Lilla Sanna Jagets Skola

Herold Communication
Kursinformation
Distans
2 tillfällen
350 SEK inkl. moms
Kommande starter
Distans
16e till 17e Mars 19:15  
350 SEK
23e till 24e Mars 19:15  
350 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Lilla Sanna Jagets Skola(LSJS) är förskolan till Sanna Jagets Skola.

Det handlar om olika viktiga områden som du kommer att förbättra under LSJS:
Dina Mål och din Mission
Skapa Motivation och Momentum
Blir mer Medveten kring ditt Sanna Jag
samt en förståelse hur du kan Manifestera ditt bästa liv

Datum:
16-17e Mars 19:15-21:15 via Zoom
23-24e Mars 19:15-21:15 via Zoom

Målgrupp

För dig som vill ta sin personliga utveckling till nästa level, som söker gemenskap och regelbunda aktiviteter och möten med fokus på personlig och andlig utveckling.

"Denna Lilla sanna jag skolan , kom till mig i bra tid. Jag behövde tona bort från det som distraherade mig från mig själv för att istället dyka djupare in i allt som är jag.  För att närma mig min egen urkälla och mitt sanna jag. För att se hur allt det som är jag utan mitt ego och för att se att det som påverkar mig utifrån … påverkar hela min existens genom felprogramneringar . Felprogrameringar som fjärmar mig från mig själv och min mission i livet! Som hindrat mig från att bli allt det min själ någonsin önskat…och längtat efter!  Alexander är en fantastiskt levande sprudlande passionerad kunnig läromästare som inspirerar genom att blanda sin kunskap med sina livshändelser , plockar ner det vi vanligtvis försvårar och kokar ned det till det enkla rena och genuina som blir kvar när vi går genom hjärtat oavsett det är i mötet med andra människor i arbetslivet , närmaste familj , vänner eller om det  är vårt kall/vår livsmission och hur vi väljer att hanterar livet i stort och smått.  Rekommenderar er denna inre resa med ledning av kapten Alexander vid rodret! /  ♥️🙏🏻  "

"Jag fick möjligheten att få delta på Alexanders "Lilla sanna jagets skola" under en veckas tid. I vanliga fall så kan jag känna att det är lite halvjobbigt att binda upp sig vid möten efter jobbtid, men dessa interaktiva webinar har jag sett fram emot under hela dagarna. Alexander är både rolig, lätt att lyssna på och kunnig.  Jag känner mig oändligt lycklig lottad som fick chansen att deltaga och min behållning av dessa kurstillfällen är stor! Jag tar med mig både nya insikter och lärdomar från detta.  Till er som funderar över om ni ska gå någon kurs med Alexander...till er kan jag bara säga: Sluta fundera och bara anmäl er! Det är värt det, Alexander är en fantastisk person som sitter inne på enormt mycket kunskap- och en del av den kan du få lära dig av honom!"

"Hej Alexander! Jag tycker att det har varit en bra kurs med spännande insikter. Det var bra blandning mellan "föreläsning" och att vi fick flika in med frågor samt utmaningar att göra mellan föreläsningarna. Inget tog överhand. Jag tycker att den andliga biten är väldigt intressant och jag fick en del "aha-upplevelser" och nya sätt att se på saker. Jag blev även nyfiken på hypnos och hur det kan hjälpa till att släppa blockeringar. Tack så mycket för ditt engagemang och för inspirationen jag fått!"

"Att gå Lilla Sanna Jag -kursen för Alexander är det bästa som jag har gjort!! Jag råkade få syn på Alexander och hans förmågor via Facebook och ställde frågan om en fobi/dilemma som jag haft sedan barnsben. Gick den att försvinna? En session senare så var något som gnagt hos mig i nästan 60 år som bortblåst. Vilken fantastisk glädje!! Att sedan få möjlighet till att även gå kurs för Alexander kändes helt otroligt. Vad kunde han ge mer än det jag redan hade upplevt? Det blev helt ärligt rörigt i mitt huvud. Mycket ställdes på sin spets; detta känner jag igen, detta vet jag. Men vänta lite nu; inte ifrån det perspektivet och vad är det som händer? Och så klarnade det och jag är så tacksam!! Denna kurs var en ögonöppnare på så många sätt och Alexander har gåvan. Varmt varmt TACK Alexander!! Jag ser fram emot en fortsättning, för nu har jag kommit rätt. Nu ser jag!! Tacksam för att ha hittat Tilliten!! Tacksam för att ha hittat hem!!   🙏🏻💫❤️"

"Med stor entusiasm och smittande positivitet öppnar Alexander dörrar till vårt inre som kan vara svåra att nå själv. Han ifrågasätter gamla invanda tankemönster vilket gör plats för nya alternativa och djupare förhållningssätt. Detta gör han med en varm, coachande och ickedömande attityd. Jag rekommenderar Alexander till alla som vill påbörja en själslig utveckling, förändra på icke längre gynnande tankemönster och locka fram sitt sanna jag."

"Genom guidning av Alexander i kursen att hitta sitt sanna jag kände jag att jag inte behövde leta utanför mig själv längre på svaren till mitt sanna jag. Jag kan fråga mig själv. Jag behöver inte ha ett omständigt system eller rutiner jag inte är motiverad till utan kan fråga inåt. Mitt sanna jag vet svaret så att lära sig strukturen kring bl.a. motivation, mål, pengar har fått mig att ta ett stort steg framåt och det känns så naturligt sant för mig. "


"Jag fick en del redskap om hur jag kan tänka och påminnelser som har slumrat. Jag blev mer stark i mig själv om hur jag vill skapa mitt liv. Jag kom närmare mitt sanna jag och bekräftelse på att det blir som det ska när mitt sanna jag vägleder mig i livet. Det jag tar med mig lite extra är att koppla motivation med målet och min mission.   Tack 🙏🏻  "

"En resa till självinsikt. Jag vill rekommendera Alexanders Lilla sanna jag skola. Den har gett mig nya tankar om ett djup som jag har inom mig och som jag vill utforska, för att finna mitt Sanna jag och vad som kan vara min livsmission. Genom webinarier, meditationer och intressanta diskussioner har jag fått möjligheten att påbörja en resa till självinsikt. En resa som jag inte tänker mig att den ska ta slut här utan jag vill fortsätta utbildningen genom att gå med i utbildningen " Sanna Jagets skola" . Det här är något av det häftigaste jag har varit med om och då är det bara början."

"OM du vill utveckla dig själv, och lära dig inse skillnaden mellan när det är ditt Ego som styr, eller om du faktiskt upplever att det är ditt sanna jag som talar till dig, ja då har du hittat rätt!  Alexander guidar dig i din livsprocess med kärlek och stor portion humor & glädje så att du kan hitta den DU är, i ditt sanna jag."
 
"Det var så givande pusselbit som jag ej kunnat sätta ord på  . Så jag är så Tacksam för det  . Vidare nu på Sanna jaget att gå djupare in i det hela."


"Efter att jag tagit del av de webinar som ingick i LSJS, känner jag en mycket starkare drivkraft växa inom mig. En kraft att våga tala ur mitt hjärta. Och jag upplever också att min mission, min uppgift här i livet, blir mer och mer tydlig. Jag ser jättemycket fram emot att fortsätta med det här i SJS!"

"Hej Alexander! Jag är mycket mycket tacksam för att jag fick vara med denna skola! Den är annorlunda än många andra skolor som finns nu, men med mycket starkare och tydligare budskap! Man är verkligen nyfiken på mer info efter den lilla skolan! Man kan få ett steg fram för att få kontakt med sin inre styrka och får svar för många frågor i den lilla skolan🙏 Stort tack!"
 
"Hej  Till en början vill jag tacka dig en en gång till denna underbara kursen. För mig har den varit en tankeställare och en påminnelse om, om vad som är viktigt i livet. Även en påminnelse om vilken glädje som finns när jag lever  utifrån mitt sanna jag. Det är är spännande och magisk.   Hypnosen som jag genomgick med dig var ytterligare ett steg som förde mig vidare på min väg. Sanningen är att modet kom tillbaka och tillförsikt att jag klarar det." 

Kursintyg

Kostnader

Kursledare

Alexander Herold

Min resa inom personlig utveckling började som 18-åring, när jag var med om en nära döden upplevelse. Intrycket var så starkt att jag strax efter började utveckla ett brinnande intresse för personlig utveckling. Min intention var då och är fortfarande, att hjälpa andra att leva ett fritt liv och nå sin fulla potential.

Jag hjälper mina klienter med att skapa en inre frihet, trygghet och självrespekt. Det med syfte på att kunna klara av alla yttre omständigheter och leva ett självbestämt liv.

Som en rolig parentes i min resa: Först för ett år sedan kom jag ihåg att jag redan som 13 åring ville bli hypnoterapeut. Jag hade dock aldrig tänkt på det under min långa resa inom personlig utveckling. Under 30 år har jag gått en hel del utbildningar och själv jobbat hårt med min egen utveckling. Jag är certifierad Coach (2006), certifierad Organisations Coach, certifierad NLP Trainer (2007), EFT Practitioner (2008), Hypnoterapeut och har dessutom samlat på mig en del andra utbildningar, samt psykologistudium.

Vid sidan om min coachning och de utbildningar jag har så har jag under 18 års tid jobbat som projektledare på några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Idag jobbar jag dock mest med olika former av hypnoterapi för den enskilda individen och företagsutbildningar för företag som vill skapa en lyckligare arbetsplats.

Intresseanmälan

Intresserad av Lilla Sanna Jagets Skola och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Herold Communication

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...


Läs mer och visa alla kurser med Herold Communication

Kontaktuppgifter till Herold Communication

Herold Communication

Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Tel: 0761131134
Mobil 0761131134

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lilla Sanna Jagets Skola!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Lilla Sanna Jagets Skola, fyll i följande uppgifter: