Prova på Mindfulness

House of Healthy, distans
Längd
1,5 timmar
Pris
200 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
9 oktober, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
1,5 timmar
Pris
200 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
9 oktober, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 200 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Är du intresserad av ett smakprov? Detta är perfekt tillfälle att för dig som vill få en lättsamt introduktion till Mindfulness teori och praktik.

Under denna stund får vi känna på vad det innebär att samla sin uppmärksamhet och rikta den med intention och närvaro. Vi testar olika medvetande övningar och delar med oss av våra upptäckter inom gruppen. Det är både inspirerande och motiverande att få höra vad andra upplever och att få dela med sig av sin egen upplevelse till andra.

Stor vikt läggs vid inklusivitet, samförstånd, respekt och tillit.

Detta är en lättsam introduktion till Mindfulness i vilken vi bekantar oss med teoretiska hörnstenar, filosofi, historia och praktiserande. Det är ett tillfälle att prova på och eventuellt väcka lusten att upptäcka mer. Deltagaren har goda förutsättningarna att direkt efter avslutad kurs fortsätta att utforska medveten närvaro på egen hand.

Denna kurs är för alla och samtidigt utformad med nybörjaren i åtanke. Vill du testa om Mindfulness är något för dig? Har du lyssnat på guidade meditationer och är intresserad av bakomliggande teori? Välkommen!

Inga förkunskaper krävs.

Mindfulness meditation har dokumenterat positiva effekter på vårt välmående med minskad stress och ökat välmående.

Detta prova på tillfälle erbjuds både online och i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, både i Mölnlycke och Kungsbacka.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

9 oktober, 2023

  • Kurs
  • distans
  • Svenska

16 oktober, 2023

  • Kurs
  • distans
  • Svenska

23 oktober, 2023

  • Kurs
  • distans
  • Svenska

Kursledare

Sebastian Brander som är cirkelledare för denna kurs kommer med erfarenhet från många års eget praktiserande av Mindfulness och Buddhism. Han har ett brinnande intresse för inre utforskande och självförverkligande samt pratar gladeligen mycket och länge om detta med vem helst som visar ett ömsesidigt intresse.

Sebastian är certifierad Mindfulness instruktör med en specialisering gentemot facilitering av diversifierade, jämställda, inkluderande och tillgängliga gruppsamtal.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Prova på Mindfulness och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
House of Healthy
Doktor Bex Gata 13B
413 24 Göteborg

House of Healthy

Är en uppskattad leverantör av hälsofrämjande tjänster inom alternativmedicin, så som manuell terapi, hälsokonsultation, livsstilscoachning, workshops, kurser och föredrag. Företagets kärnvärde är att sprida kunskap som stärker den enskilda individens förmåga till ett liv i harmoni och balans. House of...

Läs mer och visa alla kurser med House of Healthy

Highlights