Certifierad NLP Practitioner Deluxe

Längd
120 timmar
Pris
36 000 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
120 timmar
Pris
36 000 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Från 36 000 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Välkommen till Sveriges mest omfattande Coach- och Terapeututbildning hos Herold Communication – din väg till personlig och professionell utveckling!

NLP Deluxe Utbildning – Det Ultimata Steget i Din Utveckling!

Upplev en transformation genom 120 live webinar under 90 dagar, över 600 timmar inspelat material och ett gediget utbildningsinnehåll som sträcker sig över Coaching, NLP, Hypnos, Hypnoterapi, EFT, Ledarskap, Train the Trainer, och mycket mer.

Varför välja vår utbildning?

  1. Sveriges Mest Kompletta Coachutbildning: Vi strävar efter att erbjuda den mest heltäckande utbildningen som inkluderar inte bara NLP och Hypnos utan även en bredd av ämnen och verktyg som klassisk coachning, EFT, releasetekniker, Train the Trainer, och marknadsföringsstrategier – en verktygslåda för framgång i olika sammanhang.
  2. Flexibel Onlineplattform: Vår kurs hålls online via Zoom, vilket ger dig friheten att delta var du än befinner dig. Missa aldrig ett värdefullt ögonblick, eftersom alla webbinarier spelas in för din bekvämlighet.
  3. Intensivt Lärande med Boot Camp: Varje månad erbjuder vi en helg Boot Camp för en intensiv och fördjupad inlärningsupplevelse. Det är en möjlighet att samla kunskap, praktisera och växa tillsammans med andra deltagare.
  4. Tillgång till Omfattande Material: Du kommer inte bara ha tillgång till över 100 webinar timmar  utan också över 600 timmar från tidigare kurser. Efter avslutad kurs fortsätter du att utforska ämnen och fördjupa dina kunskaper när det passar dig.
  5. Livslång Åtkomst via Kursportal & App: Vi erbjuder livslång tillgång till kursportalen och appen även efter avslutad kurs. Studera och gå igenom materialet i din egen takt och i harmoni med ditt eget tempo och schema.

Målgrupp: Vår kurs är öppen för alla som är redo att växa och utforska nya möjligheter. Den passar både dem som söker personlig utveckling och de som vill använda kunskaperna professionellt.

Certifiering: Du certifieras via INLPO (Internationell NLP Organisation) till NLP Practitioner efter genomfört certifieringstest och uppfyllda kriterier enligt internationell standard.

Här är några reflektioner från våra deltagare:

"Fantastisk kurs! Möjligheterna som öppnats upp inför framtiden är oändliga, och tillsammans skapar vi magi!"

"Alexander är inspirerande, positiv och lever som han lär. En fantastisk förebild och lärare som inspirerar mig enormt."

"Tacksam över meditationerna i kursportalen som jag använder flera gånger i veckan för olika syften och olika resultat."

"Kursportalen är en fantastisk resursbank där jag går när jag vill och behöver, inklusive alla pdf-er och utskrifter som blivit ett arkiv med dokument om verktyg, metoder och vägledningar."

"Har hittat tillbaka till min kreativitet och vågar testa och utmana mig själv inom alla områden i mitt liv. Detta är bara början på min resa och berättelse."

"Alexander har definitivt lyckats med sin intention!"

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

juli 2024

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska

oktober 2024

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska

januari 2025

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska

april 2025

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska

Målgrupp

Vår NLP Deluxe Utbildning är utformad för en bred målgrupp och lockar deltagare från olika åldrar och yrkesbakgrunder. Här är några exempel på de olika grupper av individer som har dragit nytta av och berikat vår utbildning:

  1. 20-70 Åringar: Oavsett om du är i början av din karriär, mitt i livet eller njuter av pensionen, är vår utbildning öppen för alla åldrar. Vi har haft entusiastiska deltagare från 20 till 70 år, vilket skapar en unik och varierad inlärningsmiljö.

  2. Chefer och Projektledare: För ledare och projektledare erbjuder vår kurs inte bara en fördjupad förståelse för NLP utan också specialiserade verktyg för att förbättra ledarskapsfärdigheter och framgångsrikt driva projekt.

  3. HR-personal: För HR-professionella är vår utbildning en resurs för att förstå och hantera människor på ett effektivt sätt, med fokus på kommunikation, motivation och relationsbyggande.

  4. Coacher och Terapeuter: Många deltagare som redan är etablerade inom coaching och terapi har valt vår utbildning för att förstärka sina kunskaper och integrera kraftfulla NLP-tekniker i sitt arbete.

  5. Egna Företagare: För dem som har startat eget företag eller överväger att göra det, ger vår kurs inte bara verktyg för personlig utveckling utan också insikter i att bygga och driva en framgångsrik verksamhet.

Denna breda spektrum av deltagare bidrar till en dynamisk och inkluderande lärandemiljö där olika perspektiv och erfarenheter berikar utbytet av kunskap och öppnar upp för kreativitet och förståelse. Oavsett din bakgrund eller mål med utbildningen är du välkommen att delta och bli en del av vår gemenskap av lärande och tillväxt!

Kursintyg

Skräddarsy Din Utbildning – Få Mer Än Bara Ett Certifikat!

Vår NLP Deluxe Utbildning sträcker sig bortom bara NLP Practitioner-certifiering och erbjuder en mångfald av diplom och certifikat för att bredda och fördjupa din kompetens. Genom att välja vår utbildning får du inte bara en titel, utan flera värdefulla erkännanden av din expertis:

  1. NLP Practitioner Certifikat: Certifieras via INLPO (Internationell NLP Organisation) och uppfyller internationella standarder för NLP Practitioner.
  2. Hypnos/Hypnoterapi Diplom: Få en omfattande förståelse för hypnos och hypnoterapi och erhåll ett diplom som bekräftar din kompetens inom detta kraftfulla område.
  3. Ledarskaps Certifikat: Utveckla ditt ledarskap med vårt specialiserade certifikat som fokuserar på att bygga och leda framgångsrika team.
  4. EFT Diplom: Bli en expert på Emotional Freedom Techniques och få ett diplom som intygar din förmåga att använda denna teknik för att främja emotionell balans.
  5. Lag & Etik Diplom
  6. Kurs Diplom

Genom att avsluta vår NLP Deluxe Utbildning kommer du att gå utrustad inte bara med en bred förståelse för NLP utan också med specialiserade färdigheter inom coaching, hypnos, ledarskap och EFT. Denna diversifierade certifiering kommer att stärka din professionella profil och öppna dörrar till olika områden inom personlig och professionell utveckling.

Välj en utbildning som inte bara ser till ditt nuvarande behov utan också förbereder dig för en framtid av möjligheter och framgång!

Kostnader

Din Investering i Personlig och Professionell Utveckling!

Är du redo att ta nästa steg mot din bästa version? Då är vår NLP Practitioner Deluxe Utbildning din biljett till transformation och framgång!

Investering:
För endast 28 800 SEK exklusive moms, kan du säkra din plats och få tillgång till Sveriges mest omfattande och prisvärda NLP-utbildning. Detta inkluderar:

Stort Innehåll: Över 600 timmar inspelat material, 120 live webbinarier, och ett brett spektrum av ämnen, inklusive Coaching, NLP, Hypnos, Hypnoterapi, EFT, Ledarskap, Train the Trainer, och mer!

Early Bird Förmån: Som Early Bird-deltagare erbjuds du individuellt stöd med vår erfarna kursledare, Alexander Herold. Detta ger dig en unik möjlighet att få personlig vägledning och stöd för din utveckling.

Prisvärdhet: Vi strävar efter att erbjuda den mest prisvärda och omfattande NLP-utbildningen i Sverige. Din investering kommer inte bara att forma din framtid utan även erbjuda ett oslagbart värde.

Kursledare

Alexander Herold, vår erfarna och engagerade kursledare, är en framstående expert inom områdena Coaching, NLP (Neuro-Linguistic Programming), Hypnos och EFT (Emotional Freedom Techniques). Med över 30 års erfarenhet inom personlig utveckling och en passion för att guida andra mot framgång, har Alexander etablerat sig som en respekterad utbildare och mentor.

Alexander är känd för sin djupa förståelse av mänskligt beteende och hur man skapar positiva förändringar på individuell och kollektiv nivå. Hans undervisningsstil är engagerande och praktisk, och han strävar alltid efter att göra avancerade koncept tillgängliga och användbara för alla deltagare.

Som kursledare för våra utbildningar delar Alexander inte bara teoretisk kunskap utan erbjuder också verktyg, tekniker och insikter som kan tillämpas i vardagen. Hans öppenhet och förmåga att skapa en stödjande och inspirerande lärandemiljö gör kursupplevelsen berikande och transformationell för varje deltagare.

Utöver att vara en skicklig utbildare är Alexander även verksam som coach och terapeut, vilket ger en djup praktisk förankring till hans undervisning. Hans dedikation till personlig utveckling gör honom till en unik och värdefull resurs för alla som strävar efter att växa och blomstra i olika områden av sina liv.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Certifierad NLP Practitioner Deluxe och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 39 recensioner
Skriv en recension
5/5
Stina
31 jan 2024

Bästa grundkursen inom coachning NLP och hypnos. Kan varmt rekommendera den till alla som vill komma vidare i sin personliga utveckling eller finnas för andra på den resan.

5/5
Kursdeltagare
31 jan 2024

Tack vare kursen har jag verktygen att vara mitt bästa jag. Jag har förmågan att hitta min förankrade kraft och använda mig av den. I kris har jag effektivt använt mig av min eg...

Visa hela
5/5
Zeldi
31 jan 2024

Jag tackar dig för all kunskap du skickar ut. Att du så enkelt läser av. En klient bokade precis 10gånger med mig efter första sessionen. Jag är inte dränerad utan är glad och ...

Visa hela
Herold Communication
Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...

Läs mer och visa alla kurser med Herold Communication

Highlights