Visa kurser.se som: Mobil

Certifierad Livscoach grundutbildning på distans

Hitta din inre kraft akademi AB
Kursinformation
Distans
7-18 månader
Löpande
4 700 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

Vad gör en livscoach?

En livscoach hjälper människor att utvecklas. Som coach vägleder du människor att hitta motivation för att uppnå de förändringar de önskar i livet. Som livscoach ger du individen rätt verktyg och stöd för att nå önskad förändring. Du hjälper människor att hjälpa sig själva.

Anledningen till att en livscoachning faktiskt fungerar beror på att en coach har ofta ett övergripande perspektiv på din situation (s.k. helikoptervision) vilket gör att de lättare kan se vart du behöver stöd för att nå de resultat du vill uppnå.

Coaching är ett av världens snabbast växande yrken så möjligheterna till arbete är stora efter den här distansutbildningen. Hitta Din Inre Kraft Akademi coaching bygger på tankegångar där fokus ligger på att se möjligheter i en situation och hur situationen ser ut när problemet är löst är det viktiga. Coaching bygger på att ta ett steg i taget i den riktning som våra klienter anser vara rätt för bättre hälsa. Den bygger på en optimistisk helhetssyn. Vi använder många olika verktyg för att nå upp önskade mål eller släppa taget om de oönskade sakerna.  

Fler och fler människor inser vikten av att vända sig till en coach på samma sätt som man gör med fysisk träning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp

 • Du som vill arbeta professionellt som coach / starta ett företag , du som är intresserad av att arbeta med människor och olika livsfrågor inom olika områden som till exempel: mental, fysisk, social, andlig, ekonomisk.
 • Du som arbetar med människor som till exempel: sjuksköterska, säljare, företagsledare, VD, konsult osv och vill få en djupare kunskap för att jobba mer aktivt med personlig utveckling
 • Du som arbetar som egen företagare inom hälsoområdet och vill utvecklas
 • Du som vill jobba med dig själv och utvecklas som människa både mentalt och själsligt

Kursintyg

Diplomering ges efter avslutat utbildning, för certifiering krävs + 40 tim praktik.

Kursens innehåll & Uplägg

Kursinnehåll

Du kommer bland annat att lära dig:

 • ​ICF´s kärnkompetenser och etik
 • Lyssna och se människor på ett närvarande sätt
 • Coachens arbetssätt och principer för framgångsrik coaching
 • Jobba med : en skuggsida, egenskaper, relationer, andningsövningar, problemlösningar, närvarande tillvaron, självkänsla, självförtroende, medvetengöra dina tankar och handlingar, agera på ett konstruktivt sätt, strukturera upp din tillvaro, utmana dig till att våga mer och ta nya steg i livet, uppnå dina mål snabbare, hantera dina känslor, öka självinsikt och upptäcka dina drömmar, komma i balans med den du är,
 • Identifiera och analysera olika beroende/medberoende problematik
 • Motivera och inspirera
 • Sätta upp mål
 • Jobba med marknadsföring
 • Använda coachingens tekniker och verktyg
 • Ställa kraftfulla frågor för att skapa insikt och mycket mer.
 • Du kommer ha kunskap för att starta din egen verksamhet men också för att applicera det du har lärt dig i ditt nuvarande yrke och privata liv.

Upplägg

​Modul 1:

 • Välkommen
 • En bok ” Förbannelsen tog slut med mig”
 • Djupgående frågor 1
 • Djupgående frågor 2
 • En bok ”5 steps 2 success”
 • Konflikthantering 
 • Relationer (skillnaden mellan dysfunktionella och sunda romantiska relationer )
 • Övningar

Modul 2:

 • Mindset
 • Professionell coaching
 • Marknadsföring
 • Sälj
 • Webbinarium om framgångsrikt företagande
 • Att göra en bra föreläsning
 • Viktiga länk angående företagande

Modul 3

 • Praktik ( coacha 5 olika personer )
 • Exempel på en sammanfattning av 5 coaching samtal

Modul 4

 • Examination
 • Diplomering

Kursledare

Kursens ledareMitt namn är Egle Tverijonaite , jag är grundare av Hitta din inre kraft akademi. Jag föddes i Litauen 1989 och flyttade till Sverige 2011 . Jag föddes i ett land där det var lagligt att slå barn ( fram till 2017 ). Jag blev uppfostrad med en bälte. Jag var mobbad under min skolgång, har lidit av dålig självkänsla, dåligt självförtroende, generaliserad ångest, sex och kärleksberoende i många år. När allt var som värst så tappade jag bort mig själv och såg ingen väg fram. När jag blev diagnoserad med ADHD sa min läkare till mig att jag aldrig kommer fungera som alla andra. Då trodde jag på henne och hamnade i tron att jag aldrig skulle kunna driva ett företag eller nå mina drömmar.

​Jag har flyttat över 30 gånger, bytt jobb 22 gånger. Jag har träffat mängder av olika människor i olika åldrar, från olika kulturer. Människor som var trasiga och människor som var lyckliga. Framgångsrika företagare, kändisar och hemlösa missbrukare. Jag var väldigt nyfiken varför vissa människor lyckas med det de gör - medans de andra misslyckas .

Jag har bl.a utbildat mig till Livscoach, behandlingspedagog, business manager, mindfulness practitioner, nlp practitioner, mental och andlig coach, beroende/medberoende coach.

Jag har jobbat väldigt mycket med mental träning och spirituell utveckling. Och jag tror starkt att man kan få de bästa resultat genom att jobba med helhet : kropp, tankar, känslor och själ. Jag vill få andra människor att utvecklas på alla plan. Att hitta den gnistan som många gånger kan kännas så långt borta, att rensa alla gamla blockeringar och må bra. För det är möjligt för alla människor, det har jag lärt mig.

Jag vet hur det känns att fastna i en ond cirkel. Jag har haft många dysfunktionella relationer där jag sårade andra och blev skadat både mentalt och fysiskt själv, jag har varit sjukskriven, dålig ekonomi och skulder var min vardag. I mitt fall förändrades allting när jag hamnade på botten. Jag insåg att jag vill inte längre leva i den onda cirkeln och jag började söka mening med allting som hände. Jag började ta ansvar, jobba med mig själv och göra allting som krävs oavsett hur smärtsamt eller tråkigt det var. Jag upptäckte att jag hade så otroligt mycket potential. Alla kan hitta detta inom sig. Jag hittade min inre kraft och det är därför mitt företag heter just ”Hitta din inre kraft”.

Idag lever jag i en kärleksfull relation med min själsfriende. Jag jobbar med det jag brinner för, har skrivit två böcker ("Förbannelsen tog slut med mig" och " 5 steps 2 success"), har otroligt fina vänner, en underbar relation med min son, har god ekonomi. Idag kan jag visa mina känslor, gråta, skratta och uppleva alla livets färgar! Idag kan jag vara mig själv med allt vad det innebär och vara stolt över den kvinna jag har byggt upp.

Hitta din inre kraft du också - jag hjälper dig.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Certifierad Livscoach grundutbildning på distans.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

ASTRID
Jag kan inte slutta plugga! Jag har redan blivit av med två trauman tack vare den här utbildningen.
Hassan Yasuf
Jag upplever Egle som otroligt kompetent och uppmuntrande coach. Varje tillfälle jag träffade Egle tog jag med och emot energi och motivation att fortsätta framåt i min strävan att bli livscoach och företagare. Det allra bästa jag kommer ihåg av utbildningen är då jag pratade om att starta ett företag. En dag sade Egle att jag skulle registrera ...
Visa hela

Hitta din inre kraft akademi AB

Hitta din inre kraft grundades av Egle Tverijonaite.

Egle har bl.a utbildat sig till Livscoach, behandlingspedagog, business manager, mindfulness practitioner, nlp practitioner, mental och andlig coach, beroende/medberoende coach. Hon jobbade med hundratals människor som har haft någon slags av problematik som gamla trauman, missbruk, kriminalitet, dålig självkänsla, självskadebeteende...


Läs mer och visa alla kurser med Hitta din inre kraft akademi AB

Kontaktuppgifter till Hitta din inre kraft akademi AB

Hitta din inre kraft akademi AB

Smålandsvägen 4
61156 Nyköping

Mobil 0709275473

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Certifierad Livscoach grundutbildning på distans, fyll i följande uppgifter: