Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

ÄLSKA DIG SJÄLV - Kurs i Personlig utveckling! - Online|Malmö

Human Potential
Kursinformation
Distans
2 dagar
Kursen släpps under September 2020

Kursbeskrivning

 EQ-2 BLI FRI

Släpp känslomässigt  bagage och lär dig älska dig själv!

Självinsikt, självkänsla och självkärlek stärks under kursen. En praktisk, djupgående fristående del av EQ Life -arbetet. Vi använder befriande och helande verktyg som du har glädje av resten av livet.

Det spelar ingen roll om du redan arbetat en med dig själv eller precis har börjat. Så länge sårade känslor, förminskande tankarna o begränsande beteendena dyker upp fortsätter de att påverka och styra dig negativt. Vi använder kraftfulla verktyg och tekniker som är utvecklade utifrån mångårig yrkeserfarenhet med emotionella inre processer. Du får lära dig vad som krävs för att   varaktig förlåtelse ska ske och hur du ser på dig själv med andra ögon. Många deltagare blir förundrade över att verktygen är så effektiva och samtidigt enkla att använda! 

2 lärorika och helande dagar där du lär dig förlåta från hjärtat och uppskatta livet som det är!

Recension:

Äntligen!!!

Att ge mig själv möjligheten att få börja läka på djupet var magiskt. Mia ledde med sitt otroliga lugn och kunskap så att man kände sig trygg att släppa taget och för min del komma i kontakt med något som så länge varit roten till dålig självkänsla, osäkerhet och känslan att inte duga till. Nu äntligen är jag på väg mot mitt sanna jag! TACK ❤

Lollo

Älska dig själv, Human Potential

SparaSpara

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som vill acceptera och älska dig själv samt släppa blockeringar och mönster som påverkar dig negativt idag!

Kursinformation

Kursledare Mia de Neergaard

Kostnader

Fysisk kurs två heldagar 3.550kr Frukt och fika ingår båda dagarna

Online kurs 1.200kr motsvarar ovanstående kursdagar och du kan gå var och när det passar dig. Du har tillgång till kursen under tre månader eller längre om du vill det.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om ÄLSKA DIG SJÄLV - Kurs i Personlig utveckling! - Online|Malmö.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 15 recensioner.

Johanna
(5)
En jättehärlig befriande kurs med öppna goa kursdeltagare och ledare. Härlig stämning redan från början.
HI
(5)
Jag tyckte kursen var intensiv och välgörande. Fint att träffa okända människor som visar sin nakenhet och sårbarhet. Det ger mig en känsla av innerlighet och älskvärdhet. På det här sättet har jag aldrig tidigare visat upp mitt inre. Det finaste var nästan att ta emot andras öppenhet.
Anna
(5)
Det var den bästa av alla EQ kurser jag varit med på. Vilken grupp, vilket modigt arbete vi alla gjorde. Jag är fylld av kärlek till oss alla som var med och skapade detta fantastiska tillfälle för läkning. Vilket stöd vi var för varandra under din trygga ledning Mia!

Human Potential

Mia de neergaard utbildningsansvarig

Välkommen till Human Potential

Vi erbjuder dig allt från helg och veckokurser till längre utbildningar och positiva e-kurser online. Vårt fokus är personlig utveckling, coaching, emotionell intelligens, ledarskap inifrån och ut, mindfulness, meditation, medialitet och upplevelsesresor utomlands. Human Potential grundades 2003 av Mia de...


Läs mer och visa alla kurser med Human Potential

Kontaktuppgifter till Human Potential

Human Potential

Malmö

Tel: 040-456102
Mobil 0734038008
www.humanpotential.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 239 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser