Visa kurser.se som: Mobil

EQ - EXPAND YOU - Utvecklas med själen

Human Potential
Kursinformation
Malmö
2,5 dagar
2019-04-26
Sista anmälan: Boka EQ Life programmet 4 delkurser spara 2900kr
4 200 SEK

Kursbeskrivning

EXPAND YOU - Utvecklas från själens nivå!

En unik  2,5 dagars-kurs som öppnar din förmåga till ett större helhetsperspektiv och till fältet av obegränsade möjligheter. Nu blir länken mellan dig och din högsta potential ännu starkare. Denna förändring gör det lättare att ta emot vägledning och att manifestera det du önskar in i ditt liv! 

Lär dig förändra tanke och känslomönster på djupet. Vi lär oss förstå och skilja på vad som kommer från egot och vad som kommer från självet.

Energiflödesmassage


Du lär dig ge en effektiv och balanserande energiflödesmassage (15min) som ges genom kläderna vilket gör den lämpad för arbetsplatser, skola och som inledning vid samtal och coaching sessioner.

Vatten är kursens element som är formföränderligt, precis som du. Vilka områden vill du förändra? Är det relationer, yrke, hälsa eller den ekonomiska bilden? 

Recension:

Kursen gav mig rejäl expansion i självkänslan och till modet att vara jag Tre underbara dagar med en kvälls förgyllande att sväva lugnt i elementet vatten i en varm pool. Många känslor möttes med glädje, sorg, skratt, gråt, kärlek och mycket mer som själen behövde. Kursen stärkte mig massor. LottaKursledare, grundare och utbildningsansvarig:
Mia de Neergaard, har utvecklat EQ metoden och Energiflödesmassagen utifrån ett holistiskt perspektiv tillsammans med välfungerande verktyg. Hon har 25 års yrkeserfarenhet inom personlig utveckling och ett förflutet som företagsledare. Mia har genom sitt brinnande intresse hjälpt 10.000 tals människor vidare i sina liv och kan hjälpa dig också till ett helare och rikare liv.

kursledare Mia de Neergaard

Välkommen att anmäla dig på;
humanpotentialshop.se

SparaSpara

SparaSpara

Målgrupp

För dig som vill utveckla dig, nå expansion på flera områden och leda andra vidare. Inga förkunskaper behövs.

Kursintyg

Du får diplom efter avslutad kurs.

Kursinformation

Du får komplett kompendium både i pappersform och digitalt. 

Plats och tider

26-28 april 2019 FBU Gården i Höllviken utanför Malmö


Tider
Fredag 18:30-21
Lördag 9:30-20
Söndag 9:30- 17

Kostnader

Pris 4.200 kr boka två månader före kursen- därefter 4.700kr!

Inklusive kursmaterial och ledning alla dagar.

Fika och frukt ingår.

Lunch äter vi på kursgårdens restaurang.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om EQ - EXPAND YOU - Utvecklas med själen .

Recensioner

Kerstin
(5)
En fantastisk helg som nästan känns overklig, eftersom jag har upplevt saker jag aldrig upplevt tidigare. Jag har i djupet av mig, gjort om smärtsamma sanningar till positiva upplevelser, förändrat min känsla över obehagliga moment till att känna glädje och styrka genom att använda fantastiska verktyg. Efter helgen blev det som väntat en jobbi...
Visa hela
Ele
(5)
Jag är så lycklig att jag får nypa mig i armen för att känna att jag är vaken och faktiskt nu lever min dröm. Eq har verkligen ändrat mitt liv från att leva ett liv där jag alltid satte mig själv sist till ett liv där jag är nr1. Även mina relationer från privat till arbete har förändrats till mer harmoniska.
Mona Sahlström / Modiga Mona
(5)
Vatten som tema är för mig utmanande - jag som både älskar och är rädd för vatten. Här fick jag ju verkligen utmana mig genom att berätta om mitt osunda förhållande till vinflaskan samt transformera det till ett sunt och glädjefyllt förhållande med smileys på vinflaskorna. Kursen var också en ögonöppnare för mig - man måste använda det man lär s...
Visa hela

Human Potential

Mia de neergaard utbildningsansvarig

Välkommen till Human Potential

Vi erbjuder dig allt från helg och veckokurser till längre utbildningar och positiva e-kurser online. Vårt fokus är personlig utveckling, coaching, emotionell intelligens, ledarskap inifrån och ut, mindfulness, meditation, medialitet och upplevelsesresor utomlands. Human Potential grundades 2003 av Mia de...


Läs mer och visa alla kurser med Human Potential

Kontaktuppgifter till Human Potential

Human Potential

Malmö

Tel: 040-456102
Mobil 0734038008
www.humanpotential.se

Recensioner
EQ - EXPAND YOU - Utvecklas med själen
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 198 recensioner
Läs recensioner