Visa kurser.se som: Mobil

2-dagars skulpteringskurs - fantasifulla skulpturer i lera

House of Helsinglight
Kursinformation
Ilsbo
2 dagar
3 995 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Att skulptera är att upptäcka en helt ny skaparglädje där du lär dig arbeta i tre dimensioner. Kom på skulpteringskurs till House of Helsinglight och lär dig hur du arbetar och skapar konstverk med den fantastiska oljebaserade Chavant-leran. Upptäck glädjen i att arbeta med händerna och se hur leran formas till en fantasifull "maquette-figur" under dessa 2 dagar. Kursen hålls av FX-artisten Petra Shara Stoor som har många års erfarenhet av skulptering och skapande av fantasifulla väsen och karaktärer med lera och FX Makeup. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att skulptera, alla nivåer är välkomna. Rekommenderad åldergräns är 18 år.

Kursen genomförs och hålls på vackra House of Helsinglight som ligger belägen i byn Vattlång strax utanför Hudiksvall. Vi finns ca 2,5 tim norr om Stockholm med tåg. Hos oss får du arbeta och skapa i inspirerande, rofyllda miljöer med vacker natur runt hörnet. Material och verktyg som behövs under kursdagarna ingår.

Det finns möjlighet att bo på House of Helsinglight i gemensam sovsal för 250kr/person. Boendet är enkelt men fint. Mat ingår ej. Under denna kurs kommer du att lära känna andra kreatörer och det kommer att leda till många härligt inspirerande och konstnärliga samtal, nyfunna vänner och fin sammanhållning.

Kurskostnad: 3995 kr / person
Boende: 250 kr/person
Lektionstider: Kl. 09-17

HANTERING AV KURSER UNDER COVID-19:
Alla våra kurser hålls på House of Helsinglight där vi har stora utrymmen med möjlighet till bra med avstånd mellan varje deltagare. Om vädret tillåter kan vi även flytta kursen utomhus. Deltagare som känner sig sjuka ombeds att stanna hemma och har möjlighet att boka om längre fram utan extra kostnader.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kostnader

Kurskostnad:

3995 kr

I kostnaden ingår alla material och verktyg som behövs under hela kursen, samt finns det möjlighet till boende i gemensam sovsal för 250 kr/person. Du får ta med dig din skulptur och lera hem (1 kg) för fortsatt arbete på egen hand med nya projekt framöver. Leran är oljebaserad och torkar ej, vilket innebär att den kan återanvändas om och om igen. Vi arbetar enbart med högkvalitativa FX-produkter.

Boende: 250kr/person.

Kursledare

Helsinglight FX leds av FX- artisten och multikreatören Petra Shara Stoor med mångårig erfarenhet som yrkesverksam FX- maskör, konstnär samt lärare i makeup och specialeffekter. Petra är en inspirerande, innovativ och “outside the box”-kreatör med en nytänkande och innovativ inställning till den kreativa arbetsprocessen. Med sin konstnärliga förmåga och expertis inom området handleder och utbildar Petra dig inom området FX och skapande.

Petra undervisar deltagarna i sin stora FX-studio på House of Helsinglight! Vi tillhandahåller alla material och verktyg som behövs under kursens gång för att skapa en skulptur i lera, dvs en sk. maquette. Till våra utbildningar och kurser kommer deltagare från hela världen för att lära sig mer om praktiska specialeffekter och skapande av FX karaktärer. till Helsinglight FX för en kreativ, rolig och lärorik upplevelse du sent kommer att glömma.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om 2-dagars skulpteringskurs - fantasifulla skulpturer i lera.

House of Helsinglight

Har du sett på TV-serien FACE OFF och önskat att du fick lära dig hur man skapar läskiga monster och magiska väsen? Då ska du komma till oss på House of Helsinglight i norra Hälsingland! Vi erbjuder unika, lärorika och...


Läs mer och visa alla kurser med House of Helsinglight

Kontaktuppgifter till House of Helsinglight

House of Helsinglight

Vattlång 114
82991 Ilsbo

Tel: 076-782 88 53
Mobil 076-782 88 53

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera 2-dagars skulpteringskurs - fantasifulla skulpturer i lera!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om 2-dagars skulpteringskurs - fantasifulla skulpturer i lera, fyll i följande uppgifter: