BLI DITT BÄSTA JAG - Malmö

Human Potential
Kursinformation
Malmö
2 dagar
2023-03-04
3 550 SEK
Släpp bagaget och bli ditt bästa jag

Kursbeskrivning

Släpp bagaget och bli ditt bästa jag

Du har allt att vinna på att uppgradera kärleken till dig själv eftersom det påverkar alla dina relationer positivt!

Självinsikt, självkänsla och självkärlek stärks under kursen. En praktisk, djupgående  Älska mig själv - kurs där vi använder befriande och helande verktyg som du har glädje hela livet.

Se dig själv med nya ögon

Det spelar ingen roll om du redan arbetat en med dig själv eller precis har börjat. Så länge förminskande tankarna och begränsande beteendena finns kvar fortsätter de att påverka och styra dig negativt. 

Under Älska dig själv kursen får du större självkännedom och förståelse som gör att du ser på dig själv med andra ögon. Du får möta ditt inre barn, fina boostande övningar som ökar kärleken till dig själv och andra.

Den längsta relationen du har är den med dig själv. Låt det bli din bästa! 

Under två lärorika och helande dagar lär du dig förlåta innerligt från hjärtat och uppskatta dig själv och livet! 

Recension:

Äntligen!!!

Att ge mig själv möjligheten att få börja läka på djupet var magiskt. Mia ledde med sitt otroliga lugn och kunskap så att man kände sig trygg att släppa taget och för min del komma i kontakt med något som så länge varit roten till dålig självkänsla, osäkerhet och känslan att inte duga till. Nu äntligen är jag på väg mot mitt sanna jag! TACK ❤

Lollo

SparaSpara

Video

Målgrupp

För dig som vill acceptera och älska dig själv samt släppa blockeringar och mönster som påverkar dig negativt idag!

Kostnader

Friskvårdsbidrag gäller!

Två heldagar 3.550kr  

Frukt och fika ingår

Inklusive Kompendium

Kursledare

Kursledare Mia de Neergaard

Med 25 års yrkeserfarenhet inom personlig utveckling och är uppskattad för sin förmåga att nå in på djupet hos deltagarna och att personligen "walk the talk". Hon har utbildat över 100 EQ terapeuter och handledare. Det var efter en trafikolycka som hennes egna resa till läkning startade.

Intresseanmälan

Intresserad av BLI DITT BÄSTA JAG - Malmö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 21 recensioner.

Hanna Svensson

Mia skapar på ett lättsamt sätt en kurs som berör, skapar förändring och bidrar till flera områden i sitt liv. Insikter, upplevelser och intressanta samtal.

Eva

Var egentligen inte beredd på att jag skulle exponera mig så pass i en grupp med okända människor. Insåg att jag inte alls är den öppna person jag trott, när det gäller mina känslor. Att gå från hjärna till hjärta var överväldigande och det kändes som att något låstes upp inom mig. Just att prata fritt bland människor som inte har en förkunskap ...

Visa hela
Ulla-Beth Feicht

Fanastisk kurs med nya fina människor För mig var den nyöppnande och Mia fick mig att bli nytänkande Den bästa presenten man kan ge till sig själv

Human Potential

Human Potential Academy - utbildning, coaching och kurser som utvecklar DIG!

Human Potential Academy erbjuder dig helg, veckokurser och längre utbildningar i Sverige, utomlands och online. Vi är passionerade och helhjärtat fokuserade på att hjälpa DIG till ett starkt, positivt och roligt liv!  Sedan starten 2003 har vi haft många tusentals...


Läs mer och visa alla kurser med Human Potential

Kontaktuppgifter till Human Potential

Human Potential

Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 309 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om BLI DITT BÄSTA JAG - Malmö , fyll i följande uppgifter: