Kraften med NLP

Längd
Egen takt
Pris
150 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Detta är en kurs för självstudier som inte har något specifikt startdatum. se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
150 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Detta är en kurs för självstudier som inte har något specifikt startdatum. se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 150 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Kraften med NLP

Frigör din fulla potential

Neuro-lingvistisk programmering (NLP) en metod för personlig utveckling och kommunikation

I denna kyrs inkl. arbetsbok kommer du att få möjlighet att ta tag i ett mål som du länge har önskat att uppnå. Men som du ännu inte kommit igång med eller inte har lyckats uppnå. Här kommer jag att hjälpa dig att ta nya steg framåt.

Du kommer också att få möjlighet att fördjupa dig i olika NLP-strategier, vilket kommer att hjälpa dig att nå ditt mål snabbare. Vi kommer att utforska olika perspektiv, kunskapsområden och grundantaganden inom NLP.

En av de vanligaste frågorna jag får är hur man kan släppa vardagsstressen och få mer energi. Svaren på den frågan kommer du att hitta i kursen.

För att du ska kunna dra nytta av kursen och arbetsboken behöver du ha med dig en penna och en vilja att faktiskt göra övningarna som jag kommer att presentera.
Tänk på att njuta av resan mot att uppnå ditt mål.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Detta är en kurs för självstudier som inte har något specifikt startdatum.

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska

Målgrupp

Denna kurs är skapad särskilt för dig som vill ta del av NLP på egen hand och lära dig teknikerna genom självstudier. Vi kommer att gå igenom enkla och grundläggande NLP-verktyg och begrepp. Vi rekommenderar att du köper kursen inklusive en individuell NLP-session. Vänligen notera att kursen inte går på djupet med NLP, den är för dig som vill ha en introduktion till vad NLP är och vad det kan erbjuda. Du kan studera allt material i din egen takt.

Kursintyg

Kostnader

Kursledare

Alexander Herold

Min resa inom personlig utveckling började som 18-åring, när jag var med om en nära döden upplevelse. Intrycket var så starkt att jag strax efter började utveckla ett brinnande intresse för personlig utveckling. Min intention var då och är fortfarande, att hjälpa andra att leva ett fritt liv och nå sin fulla potential.

Jag hjälper mina klienter med att skapa en inre frihet, trygghet och självrespekt. Det med syfte på att kunna klara av alla yttre omständigheter och leva ett självbestämt liv.

Som en rolig parentes i min resa: Först för ett år sedan kom jag ihåg att jag redan som 13 åring ville bli hypnoterapeut. Jag hade dock aldrig tänkt på det under min långa resa inom personlig utveckling. Under 30 år har jag gått en hel del utbildningar och själv jobbat hårt med min egen utveckling. Jag är certifierad Coach (2006), certifierad Organisations Coach, certifierad NLP Trainer (2007), EFT Practitioner (2008), Hypnoterapeut och har dessutom samlat på mig en del andra utbildningar, samt psykologistudium.

Vid sidan om min coachning och de utbildningar jag har så har jag under 18 års tid jobbat som projektledare på några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Idag jobbar jag dock mest med olika former av hypnoterapi för den enskilda individen och företagsutbildningar för företag som vill skapa en lyckligare arbetsplats.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kraften med NLP och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Herold Communication
Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...

Läs mer och visa alla kurser med Herold Communication

Highlights