrka och inre färger.

Nina

SparaSpara

Målgrupp

Passar alla som vill utvecklas, använda hela sin kapacitet och leva sitt bästa liv!

 "Bland det viktigaste har varit att komma åt den osynliga broms som låg kvar även att jag gjort mycket i min personliga utveckling."

"Har fått djup självkännedom och modet att våga följa min inspiration. EQ metoden fungerar som en brygga mellan huvud och hjärta."

Kursintyg

Efter varje avslutad delkurs får du ett intyg och ett diplom när utbildningen är klar.

Kursinformation

EQ Life gör dig fri att bli du!EQ LIFE metoden har hjälpt tusentals människor förändra sina liv. Det kan förändra ditt liv med!

Förutom utbildningen ingår:

  • EQ Webinar startar våren 2019
  • Kursmaterial och manualer specifikt framtaget för utbildningen.
  • Stöttning och vägledning i vår slutna facebookgrupp kontinuerligt under programmet.

Utbildningsansvarig:

Mia de Neergaard har 25 års yrkeserfarenhet inom personlig utveckling och ett förflutet som företagsledare. Hon är särskilt uppskattad för sin förmåga att nå in på djupet till deltagarna och att "walk the talk". Det var efter en trafikolycka som hennes egna resa till läkning startade. Hon åkte utomlands, gick kurser och utbildningar för att bli fri känslomässig och fysisk smärta och för att stärka sitt personliga ledarskap. Utifrån dessa erfarenheter är Human Potential och deras kurser skapade. Mia har utvecklat flera bästsäljande CD skivor och självstärkande produkter och är ofta uppmärksammad i media.

 

SparaSpara

Fortsatta studier

EQ MASTER utbildningen är för dig som vill arbeta som certifierade EQ Life Coach och hjälpa andra vidare. Du kanske redan arbetar med människor idag som terapeut, coach, hr mfl . Du behöver ha genomfört EQ Life för att gå EQ Master. Omfattar 6 kursdagar och självstudier med fallstudier.

Kostnader

Pris: 13.200:-  Du sparar 2.200kr, jämfört med att betala kursdelar separat. 

Företag plus moms.

Frukt och fika ingår alltid.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Personlig Utveckling - EQ LIFE kurs & utbildning.

Recensioner

Nina
(5)
När jag första gången kom i kontakt med EQ var det Mia de Neergaard som gjorde EQ-process på mig. Det var som om jag äntligen hittade en väg till mitt innersta inre där jag länge hade känt att jag hade ”proppar i systemet” som jag inte kom åt. Jag hade i flera år gått i terapi hos psykolog och fått god hjälp att kartlägga min mycket traumatis...
Visa hela
Nina
(5)
Under EQ-utbildningen har jag genomgått ett stort antal EQ-processer och för mig är det ett mirakel att jag kunde komma till försoning med min historia, lösa upp alla knutar och med lugn och frid blicka tillbaka! Som konsthantverkare arbetar jag med yttre färger och former och det är fantastiskt att jag nu har hittat vägen till min inre styrka ...
Visa hela
Åsa
(5)
Jag fick många insikter som jag nu har stor nytta av här och nu och vilka mönster jag har levt med p g a rädsla, att inte våga vara mig själv! Härligt! Stort tack Mia! Du är ”den själklara”, strålande, varma och fria personen som förmedlar dina budskap… och som lever som du lär… du har hjärtat med dig i det du gör… vi ses!

Human Potential

Mia de neergaard utbildningsansvarig

Välkommen till Human Potential

Vi erbjuder dig allt från helg och veckokurser till längre utbildningar och positiva e-kurser online. Vårt fokus är personlig utveckling, coaching, emotionell intelligens, ledarskap inifrån och ut, mindfulness, meditation, medialitet och upplevelsesresor utomlands. Human Potential grundades 2003 av Mia de...


Läs mer och visa alla kurser med Human Potential

Kontaktuppgifter till Human Potential

Human Potential

Malmö

Tel: 040-456102
Mobil 0734038008
www.humanpotential.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 226 recensioner.
Läs recensioner